- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi Peynirzeytinekmek
-
ne ek gidasi daha ufacik bebege aynen katiliyorum bu yoruma sakin vermeyin benim kucuk kizim daha 4 aylikdi hic unutmam oglumu spora yazdirdim aksam saati hava buz gibi esimde isten gelir bebegi ona birakirdim benim akilli kocam sen git bu suyla bebekmi doyar diye 1 olcek yerine iki olcek ver 4 gun boyunca sadece aksamlari bebek oldu kabiz allahim ne oldu ne oldu diye dusunurken yapmaz ama diyorum yinede bi sorayim dedim evet nerden bildin cocuk doyuyor ama zirt pirt uyanmiyor bak dedi2 aylik daha anaguzusuna ek gıda olur mu hic? Emzirin zorla da olsa ugrassaniz da ilk 6 ay sadece anne sütü
Ayy şuan 2. Bi hamileliği kaldıramam ....ben yine atlıyorum ama diğer konunuzdaki olayda yaşadığınız stresten etkilenmiş olabilirsiniz.bu bebeği etkiler birde anne tekrar hamile kalmış olursa bebek sütü istemezmiş hatta bebek bilmeyip emerse zehirlenirmiş anne yeniden gebe ise sütünüzü biberonla içirmeyi denedizmi
Anlamadım 30 ml suya 2 ölçek mama mı koymuşne ek gidasi daha ufacik bebege aynen katiliyorum bu yoruma sakin vermeyin benim kucuk kizim daha 4 aylikdi hic unutmam oglumu spora yazdirdim aksam saati hava buz gibi esimde isten gelir bebegi ona birakirdim benim akilli kocam sen git bu suyla bebekmi doyar diye 1 olcek yerine iki olcek ver 4 gun boyunca sadece aksamlari bebek oldu kabiz allahim ne oldu ne oldu diye dusunurken yapmaz ama diyorum yinede bi sorayim dedim evet nerden bildin cocuk doyuyor ama zirt pirt uyanmiyor bak dedisoklar gecirmisdim aynisi arkadasim yapmisdi onun cocugu hepden acillik olup serum falan yemisdi daha 45 gunlukdu yani sut bile agir gelirken ufacik bebege ek gidayi dusunemiyorum kesinlikle emzirmeye ugrasin konu sahibi dr cay kasigi kadar bile icse doyar o annesi demisdi sIk sik emzir ml mi onemli degil yeterki azicikda olsun emsin
Ay işte bundan korkuyorum beni emmezse bırakırsa yada hep pompaya mahkum kalırsamBenim kızım doğar doğmaz memeye yapışmıştı,hopur hopur emerdi. Sonra ne oldu bilmiyorum 2.ayda sizinki gibi reddetmeye başladı. Sütüm azaldığı için çok huysuzlanıyordu emmiyordu. Biberonla mama takviyesine başladık ve emmeyi hepten reddetmeye başladı.Süt de kesildi tabi emmeyince. Benim hatama düşmeyin,reddetse de siz ısrarla emzirin.Muhtemelen geçicidir,benim kızım gibi o da anne sütünden mahrum kalmasın.
simdi ml unuttum uzun zaman oldu tatlim ama evet tarifteki suya 1 olcek yerine iki koyuyormus akilli kocam ve samimi arkadasim ikisinininde ortak dusuncesi bebek su gibi mamayla doymazmisAnlamadım 30 ml suya 2 ölçek mama mı koymuş
Ayy bebeklerde Kabızlık zordur...
Sizi tebrik ederim benim bebişim gibi hiç mi yemiyordu ? Enjektör zor olmadımı?Enjektorle beslemeyi deneyin istahsiz bir bebegin annesi olarak kendimce buldugum cozum buydu.yanagina dogru azar azar en kucuk enjektorle sikabilirsiniz.denemedigi biberon mama kalmayan 2,5 yasinda hala daha 10.800 gr.olan istahsiz kucuk canavarin annesinden tavsiyedir
Ayy inanmıyorum kıyamam ben o bebişlere ben mana verirken bike korkuyorum Bağırsak florasını bozarım diyesimdi ml unuttum uzun zaman oldu tatlim ama evet tarifteki suya 1 olcek yerine iki koyuyormus akilli kocam ve samimi arkadasim ikisinininde ortak dusuncesi bebek su gibi mamayla doymazmisoyle yapinca karni daha iyi doyarmis herkesler saf onlar akilli yaaaa
Sakın ek gıdaya başlamayın. Bağırsakları icin cok erken.Off off yeni anneyim,
Minik bi kızım var ilk 30 hün hersey iyiydi ve birden gaz sancıları ağlamalar başladı işte o Günler'de bebişim beslenmek istemedi...
Gaz yapan besinlerden uzak durdum(aç gezdim)
Zinco/ nurse hursey Kullandım
Hakiki zeytin Yağı ve acı elma Yağı ile masaj taptım( karnına topuklarına )
Sıcak tuttum vsvs
Şuan gaz bitti ama bebeğim o günden beri beslenmek istemiyor... Bi ayda 200 gr almış .. Doktor kilo takibine başladı ...
Beni uyanıkken emmiyor gece uykusunda emerse emiyor..
Yoksa çok ağlıyor
Mama yemiyor öoğunlukla çöpe gidiyor ,
Aptamil
Aptamil ha
Aptamil conformil
SMA gold
Kullandım
2 biberon değiştim
Avent ve Dr browns
Sütümü sağıyorum onuda içmiyor
Ne yapıcam bilmiyorum bana yardım edin
Ha bu arada doktora gittik kan tahlili idrar herşey güzel vitamin başladı polivit.. Reflğden şüphelendi ... Nasıl beslemeliyim akıl akıldan üstündür ...
Malesef o zamn daha sinirli oluyorben pek bilemem çocuk bakımını ama çok acıkınca bile emmiyor mu? çok ilginç gerçekten. Allah kolaylık versin..
Yorum için tşkler .. Evet içimde kalmadın birde bebelac ı demiycem bunu bi kaç kişiden daga duymuştun... Kaşıkla denedim beceremedim tecrübesizliğimden işte..Sakın ek gıdaya başlamayın. Bağırsakları icin cok erken.
Mamayı kaşıkla yedirin bebelac deneyin, biraz daha tatlı olduğu icin bebekler onu seviyor.
Benim kızımın da kilo alımı hep sınırdaydı, 3 ayında mamaya basladık en iyilerini denedik almadı, biberon sevmedi. Hala kaşıkla iciriyoruz. Zor biraz ama imkansız değil Emzirmeye de devam edin.
Uykuya dalarken mutlaka emzirin, pes etmeyin vazgecmeyin.
Yarısı dökülür yarısı ağzına gider bi süre sonra alışırsınızYorum için tşkler .. Evet içimde kalmadın birde bebelac ı demiycem bunu bi kaç kişiden daga duymuştun... Kaşıkla denedim beceremedim tecrübesizliğimden işte..
O zamn Ölçüyü fazla tutuyum nasıl olsayarısı üstü başı yicekYarısı dökülür yarısı ağzına gider bi süre sonra alışırsınızBaşlarda cok zor oluyor ama ek gıdaya başlayınca kaşıkla beslenmeyi bildiği icin cok kolay oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?