Kızlar bebeğim 3 aylık bağırsak enfeksiyonu oldu 2 haftadır iştahsız ben de meme reddi yaşıyoruz sandım meğer yavrum enfeksiyon olmuş daha önce başına gelen var mı nasıl bir süreç ??
Canım kıyamam ya neler geldi başına senin de. Bizde olmadı ama ben ek gıdaya geçince baya bir ishal oldu yavrum. Doktor inek sütü alerjisi olabilir demişti. Birkaç ay diyet yaptık ama meğer değilmiş. Bu bağırsaklar gelisene kadar işimiz zor. Sen de çok yıpratma kendini bak en azından sorun bulunmuş. İnşallah en kısa zamanda da iyileşir bebeğin.
Canım kıyamam ya neler geldi başına senin de. Bizde olmadı ama ben ek gıdaya geçince baya bir ishal oldu yavrum. Doktor inek sütü alerjisi olabilir demişti. Birkaç ay diyet yaptık ama meğer değilmiş. Bu bağırsaklar gelisene kadar işimiz zor. Sen de çok yıpratma kendini bak en azından sorun bulunmuş. İnşallah en kısa zamanda da iyileşir bebeğin.
Çok geçmiş olsun canım. Bak doktorların gözetiminde daha kolay atlatacak inşallah. Sen sağlam dur, onun sana çok ihtiyacı var. Allah beterinden saklasın. İnşallah en kısa zamanda iyileşip evinize dönersiniz.
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Doktorunuz ne diyor, serumla toparlanır inşallah kısa sürede, siz güçlü olun ki iyi bakın, böyle böyle büyüyorlar.