ben cok stersli hamılelık gecırıyorum arkadaslar cok cıddı aile problemlerım var herkes bebeğin asabı olcak dyıo ben suan stresli oldugu için arastırdıgım yazılarda hareketlı bebek saglıklı bebek demek dıyolar haraket etmeyen bebeğin canını sıkan bıseyler oldugu yazıyo bunu okuyunca cok uzuldum bana acı yasatanlara allahda acı yasatsın benı bitirdiler:çok üzgünüm:
kendı ailemle şekerlik burda yazamıyom herkes oyle dıyo ama benım bu sorunum ortaya cıktı peşinden hamılelık cıktı rabbım ıkısınıde aynı anda verdı sakın olamıycamıycamı üzülücegımı bılerek verdı aynı anda elbet bı bıldıgı vardır inşallah huysuz olmaz bebeğim tek istediğim yeterınce yıprandım ve stresli olmamın dozu gıttıkce artıyo bıde bebek huysuz olursa kafayı yerım herhalde yedım zaten dee
ben cok stersli hamılelık gecırıyorum arkadaslar cok cıddı aile problemlerım var herkes bebeğin asabı olcak dyıo ben suan stresli oldugu için arastırdıgım yazılarda hareketlı bebek saglıklı bebek demek dıyolar haraket etmeyen bebeğin canını sıkan bıseyler oldugu yazıyo bunu okuyunca cok uzuldum bana acı yasatanlara allahda acı yasatsın benı bitirdiler:çok üzgünüm: