bebegim bana gülümsüyor

A

aynur-mart

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi aynur-mart
kızlar bebegim 40 günlük oldu ve artık bakışları bilinçlendi beni tanıyor ve onunla uzun uzun konuşuyorum hoşuna gidiyor bana gülümsüyor

• Konu Sahibi aynur-mart
ay ne güzel... benim bebeğim ne zaman ağlamayı bırakıp bana gülecek :a015:

• Konu Sahibi aynur-mart
benim kızımda ben onunla konuşunca bana gülümsüyor

• Konu Sahibi aynur-mart
canım ya şu cetvelden bende yapmak istiyorum nasıl oluyor

• Konu Sahibi aynur-mart
canım googleye tinyducks yaz. ilk çıkan siteyi tıkla. bebeğinin doğum tarihini istediğin cetveli seç ve kk da kontrol panelinde boy, kilo cetveline yapıştır.

• Konu Sahibi aynur-mart
Canim çok Sagol Oğlumun Artik Sayende Bir Cetveli Var.teşekkür Ederiz Teyzesi

• Konu Sahibi aynur-mart
maşallah ona maaşallah rabbim bizlerede göstersin bu güzel günleri inşaallah

• Konu Sahibi aynur-mart
benım oglumda 1 aylık olcak bazen gulumsuyo ama daha tam gozlerı acılmadı 40dan sonra tanır ıyıce heralde

• Konu Sahibi aynur-mart
anneis o seni zaten tanıyor kokundan ay yumuk yumuk maaşallah allahım uzun ömürler versin inşaallah yavrularımıza

• Konu Sahibi aynur-mart
rabbim anali babali büyütsün canim, benim kizimda dogsa hayirlisiyla

• Konu Sahibi aynur-mart
oyy yerim ben onuunnn gülüşünüü meleğimmm

• Konu Sahibi aynur-mart
benimki 15 günlükten beri gülümsüyor bana ve 1 aylıktan beri biz onunla konuşunca ouuuuu ouuuuu ve aguuuuu diye sesler çıkarıyor ve gülerken de artık yavaş yavaş ses çıkarmaya başladı bi de kucakta gezdirirken kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çevirip evi inceliyor korkarım fena bişey olacak şimdiden şu eşyaları bi ele geçirsem der gibi bakıyor renkli şeylere:)bi de koltuk altından tutup ayağa dikince kollarını titreterek dimdik duruyor çok komik sanki çok önemli bişey yapıyomuş gibi gururlu bir ifadeyle:)...

• Konu Sahibi aynur-mart
benim kızım 52 günlük ama hiç gülmüyor herhalde somurtkan bir bebek olacak senağlama

• Konu Sahibi aynur-mart
allah analı babalı büyütsün canım çok güzel bir duygudur bende temmuz annesiyim inş meleğimi temmuzda kucağıma alıcamm hayırlısıyla...

• Konu Sahibi aynur-mart
benim oğlan 39 günlük 1 haftadır gülümsemeye başladı . Özellikle sabahları uyanınca altını değiştirirken nasıl gülüyor doyamıyorum ona her yerini öpesim geliyor :)) benim ki de evde gezdirdiğimiz zaman herşeyi inceliyor dikkatlice bakıyor , bi de kafasını arkaya doğru itip dimdik tutmaya çabalıyor titreyerek çok komik oluyor . Bu hareketi yüzünden oğluma çekiç oğlum diyorum :)))

• Konu Sahibi aynur-mart
daha ne gülüşler göreceksiniz kahkaha bile atıyorlar bebeğimin büyüyüşünü hayretler içinde izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…