• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim beslenmek istemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim kizimda sadece meme reddi yok.memeyi vermek.icin 5 ay ugrastim zaten her seyi denedim.kizim da biberon reddi de var.biberonuda istemiyor.simdi kasigida iatemiyor.kisacasi beslenmek istemiyor.

Biliyorum çok zor dönem ama bu sorunu sadece siz ve kızınız yaşamadı.
O da işe yaramadı bu da işe yaramadı yerine tekrar tekrar deneyeceksiniz.
Oğluma memeyi 3. Ayda tutturabildim.
İlk 40 gün şırınga ile besledim nerdeyse.
Biberon az çok alırdı, çırpınırdım resmen.
4. Ayda meme reddi başladı. Sütüm o kadar azaldı ki defalarca kesildi diye ağlama krizlerine girerdim. Sağmakta zaten bir hal olmuştum.
Tomris in emzirme günlüklerini görmüşsünüzdür epey detay ve güzel, neredeyse ezbere biliyorum sayfa sayfa yazıları.
Memeye biberonla borularla bir şey aldık yapıştırıp göğsümden emziriyor gibi olsun diye. Alışması için. K
Aç bıraktık, ağladı, uykusuz kaldı, 7 ayrı biberon denedik.
Şu an aklıma hayalime gelmeyen daha neler.
Doğru düzgün emmeye 6. Ayda başladı.
14 aya kadar emzirdim sonra.
Deneyin. Gidin bütün biberonları alın, 4-5 saat hiç bir şey yedirmeye çalışmayın, bırakın ağlasın.
Sonunda yiyecek.
Dediğiniz kadar aç olsa buraya yazdıklarınıza ek olarak artık susturamıyorum, çığlıklarına dayanamıyorum, uykusuzluktan ölüyorum, diye de yazardınız.

Bobrek reflusu var kizimda sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyor ama suan temiz enfeksiyon yok yani.kansizlik yok
Böbrek reflüsü kalıcı birşey mi belki etkiliyordur iştahı
İştahsızlığa sebep olabilecek bütün testleri yaptırın tıbbi kısmından emin olun.
Sonra da yedirmenin yolunu ararsınız.
6.5 aylık artık sebze maması yer eline haşlanmış sebze verseniz belki hoşuna gider
Tabi mama içmesi şart biberon çeşitlerini deneyin birde kaşık biberon var

Evet bir cok biberon denedim.bobrek reflusu gecici bir durum sadece en az 6 ay antibiyotik almasi lazim.bu arada kizimin 8 saat ac kalip yine de aglamadigini biliyorum.zormus istahsiz bebek

Evet bir cok biberon denedim.bobrek reflusu gecici bir durum sadece en az 6 ay antibiyotik almasi lazim.bu arada kizimin 8 saat ac kalip yine de aglamadigini biliyorum.zormus istahsiz bebek
Mamayı değiştirdiniz mi?
Benim kızım golden goat ile büyüdü keçi sütlü bir mama belki tadını sever bir de töpfer var keçi sütlü onu kullanmadık ama diğer mamalar hep inek sütü bazlı

Mamayı değiştirdiniz mi?
Benim kızım golden goat ile büyüdü keçi sütlü bir mama belki tadını sever bir de töpfer var keçi sütlü onu kullanmadık ama diğer mamalar hep inek sütü bazlı
Bir kac mama denedim sonuc ayni.ben sutumu veriyorum genelde mamaya firsat kalmiyor.uyudugu zaman 100 cc falan iciyor.kac saatte bir besliyordunuz siz?

Bir kac mama denedim sonuc ayni.ben sutumu veriyorum genelde mamaya firsat kalmiyor.uyudugu zaman 100 cc falan iciyor.kac saatte bir besliyordunuz siz?
Biz sadece mama yiyorduk 3 saatte gündüz
Geceleri tabi farklıydı

Back