Bebeğim beni aşırı yoruyor, yorgunluktan bayıldım. Niye bu kadar huysuz ve huzursuz, başına gelen var mı?

Canım günde 2 defa dışarı çıkıyoruz, hem güneş alıyor hem vitamin olarak alıyor, şu an ağzında 8 tane diş var diğerleri için belirti yok ne iltihap ne şişlik vs... Pipi ucu açık, poposunda çatlak falan da yok. Yani çaresiz kalmasam yazmazdım gerçekten...

Zaten yediği nadir şeylerden biri de yoğurt. Onunla da ilgisi yok bence

Canım şöyle söyleyeyim şimdi birçoğunuza garip gelebilir ama ben o konuda gaddarım biraz öyle çocuğumu bırakamam vs demedim hiç demem de. Tam aksine başkasın gitsin alışsın diye kendimi parçalıyorum. Valla zaten o kadar yorgunum ki ağlamasına cidden tepki vermiyorum bazen. Öyle her ağladığında canım cicim yapmıyorum. Ama olmuyor işte...

Zaten yediği nadir şeylerden biri de yoğurt. Onunla da ilgisi yok bence
Başka bir doktora götürebilirsiniz
Belki karakteri böyledir belkide gaz sıkıntısı çekiyordur
Sürekli kucakta olduğundan enerjisinide atamıyor aslında
11 aylık bebeğin uyku saatleri dışında dur durak bilmeden emeklemesi lazım

Birtanıdığım (kendisi uzman psikolog) yürüyene kadar çocuklarını evde bile sırtında taşımıştı, sevgi ve güven bağı gerekli bu böyle oluşur güvenli ve mutlu çocuk yetiştirmenin bedeli var derdi.. Çocukları şu an gerçektende sevgi dolu ve örnek çocuklar oldular.

Sen ben misin yaa 4,5 aylik surekli agliyor dogdudundan beri aglama da degil huysuz sesler cigliklar bagirmalar ilgilenmezsen sinirdej aglamaya dönüyor.cGüldürüp eglenince saatlerce bile gülüyor bi sıkıntısı hastaligi yok cok sukur ama kucaktan inmiyor. Butun gun cocuk sarkilari acip karsisinda dans edersek kahkalar atıyor ne zaman onla ilgilenmesek çığlıklar aglamalar hep canı sıkılıyor surekli dans edemem ki ya da kucakta gezdiremem yemek yiyemiyorum wc gidemiyorum ev işi zaten asla yapamıyorum zaptedemiyorum akrabalar goruyor kac cocuk buyuttuk boyle bisey gormedik sen ne yaşıyosun burda diyolar. Sallaninca uyucagini anladi sallatmiyor da artik kendini. Biyere koyunca poposunu kaldirip agliyo bagiriyo. Memede uyuyo memeyi cektigim gibi uyaniyor birakamiyorum kucağımdan. 6 ayda duzelir diyenler var ama benim umudum yok hep boyle 10 aylik 15 aylik ayni durumda olan cok anne var. Mizaçlari bu bence biraz emzik emseydi rahatladi bari 8 tane emzik aldim olmadi hep mizmiz kimse başedemiyor işe dönemiyorum istifa etmek zorunda kaldim. Yorumlari okucam bi çözüm ukut gorurum insallah

Cocuğa sürekli huzursuzluk veren bir durum var ki kucaktan inmek istemiyor.
Farklı bir doktora danışın, arkadaşların da bahsettiği gibi alerji testini hiç pas geçmeyin.

Ne güzel anlatmışsınız.Soyleyen ağzınıza,yazan ellerinize sağlık.Kendimi gördüm inanın yazdıklarınızda Ve yalnız olmadigima sevindim desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…