Benim bebeğim de öyleydi şu son 1 ayda biraz duruldu hala aksi olsa da oyuncaklarıyla oyalanmaya basladı 21 aylık şu an.Sizi çok iyi anlıyorum insan tükeniyor rahatla tuvalet ihtiyacı bile giderememek nedir cok iyi biliyorum.Ek gıda yemiyorsa zorlamayın eline parmak besinler verin zamanla alışacaktir 1 yasa kadar ana öğün anne sütü/devam sütü olmali diyor emzirme danışmanları.Benim bebegim alerjik bir bebek mesela huysuzlugu ondan cünkü gazı oluyor kaşıntıları oluyor sizin bebeginizde de alerjik durum olabilir belki.Benim bebegimde hem sut ürünleri alerjisi hem de alerjik rinit var.Bir bebek sebepsiz aglamaz muhakkak vardir sebebi.Diş granülü kullanmayi denediniz mi eğer dişten öyle ise biraz rahatlatır.Ben yemegi temizliği cok dert ederdim zamanı bir yil geriye alabilsem asla dert etmezdim zaman akip gidiyor kucağınıza ne kadar cok alabiliyorsanız o kadar kâr,bırakin alıssın kucağa 1 bucuk yasına gelince gel kucagımda dur deseniz de durmayacak zaten şu an ı yaşayın ben ki cocukla beraber ağlardım dusa girememekten saclarım mı kitlenmedi karnım aç diye mi aglamadım oo neler neler esim de yogun calısiyordu derken cok yüklenmistim kendime.Uyku desen yoktu gundüz en fazla 20 dk uyurdu o 20 dk da tuvalete giderdim zaten bir lokma yemek yiyeyim dedigim an baslardı ağlamaya nerede çamasır katlamak vileda yapmak gece o uyuyunca yaparim derdim pilim biterdi oldugum yerde uyuyakalırdim misafir gelecek diye aklim cıkardı
Hepsi bir sekilde geciyor Allah yardımcınız olsun