Kac aylık?Arkadaşlar bebeğim uyumuyor okadar uyumuyor ki yarım saat bile, derdi sıkıntısı yok sadece uyumak istemiyor heycanlı heyecanlı çırpınıyor gülücükler saçıyor öyle yapınca kıyamıyorum ama onun sağlığı içinde benim sağlığım içinde uyumamız lazım ben artık perperişanım sabaha kadar uyanık akşama kadar ayakta hala çocuğu uyutamadım bi günü bitiremeden diğer güne bodoslama daldım, şimdi kalk kahvaltı ev işi çamaşır bulaşık bebek klasik düşüncesi bile delirtiyor beni artık eşim karşımda horluyor, gidip boğazına yumruğumu sokmak istiyorum, öyle uyuyor ki mışıl mışıl, sabaha karşı aldı çocuğu yanına koydu uyutacak sandım, heralde biraz da çocuğa horlayayım dedi devam etti güzellik uykusuna, delircem artık uykusuzluktan baş ağrısından, bebeğime hiç kıyamıyorum ama sabrım tükeniyor bazen çok ağlıyorum, okadar yorgunum ki anlatamam......
4 aylık şuan, inanın bir iki saatte bir kalkmasına razıyım 5 dk da bir kalkmaktansa...Kac aylık?
Atak dönemlerinde uykusuzluk cok olur.
Geciyor merak etmeyin.
Esinizde cocuga horlamayı bıraksın ,azcık yardım etsin yani.
Ben dusla cok uyuturdum.
Aksmları banyo yaptırırdım ,rahatlar uyurdu 1-2 saat.
Tabi 1 yasına kadar 2 saatte bir kalktı ,yapacak bisey yok:)
4 aylık, yaptırıyorum fayda etmiyor.... Uykuya direniyor inatla..Şuan havalar soğuk ama evinizin ısısı müsaitse bir banyo yaptirsaniz işe yarar mı ?
Benim bebeğimde gerçekten ise yarardı banyo yaptırmak mışıl mışıl uyurdu
Gazı varsa güzel bir zeytinyağı masajı karnına ayak altına hep rahatlatır bunlar.
Kaç aylık yazmamissiniz ona göre fikirler verebilirim belki
Ozaman gazı olabilir canım birde 4. Ay da ciddi bir atak oluyor uykuya direniyorlar4 aylık, yaptırıyorum fayda etmiyor.... Uykuya direniyor inatla..
Benim kızım 2019 dogumlu ,ben kanguruya takar öglen dısarda uyuturdum.4 aylık şuan, inanın bir iki saatte bir kalkmasına razıyım 5 dk da bir kalkmaktansa...
Evet bende bu dr cok videosunu izledim cok guzel bilgileri varBasligi gorur gormez 4 aylik bir anne oldugunuzu anladim. Korkmayin gececek, sadece su an uyku gerilemesi yasiyor.
Su videoyu izleyebilirsiniz.
Gule gule buyutun yavrunuzu.
Ekleme: Esinizi uyandirin. Bugunlerde destegi o vermeyecek de kim verecek?
Başımıza sendrom çıkarıp durmayın beaaBasligi gorur gormez 4 aylik bir anne oldugunuzu anladim. Korkmayin gececek, sadece su an uyku gerilemesi yasiyor.
Su videoyu izleyebilirsiniz.
Gule gule buyutun yavrunuzu.
Ekleme: Esinizi uyandirin. Bugunlerde destegi o vermeyecek de kim verecek?
Aynı öyle valla ağlamıyor da uyumuyor da böyle napıcam şaştım kaldım uykusuzluktan halis görmeye başladım artık enerjiye ihtiyacım var ama ne cocuk uyuyor ne benim işim bitiyorBir dönem oğlumda 2 hafta hiç abartısız ağlamadan öyle tavanı seyrederek yattı, sonra kendiliğinden düzeldi.
İşi gücü bırak kalsın düzelene kadar eşin işten geldiğinde o otursun acil bir şey olursa seni kaldırsın sen biraz dinlen. Şu an hiç bitmeyecek gibi geliyor ama emin ol bitiyor. Geçen gün aklıma geldi de ben oturup film izliyordum sabaha doğru uyuyorduk ağlamıyor etmiyor yatıp uyusana dimi o zaman demişlerdi de yat uyu ağlamıyorsa diye vicdan yapmıştım kendi kendimeAynı öyle valla ağlamıyor da uyumuyor da böyle napıcam şaştım kaldım uykusuzluktan halis görmeye başladım artık enerjiye ihtiyacım var ama ne cocuk uyuyor ne benim işim bitiyor
Merhabalar düzeldi mi durumunuz ne zaman düzeliyor arkadaşlar biz de şu an aynı durumdayız 4 aylık max 20 dakika uyuyor çok uyumuş gibi bir enerjiyle kalkıyor yetişemiyorum artık.Arkadaşlar bebeğim uyumuyor okadar uyumuyor ki yarım saat bile, derdi sıkıntısı yok sadece uyumak istemiyor heycanlı heyecanlı çırpınıyor gülücükler saçıyor öyle yapınca kıyamıyorum ama onun sağlığı içinde benim sağlığım içinde uyumamız lazım ben artık perperişanım sabaha kadar uyanık akşama kadar ayakta hala çocuğu uyutamadım bi günü bitiremeden diğer güne bodoslama daldım, şimdi kalk kahvaltı ev işi çamaşır bulaşık bebek klasik düşüncesi bile delirtiyor beni artık eşim karşımda horluyor, gidip boğazına yumruğumu sokmak istiyorum, öyle uyuyor ki mışıl mışıl, sabaha karşı aldı çocuğu yanına koydu uyutacak sandım, heralde biraz da çocuğa horlayayım dedi devam etti güzellik uykusuna, delircem artık uykusuzluktan baş ağrısından, bebeğime hiç kıyamıyorum ama sabrım tükeniyor bazen çok ağlıyorum, okadar yorgunum ki anlatamam......
4 aylık 20 dk uyuyorsa o da iyiymiş ben ona şükrediyordum.Merhabalar düzeldi mi durumunuz ne zaman düzeliyor arkadaşlar biz de şu an aynı durumdayız 4 aylık max 20 dakika uyuyor çok uyumuş gibi bir enerjiyle kalkıyor yetişemiyorum artık.
4 aylık 20 dk uyuyorsa o da iyiymiş ben ona şükrediyordum.
Üst yorumda arkadaşın dediği gibi erken kaldırıyorum gündüz uykumuz 2 ye çıktı bu sayede erken uyuyor aynı zamanda ama huzursuz uyuduğu için sabaha kadar yine ayaktayım
Sizin işiniz daha zormuş benimki gece 10 da uyuyup 1-1.5 saat arayla emip uyuyor 7.30 8 gibi kalkıyor gündüz uyumak istemiyo 20 dk falan işte uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum ek gıda döneminde uykuların düzeldigi söyleniyor ama bakalım4 aylık 20 dk uyuyorsa o da iyiymiş ben ona şükrediyordum.
Üst yorumda arkadaşın dediği gibi erken kaldırıyorum gündüz uykumuz 2 ye çıktı bu sayede erken uyuyor aynı zamanda ama huzursuz uyuduğu için sabaha kadar yine ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?