- Konu Sahibi aksamgunesi
-
meraba 2012 haziran annesiym 5 gün sonra 7 aylık olcak oğluşum inşllah hergün biraz daha büyüyo yeni bişeyler öğreniyo buzamana kadar herşeyi anneydi ama artık babasının gayet farkında ve sürekli onunla oynamak istiyo sağlık durumumuzda iyi çok şükür sadece biraz cidinde egzama tarzı bişey var doktora gittk ama tam çözüm olmadı bu hafta yeniden gidicm inşllh bakalım bu ne diyecek gitgide yayılıyo çünkü.senin bebişin nekadarlık bahsetmemişin kızmı erkekmi
ben de mart 2012 annesiyim 11 aylık oldu oğluşum. benim oğlumda babacı sürekli ben ilgileniyorum ama baba baba diyor. allah acil şifalar versin canım oğluna
sağal inşallah.maşallah sen büyütmüşn yürümeye başladımı benmki biraz tombiş oyüzden zorlanıyorum taşımakta bazen inşllh erken yürür emeklemiyoda çünkü öyle bi isteği yok
evet büyüdü canım yok daha yürümüyor emekliyor her yeri fet ediyor. sürekli kucağında ise emeklemez canım ben ne zaman yere bıraktım öyle başladı emeklemeye
aşarsınız inşallah benim oğlumda öyleydi başlarda daha sonraları yemek yedikçe ister senden eliyle gösteriyor benim oğlum istemediği şeyleri itiyorben de haziran annesiyim.7 aylık oldu kızım çok şükür.çok hareketli maşallah.ama beslenme konusunda sıkıntı yaşıyoruz biraz.çok iştahlı gibi görünüyor ama 2 lokmadan sonra istemiyor.emmeyi daha çok seviyor.umarım aşarız..
Ben de 2012 annesiyim ama aranizda en minigi benim oglum 1,5 aylik gazli ve nazli bi bebek uyumak istemeyen surekli aglama taraftari annesini delirtmek icin elinden gelen herseyi yapan bi velet :) bana biraz tecrubelerinizden bahsedermisiniz? Sizde de kolik sorunu varmiydi? Nasil sakinlestirirdiniz nasil uyutmayi basarirdiniz? Cok caresizim inanin yapmadigim sey kalmiyor onu sakinlestirip uyutmak icin normal bebekler 3 saat uyur uyanir beslenir alti degisir biraz mikirdanir sonra uyur ama benim oglum gunduzleri eger ugrasmasam hic uyumayacak gunduz uykumuz sadece bir iki saat sonra ancak gece on-on bucuk arasi uyuyor tum gunum onunla ugrasmakla geciyo ne yemek ne temizlik..yemek bile yiyemiyorumtum tahlilleri yapildi hersey normal cok sukur sizler nasil atlattiniz bu donemleri? Biraz bahsedermisiniz?
benim oğlum emerek uyuyo du halada öyle ben sallayarak uyutmaya alıştıramadım alışmadı. ben rezene çayını kendim içiyordum canım hiç vermedim oğluma. günde 2-3 bardak içtiğim oluyodu gazı azsa bir bardak yetiyoduEger saatlerce ugrasmasam benimki de uyumayacak bazen oyle oluyo ki saatlerce salliyorum sadece kestiriyo asla derin uykuya dalmiyo sallamayi kestigim an hemen uyaniyo 2 gundur gunde 1 kez biraz rezene veriyorum siz gunde kac kere nekadar veriyodunuz? Bide korkuyorum bagirsak tembelligi yaparmi diye
aşarsınız inşallah benim oğlumda öyleydi başlarda daha sonraları yemek yedikçe ister senden eliyle gösteriyor benim oğlum istemediği şeyleri itiyor
benimki hala öyle canım beni kapıdan çıkarken görse başlıyo ağlamaya kimsede durmuyoinşallah canım ya.bir de benim kız bana çok düşkün.kimsede durmuyor,babasın da bile bir süre sonra ağlıyor.işe başlamayı erteliyoeum durmadan başlayınca nasıl zapdetecez bilmiyorum..
Ben de 2012 annesiyim ama aranizda en minigi benim oglum 1,5 aylik gazli ve nazli bi bebek uyumak istemeyen surekli aglama taraftari annesini delirtmek icin elinden gelen herseyi yapan bi velet :) bana biraz tecrubelerinizden bahsedermisiniz? Sizde de kolik sorunu varmiydi? Nasil sakinlestirirdiniz nasil uyutmayi basarirdiniz? Cok caresizim inanin yapmadigim sey kalmiyor onu sakinlestirip uyutmak icin normal bebekler 3 saat uyur uyanir beslenir alti degisir biraz mikirdanir sonra uyur ama benim oglum gunduzleri eger ugrasmasam hic uyumayacak gunduz uykumuz sadece bir iki saat sonra ancak gece on-on bucuk arasi uyuyor tum gunum onunla ugrasmakla geciyo ne yemek ne temizlik..yemek bile yiyemiyorumtum tahlilleri yapildi hersey normal cok sukur sizler nasil atlattiniz bu donemleri? Biraz bahsedermisiniz?
benim oğlum emerek uyuyo du halada öyle ben sallayarak uyutmaya alıştıramadım alışmadı. ben rezene çayını kendim içiyordum canım hiç vermedim oğluma. günde 2-3 bardak içtiğim oluyodu gazı azsa bir bardak yetiyodu
şimdi kaç aylık bebeğin kız mı erkek mi yazmamışsınBenimki de oyle uyuyodu onceden cok rahattim karni doyduktan sonra daliveriyodu uykuya ama kolik agrilarindan sonra degisti,simdi hafif gozleri kapaniyo dalar gibi oluyo memeyi yavasca agzindan cikarsam hemen uyaniyo dalamiyo yani saatlerce memede kalsa saatlerce sekerleme yapar asla uyumaz tuhaf bi cocuk oldu cikti bu kolikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?