Bende belcikadan ama tr de yasiyomCok sagol, ötmesine ramen bir daha tekrarlamadi.. Icini ferah tut.. Yok hollanda , ama tr de kaliyorum ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende belcikadan ama tr de yasiyomCok sagol, ötmesine ramen bir daha tekrarlamadi.. Icini ferah tut.. Yok hollanda , ama tr de kaliyorum ...
Ozaman hic sıkıntı yok.. Belcikayi bilemem ama hollandada cocuga hava veresiye kadar onlem almiyorlar.. Geri yoluyorlar normal diye.. Abimin cocuguna yapmislardi.. Evde hava veriyorlardi yazik, simdi gecti allahtan, yenilemedide..Bende belcikadan ama tr de yasiyom
Kaynanam varya kaynanam bilmis bilmis konusur sanki dersjn tip 6 yil okumus yetmemiş prof olmuş. Bisey bildigi de yok kocamda ondan duymustur heralde.Allah Allah. Eşinin tıbbi eğitimini merak ettim.. Geniz akıntısı olan her insan (bebek ya da yetişkin) öksürür. Basit bir nezle bile geniz akıntısı (öksürük) yapar. Bu nasıl bir açıklama imiş.
Dişi çıktı ama gecmedi malesef. Doktor cigerlerinden rontgen cektirtti ona gore igne ilac verdi ama bilmiuorm ya. Bian once iyilessin kiyamiuorm hic hele ignelrr bacaklari mor mor oldu igne yerlerindeb yavrumunBenım kızım dıs cıkarırken grıp gıbı oksurup burnu akıyor hapsuruyor
Dısı cıkınca gecıyor
Doktor ılac ıgne falan verınce baska doktorada sormak lazım
Kızım grıp oldugunda evı daha fazla havalandırıyorum
Iyı gıydırıp dısarı sokaga parka cıkarıyorum temız hava acıyor nefesını
Eve gelıp yıkayıp yatırıyorum
Gecmıs olsun
Canım benim kizimda dün hiçbir şey yokken bugün hasta oldu hiç beklemedim sabah hemen götürdüm doktora üst solunum yolu enfeksiyonu öksürük ve ciğerlerine hirilti varmış 4 ayrı surup verdi bizede arkadaşım eşiyle geldi küçük bebisleri hastaydı ondan geçtiğini düşünüyorum bu kadar stres yapma he çok düşünüyorsun yarın erkenden doktora git aklından geçen herşeyi sor ki kafan rahat etsin Allah yavrularımıza şifa versin geçmiş olsunMerhaba bayanlar
6 aylik oglum ufak oksurmeye basladi gecede ateslendi ertesi gun fazlalasti hemen hastaneye gittik doktor cigerlerinin filmini cekti cook az bronşlara inmis dedi. Bronş başlangici dedi. Igne verdi 6 gunluk 10 gun de balgam sokturucu surup. Hastanenin ertesi gunu baktim alt disi cikmis atesin ondan oldunu dusunuyorm. Ama bu balgamli oksuruk ve burun akjntisi neyin nesi. Babamiz hastaydi ondan mi gecti yoksa avm gitmistik bi gun oncesi usuttummu bilemedim ama avm icerisi gayet sicakti bende kalin montunj cikardim ceketini giydirdim terlemesin diye. Benim korktugum bronsit kalirmi bebebgimde ne zaman iyilrsir bebegim kiyamam cok oksuruyo balgam cikariyo. Ve uzuldugum de bakiyorm etrafima millet 2 aylik bebegini cikarmis cok ta aman aman giydirmemisler ben cikardim hasta oldu esimde yasakladi yaza kadar disari cikmamizi
Zaten ilk 4 ay evde hapistim bebegim kolikti hep agliyodu tam duzeldi arada cikiyordum ki hastalandi. Korkuyorm bronsitten
Sizede gecmjs olsun canim. Cocuk iste demekki boyle boyle buyucek insallah. Keske cocuklar hiiiic hastalik gormeden buyuseler ama oda imkansiz cunku heryerde mikrop var.Canım benim kizimda dün hiçbir şey yokken bugün hasta oldu hiç beklemedim sabah hemen götürdüm doktora üst solunum yolu enfeksiyonu öksürük ve ciğerlerine hirilti varmış 4 ayrı surup verdi bizede arkadaşım eşiyle geldi küçük bebisleri hastaydı ondan geçtiğini düşünüyorum bu kadar stres yapma he çok düşünüyorsun yarın erkenden doktora git aklından geçen herşeyi sor ki kafan rahat etsin Allah yavrularımıza şifa versin geçmiş olsun
Sizede gecmjs olsun canim. Cocuk iste demekki boyle boyle buyucek insallah. Keske cocuklar hiiiic hastalik gormeden buyuseler ama oda imkansiz cunku heryerde mikrop var.
Aynen dogru diyosnAllah razı olsun canim amin keşke hasta olmasalar ama en azından bağışıklık kazanırlar diye düşünüyorum
Cok gecmıs olsun vucudu boyle bagısıklık kazanıcak atlatıcak annesi uzulmeDişi çıktı ama gecmedi malesef. Doktor cigerlerinden rontgen cektirtti ona gore igne ilac verdi ama bilmiuorm ya. Bian once iyilessin kiyamiuorm hic hele ignelrr bacaklari mor mor oldu igne yerlerindeb yavrumun
Yok karsiyim zaten cocuklari kisitlamaya hastada olabilir tabiki. Bide hadi simdi akli ermiyo bikac ay sonra kendisi cikmak isticek park dicek salincak dicek. Babayi ikna edebilirm ben diktator deyil allahtan mantikli. Oda uzuldugunden dedi heralde yoksa cikarilmaZmi hic cocuk. Oda insanAsosyal bir çocugun olsun mu istiyosun? Bebeklerin temiz havaya ihtiyacı var.
Bebeğin yanında sigara içiliyor mu? İçiliyorsa bronşit ve astımı tetikliyor.