Bebek Beslenmesi Bebeğim beslenmek istemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Assos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2017
37
12
88
37
Merhaba hanimlar.6 bucuk aylik bir bebegim var.memeyi almakta cok zorluk yasamistim.ust uste gecirdigimiz enfeksiyonlardan sonra emen bebek beni emmeyi tamamen birakti.sadece uykusunda emiyordu malesef artik uykusunda da emmiyor.biberon aliyordu biveronda almaz oldu.suan sadece biberonu uyurken aliyor.onu da binbir zahmetle durte durte veriyorum.ek gidaya gectik 3 4 gun cok guzel yedi kasik aliyor diye sevinirken simdi de kasiki redeeiyor.ne yapacagimi sasirmis haldeyim cildirmak uzereyim. Uyanikken sutumu siringayla veriyordum artik onu da ogrenmis agzini kilitliyor ya da sutu cikariyor

Disi cikiyordur, cildirmaniza gerek yok.
Yoksa bosuna agiz kilitlemez memeyi biberonu reddetmez.
Buyuk ihtimalle agiz ici zonkluyor ve agzina bisey goturmeye tahammul edemiyor.
Kendinizden bicin dis agrisini.
Onun el kadar hakiyle basetmeye calstigi bi durum be buna cok yabanci.
Sakin olun, sakin kizmayin bebege.

Sakin olun. Özelden size bi profil vereyim onu bi inceleyin emzirme ile ilgili bi grup.

Kizmak mi? Aslaa..emzirme olayi biteli cok oldu.tam 5 ay uykusunda emzirdim uyutarak. O kadar cok cabaladim ki .kizimda bobrek reflusu var enfeksiyon oldugu zamnlar cok istahsiz ama susn enfeksiyonumuz yok.uyanikken biberon alsa 40 takla atacagim sevincten.yaklasik 4 aydir uyurken besleniyor

Çok geçmiş olsun kilosu nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…