Bebek Beslenmesi bebeğim battaniyesiyle yüzünü örtüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
merhaba arkadaşlar,
4 aylık bebeğim uykudan uyandıktan sonra battaniyesini yüzüne çekip oynamayı huy edindi, bazen açıyor,bazen açamayıp denizden çıkmış balık gibi çırpınıyor, battaniyeyi yanlara sıkıştırdım ama yine açmayı başardı, bu mevsimde uyku tulumu da olmaz, ne yapsam bilemiyorum,uyurken sorun yok ama uyanır uyanmaz yakalamam gerekiyor, gece yaparsa diye çok korkuyorum, bugun ogle uykusunda yapmış aynısı , normalde kurtulamayınca aglardı, sessiz sessiz de uyuyordu baktım, battaniye de yüzünde(((

Ayy ay kıyamam ben onaa. :) Aklıma bir şey gelmedi açıkçası. Ama dikkatli olmalısın.

çok tesekkur ederim , yok mu fikri olanlarrr:18:

tatlım benimkide yapıyo aynısını,ama geri açıyo,bide benm uykum çok hafiftir,o ses uyanınca ses çıkarmadan kıpırdanmaya başlayınca bende uyanıyorum,battaniye değilde pike gibi daha hafif bişey örtsen,bide kolları battaniyenin içindeyken yappıyo genelde,uyuyunca kolalrını dışarı çıkarsan yanlara koysan nasıl olur

canım benimkide yapıyodu birara ben şöyle bir çözüm buldum, battaniyenin alt kenarını yatağıyla beşiğinin arasına sıkıştırdım, yani battaniye en fazla boynuna kadar geliyo istesede daha fazla çekemiyo bebiş, o kadar kuvvetleri yok henüz, ama iyice sıkıştır :)

İNCE BİR SEY ÖRT aLLAHIN ZNİYLE BİŞEY OLMAZ NEFES ALABİLİR ÖRTÜNN ALTINDAYKEN DE AMA İNSAN TEDİRGİN OLUYOR YİNE DE

aynı şey benim bebişde de var arkadaşım.uyku tulumu aldım.benimki aynı zamanda her yattığında üstünü açıyor.çok mu sıcaklıyor anlamadım.ikea da ince tulumlar var mevsimlik.bebişini ince giydirirsen olur herhalde.yazın çok sıcaklarda da üstüne bi şey örtmezsin

iyice kenarlara sıkıştırdım ama isterse yine çekebiliyor cimcime
uyku tulumu bu havada fazla gelmez mi?

Merhaba,
Benim oglumda bunu cok yapiyordu.Ben careyi uyku tulumunda buldm.Yaz aylari haric hep uyku tulumuna sokarim.Biraz sicak oldugunu dusunuyorsam eger altina ince bir sort ve kisa kollu tisort giydiriyorum.Tulumumuz zaten sifir kol olanlardan.
Suan 22 Aylik hala tulumla uyutuyorum canim.

iyice kenarlara sıkıştırdım ama isterse yine çekebiliyor cimcime
uyku tulumu bu havada fazla gelmez mi?

Nerede yasiyorsun canim?
Bide uyku tulumlari cesitli olabiliyor.Tulumba gibi kalin bacaktan pantalon gibi olanlar sicak tutar,fazla gelebilir ama alt tarafi battaniye tarzlariyla rahat edersiniz.

benimki de aynı şeyi yapıyor yüzünü örtüyor yiyor boğuşuyor battaniyeyle ama geçer sanırım büyüdükçe çünkü sürekli yeni bir şeyler yapıyor sonra sıkılıyor bırakıyor. battaniyeyi sıkıştırmakta bende işe yaramadı çekip çıkarıyor sürekli kontrol ediyorum bende biraz paranoya oldu aama ona bir şey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…