bebeğim artık cennette bir melek...

kardelen_cicegi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
212
1
arkadaşlar çok üzgünüm dün 6+4 günlük bebeğimi düşük nedeniyle kaybettim. ilk göz ağrım olacaktı :gitme: çok canım yanıyor Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın :Saruboceq: mafoldumben

canım seni çok iyi anlaıyorum ben de 5,5 haftalık bebeğimi düşürmeyi bekliorum bu beklemek de ölüm gibi..allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ne denir ki.. acı insanın içini yakarkenn

Başın sağ olsun çok üzüldüm inanmafoldumben
Rabbim tez zamanda bir daha güldürsün yüzünü işallah :Saruboceq::gitme:

canım geçmiş olsun başın sagolsun rabbimin verdigini rabbim alıyor vardır herşeyde bir hayır öyle düşün hepimiz yaşıyoruz bu durumları teselli edip kendimize dayanacagızki rabbimde bize meleklerimizin yanından ikinci melegimze göndersin...

canım seni çok iyi anlaıyorum ben de 5,5 haftalık bebeğimi düşürmeyi bekliorum bu beklemek de ölüm gibi..allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ne denir ki.. acı insanın içini yakarkenn

canım çok üzüldüm neden bebeğinin düşmesini bekliyorsun bir rahatsızlığınmı var? Allah bizim durumumuzda olanlara sabır versin :Saruboceq:

sağol canım haklısın herşey Allah'tan sevincini yaşadığımız gibi acısınada katlanmak zorundayız rabbim inş bir dahaki olacak yavrumu kucağıma almayı nasip eder :Saruboceq: senağlama

hepiniz sağolun arkadaşlar acıma ortak olduğunuz için geçekten çok acı daha haftabaşında kalp atışlarını duymuştum şimdi ise yok zor ama bunu kabullenmekten başka çağremde yok rabbim inş. bir dahaki sefere kucağıma almamı nasip yavrumu :Saruboceq: :çok üzgünüm:

canım çok üzüldüm neden bebeğinin düşmesini bekliyorsun bir rahatsızlığınmı var? Allah bizim durumumuzda olanlara sabır versin :Saruboceq:

saol canım çünkü gelişemedi bebeğim.. betalarım düşmeye başladı şimdi kanamam da var.. allahım hayırlısı ile bi gün bize de verir inşallahh

canım benım cok gecmıs olsun bende 22 temmuzda bebegımı kaybettım ama alısıyosun ınan kabullenıyosun yavas yavas asla kendını sucllama esınede sanada Allah sabır versın canım başın saolsun suanda kendıne dıkkat etmen gereken donemdesın kendını sıcak tut soguk ıcecek ıcme soguk seyler yeme dondurma gbı mesela kendıne dıkkat etkı bıdahakı hamılelegın saglıklı gecsın bıtanem opuyorum kendıne dıkkat et

saol canım çünkü gelişemedi bebeğim.. betalarım düşmeye başladı şimdi kanamam da var.. allahım hayırlısı ile bi gün bize de verir inşallahh

kanamanada dıkkat et bıtanem benım en son yumrugum kadar pıhtı attıgımı bılıyorum hastaneye gtmeyı ıhmal etme hastanede yatarken o kocaman pıhtıları goren doktorlar acıl kurtaja aldılar benı kanaman varsa doktora gıtmelısın

cok gecmis olsun, ayni seyleri yeni yasadim, acini anliyorum. Allah beterinden korusun demekten baska elimizden ne geliyorki, Insallah burda yakinda yeni bir form acip saglikli hamileliginin mujdesini verirsin, sen de bizim gb kaybeden tum arkadaslarimizda, belki o zaman acimiz biraz hafifler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…