• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim az kilo aldi

eftelyatek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
46
3
13
41
3 aylık bir oğlum var ilk 2 ay 1300 alan oğlum bu ay 500 gr aldı sadece gece guzel emiyo gunduz 2 dk emip bırakıyo aglamiyo da ac gibi nesesi yerinde hareketli çok salya akitiyo doktor takip ediyor duraklama var kilo artisinda dedi ldrarina bakıldı temiz çıktı sabırla beklememizi söyledi sagip biberonlanda verdim onda da az emip oynamaya ısırmaya basladii çok gerginim üzülüyorum emmedikce gecen aylarki kilo alımından sonra bu ay çok hayal kırıklığı yaşadım, var mi benzer seyler yasayan,ben emzrmeye devam ediyorum az bile emse israrla veriyorum ama boylengiderse sütum azalacak diye korkuyorum,ayrıca 2 gündür sümüksü kaka yaptı doktor alerjisi olabilir dedi ve bana sut ve yumurtayı yasakladi zaten bebegimin cildi çok puturlu kuru bunu da alerjiye bağladı,bakalım haftaya yine kontrol var

Isim vermek doğrumudur bilmem ama multitabs vitamin bebeklerde çok kilo yapıyor Dr sorun isterseniz
Aslında ayda 500 gr normal ama

Canim kilo alması değil az emmesi beni üzen emse az kilo almasini dert etmeyecegim
Canım benım kızımda 3 aylıkken emmeyı azalttı gece cok guzel emıyodu gundz emzıremıyodm bende uykuda vermeye basladm uyutuyodm emzırıyodum gerı uyanıyodu ama olsun napım ugrasıp duruyodum bıde sonrasında gaz problemı cıktı doktorum ona baglamıstı senı cok ıyı anlıyorum kılosu deıl sorun emmeyı bırakır dıye korkuyosun bende senın gıbıydım ama takvıye yapmadım hep uykuda verdım duzeldı sonra bebısınle guzel saglıklı gunler dılerım canım

Teşekkür ederim cnm emdiği günlerde oluyor ama genelde uykusunda emiyo napayim gece sık sık uyanıp emzirmeye çalışıyorum bir de kakasi sümüksü kıvamda doktor yumurta ve sut tuketme alerjisi olabilir dedi bi haftadir yemiyorum ama değişiklik yok sizce ne yapmalıyım etmemesi ile bu kaka yapısı arasında bi bağlantı var mi acaba başka biseye mi alerjisi var yani bu emmeme durumunu ve kakasindaki mukusu alerjiye mi baglamaliyim lnanin kafam çok karışım ne sormuş annelik sürekli bi sorumluluk duygusu bi seyleri yanlış yapma ya da ihmal etmiş olma endisesi o kadar bunaldimki günüm nette araştırma yaparak geciyo kendim için yaptigim tek bi şey yok aylardır nereye gotursem bebeğimi başka bi doktor mu bulmaliyim

Teşekkür ederim cnm emdiği günlerde oluyor ama genelde uykusunda emiyo napayim gece sık sık uyanıp emzirmeye çalışıyorum bir de kakasi sümüksü kıvamda doktor yumurta ve sut tuketme alerjisi olabilir dedi bi haftadir yemiyorum ama değişiklik yok sizce ne yapmalıyım etmemesi ile bu kaka yapısı arasında bi bağlantı var mi acaba başka biseye mi alerjisi var yani bu emmeme durumunu ve kakasindaki mukusu alerjiye mi baglamaliyim lnanin kafam çok karışım ne sormuş annelik sürekli bi sorumluluk duygusu bi seyleri yanlış yapma ya da ihmal etmiş olma endisesi o kadar bunaldimki günüm nette araştırma yaparak geciyo kendim için yaptigim tek bi şey yok aylardır nereye gotursem bebeğimi başka bi doktor mu bulmaliyim

Canım yenı gördm bebegıne rota asısı yaptırdınmı öncelıkle onu soraym sonra balgamı falan varmı yada burnu tıkanıkmı cocuklar onları yutup kakasından cıkıyomus aynı sorun bendede vardı ben asıyı yaptırdım ama yıne de korktm acaba zehırlı isalmı falan dıye yesıl sıyah kakada yapıyodu dokor senn yedıklerınden tengı degısır balgam yada sümügünü yuttugundan kakasından balgamını atar dedı baska bıse olmasnda bu olsun canım gecmıs olsun bende aynıyım ek gıdaya gectık sımdı o alerjımı yaptı bunu fazlamı verdım neden yemıyo sureklı bu sekılım :(( ama annelık streslıde olsa guzel bıse allahım herkese tattırsın

3 aylık bir oğlum var ilk 2 ay 1300 alan oğlum bu ay 500 gr aldı sadece gece guzel emiyo gunduz 2 dk emip bırakıyo aglamiyo da ac gibi nesesi yerinde hareketli çok salya akitiyo doktor takip ediyor duraklama var kilo artisinda dedi ldrarina bakıldı temiz çıktı sabırla beklememizi söyledi sagip biberonlanda verdim onda da az emip oynamaya ısırmaya basladii çok gerginim üzülüyorum emmedikce gecen aylarki kilo alımından sonra bu ay çok hayal kırıklığı yaşadım, var mi benzer seyler yasayan,ben emzrmeye devam ediyorum az bile emse israrla veriyorum ama boylengiderse sütum azalacak diye korkuyorum,ayrıca 2 gündür sümüksü kaka yaptı doktor alerjisi olabilir dedi ve bana sut ve yumurtayı yasakladi zaten bebegimin cildi çok puturlu kuru bunu da alerjiye bağladı,bakalım haftaya yine kontrol var

500 gr normal ama 500un altinda kilo alirsa sıkıntı..ilk ay normalden fazla kilo almis zaten masallah uzulme benim kizimda emzirirken 500 600 gr aldi hep ama saglikliydi cok sukur uzulme bence

Teşekkür ederim arkadaslar bebeğim su an ishal malesef doktora goturdum viral bi durum geçici dedi vucudundaki alerjik sivilcemsi şeyleri de hafif düzeyde buldu nemlendirici surmemizi söyledi.kilosuna artik takilmiyorum çünkü 200 gr daha almış az da olsa emiyo.rotavirus aşısı için beklememiz lazim ishali geçince yapilacak.alerjik bünyeli ama çok ileri düzeyde değil dedi manasındaki sümüksü yapiyi ise günde bir defa yapıyorsa çok sıkıntı değil dedi.oğlum ishal olmadan önce günde bir defa kaka yapiyodu.ve çok dalgası akiyo belki de salyasini yuttuğu için kakası sumuksuydu,balgami yok burnu akıntısi oluyor arada.evet canım annelik zor ama güzel.kilosu emmemesi derken şimdi de ishali var.allahtan ateşi kusmasi yok,bol bol emzirip gecmesini bekleyeceğiz,sana da kolaylıklar dilerim Rabbim evlatlarimiza saglik versin

500 gr normal ama 500un altinda kilo alirsa sıkıntı..ilk ay normalden fazla kilo almis zaten masallah uzulme benim kizimda emzirirken 500 600 gr aldi hep ama saglikliydi cok sukur uzulme bence
Artik kilosuna çok takılmiyorum CNN zaten kilo alimi ilk aylar kadar olmaycak doktor da söyledi.kakasindaki mukus ve vucudundaki pütürlü yapi canımı sıkıyor alerjik çocuk çok sıkıntıli olur bildigim kadarıyla korkum bunun süreklilik kazanması.şimdide işgaline uzuldum.ama böyle büyüyecek çocuk sonuçta.doktorumuz çok rahat ne söylesem ciddi birşey degil diyo iyi mi kotu mu bilemiyorum.sağlıklı olsun da kilosu gerçekten ikinci planda kaldı

Ben ilk msji okudugumdan diger alerjik durumunu bilmiyordum Allah sifa versin doktor daha iyi bilir tabi icini ferah tut

Canım benım kızımda 3 aylıkken emmeyı azalttı gece cok guzel emıyodu gundz emzıremıyodm bende uykuda vermeye basladm uyutuyodm emzırıyodum gerı uyanıyodu ama olsun napım ugrasıp duruyodum bıde sonrasında gaz problemı cıktı doktorum ona baglamıstı senı cok ıyı anlıyorum kılosu deıl sorun emmeyı bırakır dıye korkuyosun bende senın gıbıydım ama takvıye yapmadım hep uykuda verdım duzeldı sonra bebısınle guzel saglıklı gunler dılerım canım
Cnm geceleri dediğin gibi uykuda iyi emiyo ama gündüz uyanıkken emmiyo gündüz de uyutunca veriyorum napayim senin bebegin kaç aylık ne kadar surdu düzelmesi.bi de ben bazen dayanamiyorum açtır diye sahip biberonla veriyorum içim rahat etmiyo çünku onu da bazen güzel emiyo bazen agzinda bekletip geveleyip duruyor.sen hic gündüzleri biberon falan senedin mi sende doğru yapmıyor muyum çok aklım karisiyo emmeyince kiziyorum tamam emme v
Canın ne zaman isterse o zaman em diyorum ama yok saatlerce emmiyo ve aglamiyo da acikmiyo mu bu çocuk iştahsızlık mi güya 2 yaşına kadar emsin diyodum simdi ek gıdaya kadar ense yeter diyorum.

Cnm geceleri dediğin gibi uykuda iyi emiyo ama gündüz uyanıkken emmiyo gündüz de uyutunca veriyorum napayim senin bebegin kaç aylık ne kadar surdu düzelmesi.bi de ben bazen dayanamiyorum açtır diye sahip biberonla veriyorum içim rahat etmiyo çünku onu da bazen güzel emiyo bazen agzinda bekletip geveleyip duruyor.sen hic gündüzleri biberon falan senedin mi sende doğru yapmıyor muyum çok aklım karisiyo emmeyince kiziyorum tamam emme v
Canın ne zaman isterse o zaman em diyorum ama yok saatlerce emmiyo ve aglamiyo da acikmiyo mu bu çocuk iştahsızlık mi güya 2 yaşına kadar emsin diyodum simdi ek gıdaya kadar ense yeter diyorum.

Suan 6 aylık 15 gunluk bende sagıp verdım canım anlıyorum senı ama ben hep kasıkla verdım bıberon tutmadı benı ılk dogdugundan beri halada tutmuyor . Emmeyi bıraksa aglar belkı sütün ıyı gelıyodur oda doyuruyordur ama bende senin gibiyim sımdıde galıba dis cıkaracak emmeyı azalttı mememle oynuyo ek gıdada pek yemıyo zorlayınca cıkarıyo stresten ben yiyorum kılo alıyorum :(

Ben bugun stresten şişmiş gözlerle uyandım artık kabullendim ben cnm gittiği yere kadar sütüm olduğu sürece sağar veririm bittiği yerde mamaya başlarım çünkü inan çok yıprandım bir aydır uğraşıyorum ve resmen yaşlandım daha 3 aylık bebekle bu psikoloji de olursam ilerleyen dönemlerde nasıl olurum o yüzden bugün karar verdim biraz akışına bırakacağım dünyanın sonu değil emmemesi bi şekilde büyüyecekler.elimden geleni yapıyorum onun için herşeyin en iyisini istiyorum ama napayım herşey istediğimiz gibi olamıyo.sen de üzülme bazı bebekler iştahsız oluyo öyle büyüyo açlıktan ölmüyorlar sonuçta belki biraz zayıf bebekler oluyorlar o kadar canıma tak ettiki bugün sabah gözlerimin halini görünce dedim olduğu kadar..napalım artık...sen de oluruna bırak hayat geçiyo stresten anneliğin tadına varamıyoruz bile

Ben bugun stresten şişmiş gözlerle uyandım artık kabullendim ben cnm gittiği yere kadar sütüm olduğu sürece sağar veririm bittiği yerde mamaya başlarım çünkü inan çok yıprandım bir aydır uğraşıyorum ve resmen yaşlandım daha 3 aylık bebekle bu psikoloji de olursam ilerleyen dönemlerde nasıl olurum o yüzden bugün karar verdim biraz akışına bırakacağım dünyanın sonu değil emmemesi bi şekilde büyüyecekler.elimden geleni yapıyorum onun için herşeyin en iyisini istiyorum ama napayım herşey istediğimiz gibi olamıyo.sen de üzülme bazı bebekler iştahsız oluyo öyle büyüyo açlıktan ölmüyorlar sonuçta belki biraz zayıf bebekler oluyorlar o kadar canıma tak ettiki bugün sabah gözlerimin halini görünce dedim olduğu kadar..napalım artık...sen de oluruna bırak hayat geçiyo stresten anneliğin tadına varamıyoruz bile

Bu dedıgıne sende ınanmıyosun biliyorum keske bırakabılsek ben kızıma küsüyorum bazen :) mama takvıyesı yap ac duracagına bıraz mama ver bakalım bide hamıle degılsın dımı ozamanda cocuklar emmezmis ben mama takvıyesı yapacaktm her mamayıda denedm ama kızım bıberonu redettı kasıkla verdm sevmedı tadını almadı heryolu denedık yanı :) allah kolaylık versın canım ben dıyorum kızım buyusun gece 3 te kaldırcam acıktım dıcem bıde onu begenmedım bunu hazırla dıcem :))

Benimki erkek ben onu da yapamam ceza olarak:) mama denemedim henuz çok zorda kalırsam denerim napayım.cnm henuz adet olmadım ama tedbirliyiz hamile olduğumu sanmıyorum ay şimdi içime kurt düşürdün test mi yapsam :) benim oğlan dengesiz gecen hafta 3 gün öyle güzel sorunsus emdi ki sonra yine cozuttu.ve emdiği günler misafirim vardı çok üstüne düşmedim oğlumun mutfakla ilgilendim hazırlık yaptım falan ne kadar emdi az mı çok mu çok ilgilenmedim.ben üzerine düşüp emsin diye çırpındıkça ters tepiyo benim stresimi anlayıp o da mı geriliyor bilmiyorum ki.seninki mama beğenmiyo ha desene işimiz zor bunlarla şimdiden yemek seçiyolar...sana da kolaylık versin Allah.ben rahat olmaya çalışıcam bugün itibariyle eşime söz verdim bakalım dayanabildiğim yere kadar..

Oglunuz buyumustur baya :)) o donem nasil ilerledi bizimde ayni sorunumjz var bebegim az kilo aldi emmek istemiyor

Back