arkadaşlar bebeğim doğduğundan beri doğru düzgün beşiğinde uyumadı.bugün 5. ayına girdi kızım.gece uyutuyorum beşiğine yatırıorum 1 saat sonra uyanıyor ama yanımda yatırırsam 4 5 saat uyanmadıgı oluyor.beşiğinde yatrdığım geceler çok sık uyanıyor bu sfer ben çok ykusuz kalıourm bebeğimde sağlıklı uykusunu alamıo.ne yapmalıyım sizce?yanımda mı yatırmalıyım bilememdm.:26:
arkadaşlar bebeğim doğduğundan beri doğru düzgün beşiğinde uyumadı.bugün 5. ayına girdi kızım.gece uyutuyorum beşiğine yatırıorum 1 saat sonra uyanıyor ama yanımda yatırırsam 4 5 saat uyanmadıgı oluyor.beşiğinde yatrdığım geceler çok sık uyanıyor bu sfer ben çok ykusuz kalıourm bebeğimde sağlıklı uykusunu alamıo.ne yapmalıyım sizce?yanımda mı yatırmalıyım bilememdm.:26:
benim kızım sadece ilk 20 gün yattı sanki boşa almışım gibi o karyolayı şuan 3.5 aylık ve birlikte yatıyoruz düşün akşam uyuduğunda bile benim yatağımda yatıyor nasıl yapacam bende bilmiyorum ama gece 8 kere kalkıyor hala gaz sanırım bittim artık
canım bebeğin gündüz uykularını nerede uyuyor?
ayağımda sallayarak uyuodu anca.ama yanımda yattığından beri çocugun huyu değişti kendi kendine uyumayı öğrendi.gündüzde gecede uykusu gelince sarıorum kollarını kendi kendine uyuo.gece de öle.ama beşikte yatıoken öle değildi.çok zor uyurdu.aslında benm kıza iyi geldi yanımda yatması ama iyi bişeymi yapıorum bilemedm.:18:
valla biz artık yatağa yan yatıoruz ben ortaya yatıorum kızımıda yatağın baş tarafına koyuyorum babayı kenaara atıoruzcanım kızım uyurken yastıgından sürüklene sürüklene benm yastıgıma geçmeyi başarıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?