bebeğim bensiz uyumuyor

aybukemelek

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
4
0
16
Kayseri
kızım 11 aylık oldu, uyumak için ya kucağımda göğsüme yatarak uyumak istiyor yada elimi tutarak uyumak istiyor, tek başına uyutmayı başaramadım, deneyimli annelerden yardımcı çözümler bekliyorum...

Benim oglum 3 yas iki aylik hala kucagimda gogsume yaslanarak uyuyor. Bir oglum da 1,5 yasinda o da oyle, gerci hala emiyor o. Simdilik fazla sikayetci degilim ama ilerisi icin endiseleniyorum. Komsumuzun oglu 15 yasina kadar annesiyle uyuyordu ;(

Benim oglum 3 yas iki aylik hala kucagimda gogsume yaslanarak uyuyor. Bir oglum da 1,5 yasinda o da oyle, gerci hala emiyor o. Simdilik fazla sikayetci degilim ama ilerisi icin endiseleniyorum. Komsumuzun oglu 15 yasina kadar annesiyle uyuyordu ;(

yok artık bi deoğlu yani.

benim kız da elimi tutarakuyuyo kendi yatağında. ben araya oyuncak koymayı deniyorum bu aralar inş tutar da eline oyuncağını verip öyle uyumasını sağlayablirim.
aklıma başka yöntem de gelmiyo. ağlatarak yanlız bırakıp uyutmaya karşıyım..

yok artık bi deoğlu yani.

benim kız da elimi tutarakuyuyo kendi yatağında. ben araya oyuncak koymayı deniyorum bu aralar inş tutar da eline oyuncağını verip öyle uyumasını sağlayablirim.
aklıma başka yöntem de gelmiyo. ağlatarak yanlız bırakıp uyutmaya karşıyım..

Gercekten :1: Annesinin dedigine gore yaninda annesi olmadan uyumazmis asla.

Aglayarak uyutmaya ben de karsiyim. Cocuklarimizi olumsuz etkileyecegini dusunuyorum. Oglum gece 4-5 kere kalkip beni arar beni gorunce tekrar uyur. Krese basladi bu sene. Ogretmenimiz cok ilgili, bana kesinlikle yatagimiza almamamizi soyledi. Gerekirse defalarca yatagina koyun, dalana kadar yaninda kalin, hala gece oldugunu uyumasi gerektigini soyleyin sonra kendi yataginiza gidin dedi. Gerekirse sevdigi bir oyuncagina sarilsin dedi. Iki gecedir oyle yapiyorum. Aslinda hosuma gitmiyo degil basini bana yaslayarak uyumasi ama korkuyorum bu huyunu birakamaz diye. Bi de kocamin da pek hosuna gitmiyo tabi:26:

başka bebeğin var mı şevval, benim bi bebeğim daha olacak sanırım o zaman zorlanırım, o yüzden şimdiden bensiz uyumaya alışması lazım... oyuncakları falan denedim ama olmadı:(

başka çocuk yok canım ben şimdilik ayırmayıda düşünmüyorum zaten seneye kadar. geceleri ara ara kalkar yanındamıyım diye kontrol eder değilsem kalkar oda oda beni arar ama yanındaysam tekrar yatar.belki başka çocuk düşünmüyorum ondan dolayı rahatsız değilim bu durumdan.ama senin durumun farklı eğer 2.bebek olacaksa evet ayırman gerekiyor.

Back