bebeğim büyüyor

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
2012 anneleri bebişlerimizi birlikte büyütelim neler yapıyorlar, sağlık durumları nasıl bebeğiniz kaç aylık... hadi yorumlarınızı bekliyorum

meraba 2012 haziran annesiym 5 gün sonra 7 aylık olcak oğluşum inşllah hergün biraz daha büyüyo yeni bişeyler öğreniyo buzamana kadar herşeyi anneydi ama artık babasının gayet farkında ve sürekli onunla oynamak istiyo sağlık durumumuzda iyi çok şükür sadece biraz cidinde egzama tarzı bişey var doktora gittk ama tam çözüm olmadı bu hafta yeniden gidicm inşllh bakalım bu ne diyecek gitgide yayılıyo çünkü.senin bebişin nekadarlık bahsetmemişin kızmı erkekmi

ben de mart 2012 annesiyim 11 aylık oldu oğluşum. benim oğlumda babacı sürekli ben ilgileniyorum ama baba baba diyor. allah acil şifalar versin canım oğluna

ben de mart 2012 annesiyim 11 aylık oldu oğluşum. benim oğlumda babacı sürekli ben ilgileniyorum ama baba baba diyor. allah acil şifalar versin canım oğluna

sağal inşallah.maşallah sen büyütmüşn yürümeye başladımı benmki biraz tombiş oyüzden zorlanıyorum taşımakta bazen inşllh erken yürür emeklemiyoda çünkü öyle bi isteği yok

sağal inşallah.maşallah sen büyütmüşn yürümeye başladımı benmki biraz tombiş oyüzden zorlanıyorum taşımakta bazen inşllh erken yürür emeklemiyoda çünkü öyle bi isteği yok

evet büyüdü canım yok daha yürümüyor emekliyor her yeri fet ediyor. sürekli kucağında ise emeklemez canım ben ne zaman yere bıraktım öyle başladı emeklemeye

evet büyüdü canım yok daha yürümüyor emekliyor her yeri fet ediyor. sürekli kucağında ise emeklemez canım ben ne zaman yere bıraktım öyle başladı emeklemeye

ya aslında baştan kucağımda çok fazla vakit geçiriyodu biraz gaz problemimiz vardı oda etkendi ama şimdi yerde oldukça vakit geçiriyoruz ancak doğduğundan beri tonton bi bebek o yüzden birazpopoyu kaldırmakta zorlanıyo

Ben varim ama benim bebis daha 3 aylik, sizinkilere gore biraz kucuk

Allah bağışlasın canım seninki de büyür ben nasıl geçti o kadar ay hiç anlamadım çabucak 11 aylık oldu oğlum

ben de haziran annesiyim.7 aylık oldu kızım çok şükür.çok hareketli maşallah.ama beslenme konusunda sıkıntı yaşıyoruz biraz.çok iştahlı gibi görünüyor ama 2 lokmadan sonra istemiyor.emmeyi daha çok seviyor.umarım aşarız..

aşarsınız inşallah benim oğlumda öyleydi başlarda daha sonraları yemek yedikçe ister senden eliyle gösteriyor benim oğlum istemediği şeyleri itiyor

Ben de 2012 annesiyim ama aranizda en minigi benim oglum 1,5 aylik gazli ve nazli bi bebek uyumak istemeyen surekli aglama taraftari annesini delirtmek icin elinden gelen herseyi yapan bi velet :) bana biraz tecrubelerinizden bahsedermisiniz? Sizde de kolik sorunu varmiydi? Nasil sakinlestirirdiniz nasil uyutmayi basarirdiniz? Cok caresizim inanin yapmadigim sey kalmiyor onu sakinlestirip uyutmak icin normal bebekler 3 saat uyur uyanir beslenir alti degisir biraz mikirdanir sonra uyur ama benim oglum gunduzleri eger ugrasmasam hic uyumayacak gunduz uykumuz sadece bir iki saat sonra ancak gece on-on bucuk arasi uyuyor tum gunum onunla ugrasmakla geciyo ne yemek ne temizlik..yemek bile yiyemiyorum tum tahlilleri yapildi hersey normal cok sukur sizler nasil atlattiniz bu donemleri? Biraz bahsedermisiniz?

öncelikle Allah analı babalı büyütsün canım...benim oğlumda sürekli ağlardı 2 dk yanından ayrılamazdım ben gazı için rezene çayı içiyordum canım çok da faydasını gördüm uyuma saatleri bebekten bebeğe değişir canım 3 aylık olana kadar oğlum gündüzleri 15 dk ancak uyurdu geceleri de saat başı veya yarım saaatte bir uyanırdı ama büyüdükçe daha fazla uyumaya başladı şimdi emekliyor günde 3 kez 1.5 saat uyuyor

Eger saatlerce ugrasmasam benimki de uyumayacak bazen oyle oluyo ki saatlerce salliyorum sadece kestiriyo asla derin uykuya dalmiyo sallamayi kestigim an hemen uyaniyo 2 gundur gunde 1 kez biraz rezene veriyorum siz gunde kac kere nekadar veriyodunuz? Bide korkuyorum bagirsak tembelligi yaparmi diye

benim oğlum emerek uyuyo du halada öyle ben sallayarak uyutmaya alıştıramadım alışmadı. ben rezene çayını kendim içiyordum canım hiç vermedim oğluma. günde 2-3 bardak içtiğim oluyodu gazı azsa bir bardak yetiyodu

aşarsınız inşallah benim oğlumda öyleydi başlarda daha sonraları yemek yedikçe ister senden eliyle gösteriyor benim oğlum istemediği şeyleri itiyor

inşallah canım ya.bir de benim kız bana çok düşkün.kimsede durmuyor,babasın da bile bir süre sonra ağlıyor.işe başlamayı erteliyoeum durmadan başlayınca nasıl zapdetecez bilmiyorum..

inşallah canım ya.bir de benim kız bana çok düşkün.kimsede durmuyor,babasın da bile bir süre sonra ağlıyor.işe başlamayı erteliyoeum durmadan başlayınca nasıl zapdetecez bilmiyorum..
benimki hala öyle canım beni kapıdan çıkarken görse başlıyo ağlamaya kimsede durmuyo

biz tam 4 ay çektik gazı ve koliği sabaha kadar sürekli ağlardı, ben ilaç kullanma taraftarı değiimdir ama sab simpleksi kullandım 2-3 gün hiç bir işe yaramadı bıraktım, humananın kimyonlu rezene çayını her gün 100 ml biberonla verdim sabah akşam 50 ml olaraka 2 kere bir süre rahatlama sağladı ama gaz bitmiyor sürekli yenileniyor

sana birkaç tavsiyem olacak,

ayşe önerin gaz masajı var nette bul onu yap günde bikaç defa işe yarıyor,

karnında sürekli ince bir tülbent sarılı dursun

emdikten sonra yarımsaat kadar omzunun üzerinde sırtına ve poposunun üzerine pat pat vur, 1 defa gaz çıkarmasına aldanma, 2-3 defa çıkarıyorlar yarım saat yap bunu

daha sonra yüz üstü yatır ama senin gözetiminde, yanın dur müthiş işe yarıyor

benim salon mutfak bir yerde, ağlama krizlerinde hep davlumbazı açtım susuyordu

kolay gelsin..

Benimki de oyle uyuyodu onceden cok rahattim karni doyduktan sonra daliveriyodu uykuya ama kolik agrilarindan sonra degisti,simdi hafif gozleri kapaniyo dalar gibi oluyo memeyi yavasca agzindan cikarsam hemen uyaniyo dalamiyo yani saatlerce memede kalsa saatlerce sekerleme yapar asla uyumaz tuhaf bi cocuk oldu cikti bu kolikten sonra

şimdi kaç aylık bebeğin kız mı erkek mi yazmamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…