Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim başını vurmaya başaldı neden:(

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
10 aylık bir oğlum var 3-4 gündür başını duvara masaya alnıma yani sert yumuşak nereye denk gelirse vurmaya başladı. örneğin duvara kafa atıyor canı yanıp ağlıyo 2 saniye sonra tekrar aynı davranış. aklına estikçe tekrarlıyor bunu..korkuyorum yani sürekli alnıyla kafa atıyor. birşey oalcak allah korusun. bugün bir arkadaşım demir eksikliği olunca böyle olabiliyormuş demişti ama pek bağdaştıramadım. varmı bilen biri arkadaşlar,aynı durumu yaşayan ?????

bazı bebekler diş çıkarma döneminde kafalarını sağa sola vurur acısından dişler mahvediyor

teşekkürler sanırım dişlerden alt dişlerimiz çıktı sanırım üst dişler böyle yapmasının nedeni umarım hemen geçer

canım benim oğlum da vuruyordu kafasını hatta ben de konu açmıştım bu yüzden.baya bi yol denedim ama kar etmedi zamana bıraktım ve hareketini görmezden geldim pekiştirmedim yani davranışını çok şüskür kendiliğinden bıraktı belli bir dönem tutuyor çocukları sanırım bu illet:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…