Bebeğim beni paylaşmıyor

Teşekürler.Ben o an kucagıma alıorum mesela aglarken tekrar susunca o ortama götürüorum .Ama tekrar başlıyor ağlamaya .arkadaşımın çocugunada yapıo_Oda sen öğretceksin vs va bir dünya yorum yapıo.
Ne alakası var yahu . Çocuk o an sizi paylaşmak istemiyor siz ne anlatıraanız anlatın anlamaz. Hatta çocuk kendi duygusunun ynalıs olduğunu sanır. Arkadasınızın rahatı bozulmuş bence laf ediyor. Benim kızım dört yaşına girecek. Arkadasımın kızı iki yaşında. Buluşursak onun kızı rahat bırakmıyor mesela oyuncak paylaşmama vs. E istemiyor çocuk yani ben kızıma herkes paylaşmak zorunda değil sen de istersen paylaşırsın istemezsen paylaşmazsın diyorum. Napsın yani arkadaşım iki yaş çocugu dövsün mü? Şahsen bencil arkadaşlarla görüsmüyorum.

Vala bilemıyorum.Fazla müdahaleciler bence.bu çocukların kaynaşması lazımmış ve benden kaynaklı çocuğum öle tepki verıyomuş .Kendisi zamanında (benım bebeğimden 9 ay büyük onunki buarada ) kendi bebeğini ağlatarak benim bebeğime alıştırmış.ben işin kolayına kaçıomusum vs birsürü mesajlar işte😀
Hah işte onun cocuğu malesef yetişkinler sorun yaşayacak. Eltim kızona zorla oyuncaklarını paylaştırırdı. Şimdi çocuk ilkokula gidiyor iki senedir şey muhabbeti kızın eşyalarını sınıftaki diğer çocuklar alıyormuş vermiyormuş bu da hayır diyemiyormuş. Şimdi de diyorki esyalarına neden sahip çıkmıyorsun. E öyle öğrettin. Valla içim daralıyor böyle ebeveynlerin yanında. Misal çocugu aglatarak sevip öpüyorlar akraba geldi diyelim öptirmek zorunda uyumlu olmalı diyor. E bu çocuk istismara uğrarsa nasıl ses çıkaracak.

Benim kızım 11 yaşında kucağımıza bebek alınca hala rahatsız oluyor.sanirim birazda kişinin yapısına bağlı.
Benim kızım 11 yaşında kucağımıza bebek alınca hala rahatsız oluyor.sanirim birazda kişinin yapısına bağlı.

Ne alakası var yahu . Çocuk o an sizi paylaşmak istemiyor siz ne anlatıraanız anlatın anlamaz. Hatta çocuk kendi duygusunun ynalıs olduğunu sanır. Arkadasınızın rahatı bozulmuş bence laf ediyor. Benim kızım dört yaşına girecek. Arkadasımın kızı iki yaşında. Buluşursak onun kızı rahat bırakmıyor mesela oyuncak paylaşmama vs. E istemiyor çocuk yani ben kızıma herkes paylaşmak zorunda değil sen de istersen paylaşırsın istemezsen paylaşmazsın diyorum. Napsın yani arkadaşım iki yaş çocugu dövsün mü? Şahsen bencil arkadaşlarla görüsmüyorum.

Hah işte onun cocuğu malesef yetişkinler sorun yaşayacak. Eltim kızona zorla oyuncaklarını paylaştırırdı. Şimdi çocuk ilkokula gidiyor iki senedir şey muhabbeti kızın eşyalarını sınıftaki diğer çocuklar alıyormuş vermiyormuş bu da hayır diyemiyormuş. Şimdi de diyorki esyalarına neden sahip çıkmıyorsun. E öyle öğrettin. Valla içim daralıyor böyle ebeveynlerin yanında. Misal çocugu aglatarak sevip öpüyorlar akraba geldi diyelim öptirmek zorunda uyumlu olmalı diyor. E bu çocuk istismara uğrarsa nasıl ses çıkaracak.

Oğlum 7 yaşında hala bir çocuğu sevdiğimde bozulur 😁 tek çocuklarda anne baba kıskançlığı daha çok oluyor normal olarak anne babayı paylaşamıyorlar. Büyüdükçe anlayacaklar. Abartılacak bir durum değil. Çevreniz tuhaf. Çocuk bu
Evet bencede oyle ve hepsının karakteri farklı.Ama bazen anlamak istemıyorlarda sanki.Benim atıyorum düşen bir çocuga yardım ettigimi görünce neden aglıyormus .Söyleye söyleye öğrenecekmiş.birde direkt bu 2 yaş sendromu muhabbeti var ne 2 yaşı bence karakter

Bencede yapıya bağlı.Ama direkt bu 2 yaş sendromu etiketi yapıstırıolar bırde benim herseyi bilen arkadaşım

Ya
Hah işte onun cocuğu malesef yetişkinler sorun yaşayacak. Eltim kızona zorla oyuncaklarını paylaştırırdı. Şimdi çocuk ilkokula gidiyor iki senedir şey muhabbeti kızın eşyalarını sınıftaki diğer çocuklar alıyormuş vermiyormuş bu da hayır diyemiyormuş. Şimdi de diyorki esyalarına neden sahip çıkmıyorsun. E öyle öğrettin. Valla içim daralıyor böyle ebeveynlerin yanında. Misal çocugu aglatarak sevip öpüyorlar akraba geldi diyelim öptirmek zorunda uyumlu olmalı diyor. E bu çocuk istismara uğrarsa nasıl ses çıkaraca
Yani dediklerinize katılıyorum bende.Her çocuk farklı ve buna saygı duymak lazım bencede.Sımdı ben cocugumda tramvamı yaratıyım zorla bu durumu kabul ettırmeye calısarak ki zaten cok asırı aglıo o an.Bugunku yorumuda bu 2 yas sendromu belırtısı ne alaka cocugun yapısı işte

X