- 2 Ocak 2015
- 46
- 3
- 13
- 41
- Konu Sahibi eftelyatek
-
Canım benım kızımda 3 aylıkken emmeyı azalttı gece cok guzel emıyodu gundz emzıremıyodm bende uykuda vermeye basladm uyutuyodm emzırıyodum gerı uyanıyodu ama olsun napım ugrasıp duruyodum bıde sonrasında gaz problemı cıktı doktorum ona baglamıstı senı cok ıyı anlıyorum kılosu deıl sorun emmeyı bırakır dıye korkuyosun bende senın gıbıydım ama takvıye yapmadım hep uykuda verdım duzeldı sonra bebısınle guzel saglıklı gunler dılerım canımCanim kilo alması değil az emmesi beni üzen emse az kilo almasini dert etmeyecegim
Teşekkür ederim cnm emdiği günlerde oluyor ama genelde uykusunda emiyo napayim gece sık sık uyanıp emzirmeye çalışıyorum bir de kakasi sümüksü kıvamda doktor yumurta ve sut tuketme alerjisi olabilir dedi bi haftadir yemiyorum ama değişiklik yok sizce ne yapmalıyım etmemesi ile bu kaka yapısı arasında bi bağlantı var mi acaba başka biseye mi alerjisi var yani bu emmeme durumunu ve kakasindaki mukusu alerjiye mi baglamaliyim lnanin kafam çok karışım ne sormuş annelik sürekli bi sorumluluk duygusu bi seyleri yanlış yapma ya da ihmal etmiş olma endisesi o kadar bunaldimki günüm nette araştırma yaparak geciyo kendim için yaptigim tek bi şey yok aylardır nereye gotursem bebeğimi başka bi doktor mu bulmaliyim
3 aylık bir oğlum var ilk 2 ay 1300 alan oğlum bu ay 500 gr aldı sadece gece guzel emiyo gunduz 2 dk emip bırakıyo aglamiyo da ac gibi nesesi yerinde hareketli çok salya akitiyo doktor takip ediyor duraklama var kilo artisinda dedi ldrarina bakıldı temiz çıktı sabırla beklememizi söyledi sagip biberonlanda verdim onda da az emip oynamaya ısırmaya basladii çok gerginim üzülüyorum emmedikce gecen aylarki kilo alımından sonra bu ay çok hayal kırıklığı yaşadım, var mi benzer seyler yasayan,ben emzrmeye devam ediyorum az bile emse israrla veriyorum ama boylengiderse sütum azalacak diye korkuyorum,ayrıca 2 gündür sümüksü kaka yaptı doktor alerjisi olabilir dedi ve bana sut ve yumurtayı yasakladi zaten bebegimin cildi çok puturlu kuru bunu da alerjiye bağladı,bakalım haftaya yine kontrol var
Artik kilosuna çok takılmiyorum CNN zaten kilo alimi ilk aylar kadar olmaycak doktor da söyledi.kakasindaki mukus ve vucudundaki pütürlü yapi canımı sıkıyor alerjik çocuk çok sıkıntıli olur bildigim kadarıyla korkum bunun süreklilik kazanması.şimdide işgaline uzuldum.ama böyle büyüyecek çocuk sonuçta.doktorumuz çok rahat ne söylesem ciddi birşey degil diyo iyi mi kotu mu bilemiyorum.sağlıklı olsun da kilosu gerçekten ikinci planda kaldı500 gr normal ama 500un altinda kilo alirsa sıkıntı..ilk ay normalden fazla kilo almis zaten masallah uzulme benim kizimda emzirirken 500 600 gr aldi hep ama saglikliydi cok sukur uzulme bence
Cnm geceleri dediğin gibi uykuda iyi emiyo ama gündüz uyanıkken emmiyo gündüz de uyutunca veriyorum napayim senin bebegin kaç aylık ne kadar surdu düzelmesi.bi de ben bazen dayanamiyorum açtır diye sahip biberonla veriyorum içim rahat etmiyo çünku onu da bazen güzel emiyo bazen agzinda bekletip geveleyip duruyor.sen hic gündüzleri biberon falan senedin mi sende doğru yapmıyor muyum çok aklım karisiyo emmeyince kiziyorum tamam emme vCanım benım kızımda 3 aylıkken emmeyı azalttı gece cok guzel emıyodu gundz emzıremıyodm bende uykuda vermeye basladm uyutuyodm emzırıyodum gerı uyanıyodu ama olsun napım ugrasıp duruyodum bıde sonrasında gaz problemı cıktı doktorum ona baglamıstı senı cok ıyı anlıyorum kılosu deıl sorun emmeyı bırakır dıye korkuyosun bende senın gıbıydım ama takvıye yapmadım hep uykuda verdım duzeldı sonra bebısınle guzel saglıklı gunler dılerım canım
Cnm geceleri dediğin gibi uykuda iyi emiyo ama gündüz uyanıkken emmiyo gündüz de uyutunca veriyorum napayim senin bebegin kaç aylık ne kadar surdu düzelmesi.bi de ben bazen dayanamiyorum açtır diye sahip biberonla veriyorum içim rahat etmiyo çünku onu da bazen güzel emiyo bazen agzinda bekletip geveleyip duruyor.sen hic gündüzleri biberon falan senedin mi sende doğru yapmıyor muyum çok aklım karisiyo emmeyince kiziyorum tamam emme v
Canın ne zaman isterse o zaman em diyorum ama yok saatlerce emmiyo ve aglamiyo da acikmiyo mu bu çocuk iştahsızlık mi güya 2 yaşına kadar emsin diyodum simdi ek gıdaya kadar ense yeter diyorum.
Ben bugun stresten şişmiş gözlerle uyandım artık kabullendim ben cnm gittiği yere kadar sütüm olduğu sürece sağar veririm bittiği yerde mamaya başlarım çünkü inan çok yıprandım bir aydır uğraşıyorum ve resmen yaşlandım daha 3 aylık bebekle bu psikoloji de olursam ilerleyen dönemlerde nasıl olurum o yüzden bugün karar verdim biraz akışına bırakacağım dünyanın sonu değil emmemesi bi şekilde büyüyecekler.elimden geleni yapıyorum onun için herşeyin en iyisini istiyorum ama napayım herşey istediğimiz gibi olamıyo.sen de üzülme bazı bebekler iştahsız oluyo öyle büyüyo açlıktan ölmüyorlar sonuçta belki biraz zayıf bebekler oluyorlar o kadar canıma tak ettiki bugün sabah gözlerimin halini görünce dedim olduğu kadar..napalım artık...sen de oluruna bırak hayat geçiyo stresten anneliğin tadına varamıyoruz bile
Oglunuz buyumustur baya :)) o donem nasil ilerledi bizimde ayni sorunumjz var bebegim az kilo aldi emmek istemiyor3 aylık bir oğlum var ilk 2 ay 1300 alan oğlum bu ay 500 gr aldı sadece gece guzel emiyo gunduz 2 dk emip bırakıyo aglamiyo da ac gibi nesesi yerinde hareketli çok salya akitiyo doktor takip ediyor duraklama var kilo artisinda dedi ldrarina bakıldı temiz çıktı sabırla beklememizi söyledi sagip biberonlanda verdim onda da az emip oynamaya ısırmaya basladii çok gerginim üzülüyorum emmedikce gecen aylarki kilo alımından sonra bu ay çok hayal kırıklığı yaşadım, var mi benzer seyler yasayan,ben emzrmeye devam ediyorum az bile emse israrla veriyorum ama boylengiderse sütum azalacak diye korkuyorum,ayrıca 2 gündür sümüksü kaka yaptı doktor alerjisi olabilir dedi ve bana sut ve yumurtayı yasakladi zaten bebegimin cildi çok puturlu kuru bunu da alerjiye bağladı,bakalım haftaya yine kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?