Bobrek reflusu var kizimda sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyor ama suan temiz enfeksiyon yok yani.kansizlik yokİdrar yolu enfeksiyonu veya kansızlık olabilir mi
Ciddi iştahsızlık yapar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bobrek reflusu var kizimda sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyor ama suan temiz enfeksiyon yok yani.kansizlik yokİdrar yolu enfeksiyonu veya kansızlık olabilir mi
Ciddi iştahsızlık yapar
Benim kizimda sadece meme reddi yok.memeyi vermek.icin 5 ay ugrastim zaten her seyi denedim.kizim da biberon reddi de var.biberonuda istemiyor.simdi kasigida iatemiyor.kisacasi beslenmek istemiyor.
Böbrek reflüsü kalıcı birşey mi belki etkiliyordur iştahıBobrek reflusu var kizimda sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyor ama suan temiz enfeksiyon yok yani.kansizlik yok
Mamayı değiştirdiniz mi?Evet bir cok biberon denedim.bobrek reflusu gecici bir durum sadece en az 6 ay antibiyotik almasi lazim.bu arada kizimin 8 saat ac kalip yine de aglamadigini biliyorum.zormus istahsiz bebek
Bir kac mama denedim sonuc ayni.ben sutumu veriyorum genelde mamaya firsat kalmiyor.uyudugu zaman 100 cc falan iciyor.kac saatte bir besliyordunuz siz?Mamayı değiştirdiniz mi?
Benim kızım golden goat ile büyüdü keçi sütlü bir mama belki tadını sever bir de töpfer var keçi sütlü onu kullanmadık ama diğer mamalar hep inek sütü bazlı
Biz sadece mama yiyorduk 3 saatte gündüzBir kac mama denedim sonuc ayni.ben sutumu veriyorum genelde mamaya firsat kalmiyor.uyudugu zaman 100 cc falan iciyor.kac saatte bir besliyordunuz siz?
Masallah 3 saat cok iyi.benimki 5 saat yemez yine de aciktim diye aglamazBiz sadece mama yiyorduk 3 saatte gündüz
Geceleri tabi farklıydı