ya kızlar 4 aylık bebegim agulamayı bıraktı3.ayında bi başladı agulamaya sürekli knuşuyodu sesler çıkarıyodu ama son zamanlarda bıraktı yaa okadar çabalıyorum yeniden sesler çıkarsın diye tık yok çok moralim bozuluyo bi tuhaflık mı var
sizinkiler ne durumda,yoksa nazarmı degdi bebişime
ya kızlar 4 aylık bebegim agulamayı bıraktı3.ayında bi başladı agulamaya sürekli knuşuyodu sesler çıkarıyodu ama son zamanlarda bıraktı yaa okadar çabalıyorum yeniden sesler çıkarsın diye tık yok çok moralim bozuluyo bi tuhaflık mı var
Uyaran eksikligi olabilir sebebi. Tv tablet kesinlikle olmamali ve surekli uyaran halinde olmali. Zor bir surec biliyorum ama tv sizlik vs. hatta benim de basima gelecek ben nasil yapacagim bilmiyorum ama bu sekilde olmasi gerekiyor. Ablamin ikizlerinden biri uyaran eksikliginden az kalsin otizm tanisi aliyordu. Hic bir sekilde goz temasi kurmuyordu vs. tv yuzunden oldugu cikti ortaya. Uyaran arttigi anda masallah cocuk açıldı.Son durumunuzu paylaşırmısınız aynı durumdayım şuan
Üzülmene gerek sen takip etmeye devam et benim on aylık bebeğim daha yeni ses çıkarmaya başladı desem yeri,bende çok endiselenirdim.yani hiç ee fln bile demiyodu çok nadir derse diyordu.birde çok ciddi bı bebek sürekli kasları çatık olurdu..simdi bizim taklidimizi bile yapmaya çalışıyor, hapşırınca nefes alıp vermemizi ba ba- ma ma -de de -bı ara anne diyordu onu birakti..her bebeğin gelişimi farklı yaniya kızlar 4 aylık bebegim agulamayı bıraktı3.ayında bi başladı agulamaya sürekli knuşuyodu sesler çıkarıyodu ama son zamanlarda bıraktı yaa okadar çabalıyorum yeniden sesler çıkarsın diye tık yok çok moralim bozuluyo bi tuhaflık mı var