Bebeğim beslenmek istemiyor...

Refluyse başını hep bir miktar yüksek tutun..
Beslenme konusunda ise biraz sabır edin tekrar eski düzene girecektir tabi eğer sütten kesilmiyorsa inşaallah.

ben hayatımda anne sütü içmemiş biri olarak söylüyorum,ciddi bir problemim yok Allaha şükür. dişlerim sarıdır biraz.cildim de hassaslık var. ama bence ne yap ne et o sütü içir. mamaların içine karıştır. az da olsa faydası olur.
diyorum ki keşke annem beni aç bıraksaydı da, o sütü içmek zorunda kalırdım belki. pes etme. bol şans

Enjektorle beslemeyi deneyin istahsiz bir bebegin annesi olarak kendimce buldugum cozum buydu.yanagina dogru azar azar en kucuk enjektorle sikabilirsiniz.denemedigi biberon mama kalmayan 2,5 yasinda hala daha 10.800 gr.olan istahsiz kucuk canavarin annesinden tavsiyedir

Mamalara karşı bi tepki vermiyor yani beğenmediğinden yememezlik yapmıyor... Beni emerken de bi iki fırt çekiyor bazen daha uzun bazen saha kısa birden bi ağlama Başlıyor...
Bunu biberonla beslenirken de yapıyor...
Arabada ayakta denedim kucağına minder Alıp destekledim ana bir ağlamadır sormayın

Benim kızım doğar doğmaz memeye yapışmıştı,hopur hopur emerdi. Sonra ne oldu bilmiyorum 2.ayda sizinki gibi reddetmeye başladı. Sütüm azaldığı için çok huysuzlanıyordu emmiyordu. Biberonla mama takviyesine başladık ve emmeyi hepten reddetmeye başladı.Süt de kesildi tabi emmeyince. Benim hatama düşmeyin,reddetse de siz ısrarla emzirin.Muhtemelen geçicidir,benim kızım gibi o da anne sütünden mahrum kalmasın.

2 aylik daha anaguzusuna ek gıda olur mu hic? Emzirin zorla da olsa ugrassaniz da ilk 6 ay sadece anne sütü
ne ek gidasi daha ufacik bebege aynen katiliyorum bu yoruma sakin vermeyin benim kucuk kizim daha 4 aylikdi hic unutmam oglumu spora yazdirdim aksam saati hava buz gibi esimde isten gelir bebegi ona birakirdim benim akilli kocam sen git bu suyla bebekmi doyar diye 1 olcek yerine iki olcek ver 4 gun boyunca sadece aksamlari bebek oldu kabiz allahim ne oldu ne oldu diye dusunurken yapmaz ama diyorum yinede bi sorayim dedim evet nerden bildin cocuk doyuyor ama zirt pirt uyanmiyor bak dedisoklar gecirmisdim aynisi arkadasim yapmisdi onun cocugu hepden acillik olup serum falan yemisdi daha 45 gunlukdu yani sut bile agir gelirken ufacik bebege ek gidayi dusunemiyorum kesinlikle emzirmeye ugrasin konu sahibi dr cay kasigi kadar bile icse doyar o annesi demisdi sIk sik emzir ml mi onemli degil yeterki azicikda olsun emsin

ben yine atlıyorum ama diğer konunuzdaki olayda yaşadığınız stresten etkilenmiş olabilirsiniz.bu bebeği etkiler birde anne tekrar hamile kalmış olursa bebek sütü istemezmiş hatta bebek bilmeyip emerse zehirlenirmiş anne yeniden gebe ise sütünüzü biberonla içirmeyi denedizmi

Ayy şuan 2. Bi hamileliği kaldıramam ....
Tabi strste etkilemiş olabilir

Anlamadım 30 ml suya 2 ölçek mama mı koymuş
Ayy bebeklerde Kabızlık zordur...

Ay işte bundan korkuyorum beni emmezse bırakırsa yada hep pompaya mahkum kalırsam
TemiZce emnek varken...

Anlamadım 30 ml suya 2 ölçek mama mı koymuş
Ayy bebeklerde Kabızlık zordur...
simdi ml unuttum uzun zaman oldu tatlim ama evet tarifteki suya 1 olcek yerine iki koyuyormus akilli kocam ve samimi arkadasim ikisinininde ortak dusuncesi bebek su gibi mamayla doymazmis oyle yapinca karni daha iyi doyarmis herkesler saf onlar akilli yaaaa

Sizi tebrik ederim benim bebişim gibi hiç mi yemiyordu ? Enjektör zor olmadımı?
Nasıl beslediniz inanin ne bi yere gitmek nede biri gelsin hiç istemiyorum..

Ayy inanmıyorum kıyamam ben o bebişlere ben mana verirken bike korkuyorum Bağırsak florasını bozarım diye

Sakın ek gıdaya başlamayın. Bağırsakları icin cok erken.

Mamayı kaşıkla yedirin bebelac deneyin, biraz daha tatlı olduğu icin bebekler onu seviyor.

Benim kızımın da kilo alımı hep sınırdaydı, 3 ayında mamaya basladık en iyilerini denedik almadı, biberon sevmedi. Hala kaşıkla iciriyoruz. Zor biraz ama imkansız değil Emzirmeye de devam edin.

Uykuya dalarken mutlaka emzirin, pes etmeyin vazgecmeyin.

Yorum için tşkler .. Evet içimde kalmadın birde bebelac ı demiycem bunu bi kaç kişiden daga duymuştun... Kaşıkla denedim beceremedim tecrübesizliğimden işte..

ben de aptamil ve milupa ile beslenmiş annesinin sütünü içmemiş bir bebekmişim.
kilom hep düşük oldu
25 yaşına geldiğimde ideal kiloma ulaşabildim ancak
çocukken çok çırpıydım :)
ama her şeyim turp gibi biraz boydan kısa kalmışım o kadar.
çok üzülmeyin, bulunur bi çaresi. sürekli aç kalacak değil ya...

Yorum için tşkler .. Evet içimde kalmadın birde bebelac ı demiycem bunu bi kaç kişiden daga duymuştun... Kaşıkla denedim beceremedim tecrübesizliğimden işte..
Yarısı dökülür yarısı ağzına gider bi süre sonra alışırsınız Başlarda cok zor oluyor ama ek gıdaya başlayınca kaşıkla beslenmeyi bildiği icin cok kolay oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…