kızım bugün 1.5 aylık oldu.burnu tıkalı hep.doktorumuz damla verdi ve 1 yaşına kadar kullanın dedi.aynı durumda olan varmı.birde kızım emerken sürekli boğazına kaçırıyo.emzirmeye korkar oldum.bi çaresi yok mu bunun acaba.hadi kızlar cvp bekliyorum....
kızım bugün 1.5 aylık oldu.burnu tıkalı hep.doktorumuz damla verdi ve 1 yaşına kadar kullanın dedi.aynı durumda olan varmı.birde kızım emerken sürekli boğazına kaçırıyo.emzirmeye korkar oldum.bi çaresi yok mu bunun acaba.hadi kızlar cvp bekliyorum....
şuanda nezleyiz ailecek... Cold-mix damla verdi KBB uzmanı... sadece çocukların yakasına gecede yastıklarına damlatarak burunlarını açtım. en güzeli oğlum burnuna hiç bişi damlattırmıyor. ilaç içmiyor. her seferinde hastanelik oluyoruz. bu ilac harika sadece yakasına damlattım. akıntısı kesildi. burnu açıldı. gözleri açıldı prensimin.
kıyamıyorum. bana versin tüm hastalıkları.
Ben de ayni sorunla karsi karsiyayim bebegim 1 aylik. Siz neler yaptiniz artik büyümüştür tabi sizin bebeginizkızım bugün 1.5 aylık oldu.burnu tıkalı hep.doktorumuz damla verdi ve 1 yaşına kadar kullanın dedi.aynı durumda olan varmı.birde kızım emerken sürekli boğazına kaçırıyo.emzirmeye korkar oldum.bi çaresi yok mu bunun acaba.hadi kızlar cvp bekliyorum....