- 28 Mayıs 2024
- 58
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi cilekliturtam
Merhaba arkadaşlar bebeğimin 4 ayı bitti 5 ayına giricek ve 5300 kg bu ay sadece 300 Gr almış böyle durum yaşıyan varmı acaba 3200 doğmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne sütü az geliyor olabilir, emzirme sıklığını arttırdınız mi?Merhaba arkadaşlar bebeğimin 4 ayı bitti 5 ayına giricek ve 5300 kg bu ay sadece 300 Gr almış böyle durum yaşıyan varmı acaba 3200 doğmuştu
Canı isterse emiyor meme reddi varAnne sütü az geliyor olabilir, emzirme sıklığını arttırdınız mi?
Genetik olarak siz veya eşiniz minyonsanız bu durum bebeğin gelişiminin az veya çok olmasını fazlasıyla etkiliyorMerhaba arkadaşlar bebeğimin 4 ayı bitti 5 ayına giricek ve 5300 kg bu ay sadece 300 Gr almış böyle durum yaşıyan varmı acaba 3200 doğmuştu
Şimdi baktım 25-30 gr günlük alması gereken miktarmış canım normal kilo alımı bebeğinin o zamanKızım 2900 doğdu yarın iki aylık olacak 5400 olmuş kilosu benimde sütüm yetersiz olduğundan mama ağırlıklı besleniyor. maalesef kilo artışınız ortalamalardan düşük yanlış hatırlamıyorsam ilk kontrolde günlük 30 gr ile 50 gr arası alması gerektiğini söylemişti doktorumuz
Sağlıklı ama kilosu az dedilerkendinizi üzmeyin sağlığı yerindeyse benimkiside ne yaparsam yapayım almadı 4 kg doğdu suan 14 aylık olcak 10 kilo yoktur yemeside emmeside güzeldi ama öyle alıyordu gerekli kontrolleri yaptırın almıyorsa mama takviyesi verin bana alt sınır da olsa aldığı için mama ver demediler.
Ne güzel maşallah bebişinizeKızım 2900 doğdu yarın iki aylık olacak 5400 olmuş kilosu benimde sütüm yetersiz olduğundan mama ağırlıklı besleniyor. maalesef kilo artışınız ortalamalardan düşük yanlış hatırlamıyorsam ilk kontrolde günlük 30 gr ile 50 gr arası alması gerektiğini söylemişti doktorumuz
Ben minyon eşim normal canımGenetik olarak siz veya eşiniz minyonsanız bu durum bebeğin gelişiminin az veya çok olmasını fazlasıyla etkiliyor