Bebek Beslenmesi Bebeğim az kilo alıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yesilkivircik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
14
6
1
26
Herkese merhabalar ben 38. Haftamda doğum yaptım fakat doktorum bebegimin 34 hafta görünümlü olduğunu soyledi kilo almasında sıkıntı varmis beslenemiyormus anne karnında 2300 doğdu bebeğim düşük ağırlıklı olduğu için diğerlerinde sıkıntı varmis ve kuveze aldılar hastaneden 4 gün kaldı hastanede ve hastaneden çıkarken kilosu 2190 Gr di şuan 16 günlük ve kilosu 2485 doktor alması gereken kilodan az aldığını söylüyor geceleri yarım saatte bir emmek istiyor en fazla 1 saat uyuyor gündüz ise ben zorla uyandırıp emziriyorum neredeyse gündüz hiç emmek istemiyor gece de sık sık emdiği için süt az geliyor gündüz çok geliyor ne yapmam gerekiyor sizce ve doktorun dediği gibi çok mu az kilo almış

Canım sağlıklı kilo alsinda kafana çok takma sen yediklerine çok dikkat et süt yapıcı şeyler ye kendini aç bırakma stres yapmaki sütun olsun.ac kalmasın her elin gittiğinde sık sık emzir süt yok yada az deme emzirdikce geliyor sık sık emzir boynuna hafifçe dokun uyandır emzir bol bol

İste gündüz neresine dokunursam dokunayim uyanmiyor uyansa da azıcık emiyor uyuyor gece de hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor gece doymuyor gibi hissediyorum

İste gündüz neresine dokunursam dokunayim uyanmiyor uyansa da azıcık emiyor uyuyor gece de hiç uyumuyor sürekli emmek istiyor gece doymuyor gibi hissediyorum
Sarılık geçirdi mı ? 37+3 te ikiz bebeklerim dünyaya geldi. Kızımda enfeksiyon vardı oğlum suyunu tutmuştu bu nedenle kuvozde kaldılar. Ben bebeklerimin bilerek tutulduğunu düşünüyorum orası ayrı bir konuda neyse ikiside kilo olarak çıkmısti. 250 Gr kızım 150 Gr oğlum almıştı. 2500 Gr kız, 3000 Gr oğlanın doğum kilosuydu. Eve geldikten iki üç gün sonra götürdüğüm de kızım 400 Gr almıştı. Mama artı sutum ile besledim. İki bebek olduğu için süt tek başına yetmedi. Önce emziriyordum, emmeleri bitiyordu üstüne sağıp veriyordum kalanı üstüne 30 CC mama, tabi gün geçtikçe mama arttı ilk bir ay içinde diyorum. 1800 Gr civarı almıştılar kilo . Gece gündüz demeden 2 saatte bir besledim . Sürekli emzir senin işin daha kolay tek bebek. Uyumasına fırsat verme memeyi ver ağzına. Almıyor mu farklı beslenme teknikleri ile sağ sütünü ver. Sarılık olma ihtimali aklında bulunsun tenine göz içine ellerine bak
Zaten belli ediyor olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…