Bebek Beslenmesi Bebeğim beni emmek istemiyor!!!!!Yardımmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim oğlumda 50 günlük artık beni emmek istemiyor ilk başta aç kaluyodu mamaya başladık ama artık beni emmiyor.sadece gece uyandığında 10 dakika emip yatıyor napacam bilemiyorum..

ay kıyamam ben sana annesi ya üzme kendini zorla emzir hçte üzülme sen üzüldükçe kafana taktıkça hem sütün olmaz hemde perişan olursun benim kzımda emmiyordu ve geceleri hep ağlıyodu sabahlara kadar ama ben sorun ettmiyodum uyanmak beni mutlu ediyodu anne olduğumu anlıyodum(problemli bir doğuma ragmen)fakat o emmemesi yokmu çok üzülüodum 10 günlükken doktora gittik ilk kontrolü için ve annlattım durumu emmiyor mama versem olurmu diye doktorumuz yaşını almış bi doktoru ve bana bağırdı kızdı kolaya kaçma dedi olana şükret ve innatla emzir dedi ve sonuç kızım 2 yaşında ve halaemiyor şmdi ben bıktım o beni bırakmıyor sıkma canını güzeliim sen

oglum 5 aylikti tatile gittik orda emmemeye basladi. Once sıcaktandir dedik. Ama ciddi ciddi beni itmeye baslayinca tatili yarida kesip eve donduk. ortam degisikligi... Sampuan dus jeli deterjan parfüm yediginiz ictiginiz seylerin bile degismesi uzun yol ve sigara bebegi etkilermis. Hatta regl olmak bile... Bide hemsire soylemisti 3-4 aylarda annenin hormonları degisirmis bebekte bundan dolayi bu benim annem degil diye anneyi dislar istemezmis. 10 15 gun surer sonra duzelir sakin biberona alistirma demisti hemsire. Ben once ogluma kendimi bastan sevdirdim. Isi gucu bıraktım onunla oynadim emmek istemiyosa cok inatlasmadim. Bana resmen yabanciymisim gibi bakiyodu ac kalmasin susuz kalmasin diye uykusunda emzirdim sutum kesilmesin azalmasin diye sagip sagip uyanikken kasikla verdim. Cok zordu gercekten ama değdi. 6 gun sonra duzeldi şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…