Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım kilo almış aslında. Kilo veren bebekler bile oluyor. Hemşire bir şey demedi mi?Slm kızlar doğum yapalı bir ay oldu bebeğim 50 cm ve 3.5 kg dopdu bir ay sonra gttiğimzde hala 50 cm ve 4 kilo olms hiç gelişrmemiş bunu yaşayan anneler var mı
Ben yurtdışndayım yanımda akrabam yok mal3sef tek başıma bakıyom büyük oğlumda iki yaşında olunca epey zorlanıyorumYarım kilo almış aslında. Kilo veren bebekler bile oluyor. Hemşire bir şey demedi mi?
Bebeğiniz için emzik kullanmayın. Ik dese emzirin. Bol su için, sık beslenin sütünüz artar. Tabii siz sürekli bebekle yapışık olacağınız için evde yardıma biri lazım. Anneniz falan yanınızda olabilirse çok iyi.
Ben bunlara dikkat ettim, ilk ay 1.6 kilo aldı bebeğim.
Kilo alımı normal 500 gram gayet iyi yani , hiç gelişmemiş ne ya bu kadar evham boy olarak hiç g3lişmemiş onun için d3dim normal mi diye aynı zamanda dopanların hepsi 54 cm olms ondan sordm
Allah kolaylık versin. Peki hemşire bir şey demedi mi mama başlatalım diye?Ben yurtdışndayım yanımda akrabam yok mal3sef tek başıma bakıyom büyük oğlumda iki yaşında olunca epey zorlanıyorum
Boyınun uzamamasına şaşırdı doğumda yanlş hesaplamıslardr o zaman dedi mamada ver dedi ama mamayı sevmedi içmiyo sade 20 ml içiyoAllah kolaylık versin. Peki hemşire bir şey demedi mi mama başlatalım diye?
Boyunu yanlış ölçmüşlerdirSlm kızlar doğum yapalı bir ay oldu bebeğim 50 cm ve 3.5 kg dopdu bir ay sonra gttiğimzde hala 50 cm ve 4 kilo olms hiç gelişrmemiş bunu yaşayan anneler var mı
Emen bebeğe mama vermeyin. Zaten bebekler ilk ikinhaftada bir kilo.kaybiyasak 200 g mesela. Sonra tekrar almaya devam.eder o ilk.etapta ödem atilir. Mamayi bosverin bolca emzirin. Kendinize de bebege de eziyet etmeyin.Boyınun uzamamasına şaşırdı doğumda yanlş hesaplamıslardr o zaman dedi mamada ver dedi ama mamayı sevmedi içmiyo sade 20 ml içiyo
Olsun siz gün boyu birkaç kez verin. 20 ml de içse kârdır. Burada mama vermeyin diyenler de sağlıkçılardan daha iyi bilemez. Sağlıkçıları dinlemek en iyisi.Boyınun uzamamasına şaşırdı doğumda yanlş hesaplamıslardr o zaman dedi mamada ver dedi ama mamayı sevmedi içmiyo sade 20 ml içiyo
Valla ben de cok yoruluyorum ama emzirmekten vazgecmiyorum. Mamaya yonlendirmek ne kadar mantıklı yahu.Olsun siz gün boyu birkaç kez verin. 20 ml de içse kârdır. Burada mama vermeyin diyenler de sağlıkçılardan daha iyi bilemez. Sağlıkçıları dinlemek en iyisi.
Benim de küçük çocuğum olduğu için sizi çok iyi anlıyorum. Gün boyu onun yemeklerini hazırlayıp sadece onunla ilgilenmek bile yorucu oluyor. Bir de ev işleri var, küçük bebekle hep ilgilenmek lazım. Yorgunluk yüzünden sütünüz çok artmaz
Burada yönlendirme yapan sizsiniz. Hemşirenin dediğinin tersini yapmasını öğütlüyorsunuz. Ben de sadece anne sütüyle besledim çünkü hemşirem öyle demişti. Sağlıkçıların dediğini yapmak en doğrusu. Onlardan daha iyi bilecek değiliz.Valla ben de cok yoruluyorum ama emzirmekten vazgecmiyorum. Mamaya yonlendirmek ne kadar mantıklı yahu.
Şimdi ne durumdasınız? İnşallah büyümüştür. Doğum boyunu hemşireler yanlış ölçmüştür muhtemelen. Kilo alsın diye de bebek emdipini emsin Emmedipini sağıp kaşık biberonuyla içirin.Slm kızlar doğum yapalı bir ay oldu bebeğim 50 cm ve 3.5 kg dopdu bir ay sonra gttiğimzde hala 50 cm ve 4 kilo olms hiç gelişrmemiş bunu yaşayan anneler var mı
Sükür suan daha iyi ya doktorda yanlış ölçmüşlerdi dedi kilosuda normal suan canmŞimdi ne durumdasınız? İnşallah büyümüştür. Doğum boyunu hemşireler yanlış ölçmüştür muhtemelen. Kilo alsın diye de bebek emdipini emsin Emmedipini sağıp kaşık biberonuyla içirin.