• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:(:(:( bebegım bugun cok ıstıfra ettı

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
canım bence dr gitti ve gaita tahlili yani kaka tahlili yaptır nebilim bebek hastalıklarından pek anlamam ama muhakkak dr git belki enfeksiyon vardır. belkide senin yediğin bişeyler dokunmuştur. canım çook gecmiş olsun.

ya benim yazım nie yaseminin yazısının üstüne gectii .......

canım korkma inşallah bişeyi yoktur...benimkide sabah 3 kere kustu..belki çok emiyo fazlasını çıkarıyoodur..ağız dolusu ve süt kesiği gibi kusuyorsa bi doktora götür mutlaka...geçmiş olsun

kızlar ya bebegım bugun cok ıstıfra ettı ne yedıyse cıkardı moralım bozuldu kakasıda gecen gun ısaldı ama bugun normaldi bılmıyorum neden oldu
ne yapmam lazım

canım gecmıs olsun.havalardan mıdesını usutmus olabılır.ıtam hasta etme havası cocukları:(((((((
ıyılesmedende her emdıgını cıkarır.mıdesı eksıdıgınden.bıde kaka sorunu varsa ıkınmaktan dolayı mıdeye baskı yapıp cok kusabılıyorlar.
ondan da olabılır.cok korkulacak bı durum oldugunu sanmıyorum.ama yınede rahatlamak ıcın dr a gıt ıstersen.

canım umarım bır problem yoktur ama bıldıklerımı aktarıyım.bebeklere kusma normal olabıldıgı gıbı bır hastalık belırtısıde olabilir.yani bazen emdıklerinin ya da yediklerinin fazlasını çıkartabilirler bazen de herhangi bir hastalıga baglı olarak çıkartabilirler.bebeklerde kusma, enfeksiyona(üst solunum yolu,idrar yolu,bogaz enfeksiyonu)baglı olabilir ya da reflü dolayısıyla kusabilirler.idrar ve gaita tahlili yaptırmakta fayda var.bu esnada bebginin gazını çıkartmayı ihmal etme ozellıkle uyku oncesi.bunun yanı sıra bebeginin iştahını kontrol et yani artma ya da azalma var mı?ozellikle bebegının fışkırtarak kusuyorsa muhakkak bunları dr.la paylaş.saglıcakla kal.

Back
X