bebegim bana gülümsüyor

A

aynur-mart

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi aynur-mart
kızlar bebegim 40 günlük oldu ve artık bakışları bilinçlendi beni tanıyor ve onunla uzun uzun konuşuyorum hoşuna gidiyor bana gülümsüyor

• Konu Sahibi aynur-mart
ay ne güzel... benim bebeğim ne zaman ağlamayı bırakıp bana gülecek :a015:

• Konu Sahibi aynur-mart
benim kızımda ben onunla konuşunca bana gülümsüyor

• Konu Sahibi aynur-mart
canım ya şu cetvelden bende yapmak istiyorum nasıl oluyor

• Konu Sahibi aynur-mart
canım googleye tinyducks yaz. ilk çıkan siteyi tıkla. bebeğinin doğum tarihini istediğin cetveli seç ve kk da kontrol panelinde boy, kilo cetveline yapıştır.

• Konu Sahibi aynur-mart
Canim çok Sagol Oğlumun Artik Sayende Bir Cetveli Var.teşekkür Ederiz Teyzesi

• Konu Sahibi aynur-mart
maşallah ona maaşallah rabbim bizlerede göstersin bu güzel günleri inşaallah

• Konu Sahibi aynur-mart
benım oglumda 1 aylık olcak bazen gulumsuyo ama daha tam gozlerı acılmadı 40dan sonra tanır ıyıce heralde

• Konu Sahibi aynur-mart
anneis o seni zaten tanıyor kokundan ay yumuk yumuk maaşallah allahım uzun ömürler versin inşaallah yavrularımıza

rabbim anali babali büyütsün canim, benim kizimda dogsa hayirlisiyla

oyy yerim ben onuunnn gülüşünüü meleğimmm

benimki 15 günlükten beri gülümsüyor bana ve 1 aylıktan beri biz onunla konuşunca ouuuuu ouuuuu ve aguuuuu diye sesler çıkarıyor ve gülerken de artık yavaş yavaş ses çıkarmaya başladı bi de kucakta gezdirirken kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çevirip evi inceliyor korkarım fena bişey olacak şimdiden şu eşyaları bi ele geçirsem der gibi bakıyor renkli şeylere:)bi de koltuk altından tutup ayağa dikince kollarını titreterek dimdik duruyor çok komik sanki çok önemli bişey yapıyomuş gibi gururlu bir ifadeyle:)...

benim kızım 52 günlük ama hiç gülmüyor herhalde somurtkan bir bebek olacak senağlama

allah analı babalı büyütsün canım çok güzel bir duygudur bende temmuz annesiyim inş meleğimi temmuzda kucağıma alıcamm hayırlısıyla...

benim oğlan 39 günlük 1 haftadır gülümsemeye başladı . Özellikle sabahları uyanınca altını değiştirirken nasıl gülüyor doyamıyorum ona her yerini öpesim geliyor :)) benim ki de evde gezdirdiğimiz zaman herşeyi inceliyor dikkatlice bakıyor , bi de kafasını arkaya doğru itip dimdik tutmaya çabalıyor titreyerek çok komik oluyor . Bu hareketi yüzünden oğluma çekiç oğlum diyorum :)))

daha ne gülüşler göreceksiniz kahkaha bile atıyorlar bebeğimin büyüyüşünü hayretler içinde izliyorum

X