Acele etmeyin her bebek farklidir. Bol bol konuşun onunla . Bana doktorumuz 6. Ayinda sordu seni taniyo artik dimi annesi diye. Saglik ocagindaki ebede 6. Ayinda sordu demekki 3. Ayda oyle bir şart yokMerhaba anneler. Benim bebeğim 3 ayını bitirdi ve göz teması kuruyor, aguluyor, yüksek sesle gülüyor. Ama sorun şu ki bana da herkese güldüğü kadar gülüyor, kimseyi yabancılamıyor, herkeste meme arıyor kısacası beni tanımıyor gibi. Hastanede verilen bilgi kağıdına göre tanıması gerekmiş. Sizce normal mi bu? Sizin bebekleriniz de böyle miydi yoksa ileriki aylarda beni tanımaya başlar mı?
Tanır tanır merak etme koala gibi yapışır bir kaç ayaMerhaba anneler. Benim bebeğim 3 ayını bitirdi ve göz teması kuruyor, aguluyor, yüksek sesle gülüyor. Ama sorun şu ki bana da herkese güldüğü kadar gülüyor, kimseyi yabancılamıyor, herkeste meme arıyor kısacası beni tanımıyor gibi. Hastanede verilen bilgi kağıdına göre tanıması gerekmiş. Sizce normal mi bu? Sizin bebekleriniz de böyle miydi yoksa ileriki aylarda beni tanımaya başlar mı?
Evet çok normal benimkide öyleydi sonrada pacanı bırakmıyorMerhaba anneler. Benim bebeğim 3 ayını bitirdi ve göz teması kuruyor, aguluyor, yüksek sesle gülüyor. Ama sorun şu ki bana da herkese güldüğü kadar gülüyor, kimseyi yabancılamıyor, herkeste meme arıyor kısacası beni tanımıyor gibi. Hastanede verilen bilgi kağıdına göre tanıması gerekmiş. Sizce normal mi bu? Sizin bebekleriniz de böyle miydi yoksa ileriki aylarda beni tanımaya başlar mı?
Gerçekten miEvet çok normal benimkide öyleydi sonrada pacanı bırakmıyor
Ay bilmiyorum kaynanam nasılsa yabancılamıyor ek gıdaya başlayınca bende de kalır diyor iyice deliriyorum benden başkasına gitmesin istiyorumAcele etmeyin her bebek farklidir. Bol bol konuşun onunla . Bana doktorumuz 6. Ayinda sordu seni taniyo artik dimi annesi diye. Saglik ocagindaki ebede 6. Ayinda sordu demekki 3. Ayda oyle bir şart yokminnacik o daha... acele etmeyin .. ufacik bebelerden cok seymi bekliyoz nedir
Bende siz gibiyim bi kac gundurde emeklemiyo surunmuyo bu cocuk diye taktim kafaya doktorumuza mesaj attim her bebegin gelisimi farklidir dedi.Ay bilmiyorum kaynanam nasılsa yabancılamıyor ek gıdaya başlayınca bende de kalır diyor iyice deliriyorum benden başkasına gitmesin istiyorum