• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim arabada ağlıyor!!!!!YARDIM....

eternity

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2007
30
0
611
Ankara
3.5 aylık bir bebeğim var.hava şartlarından dolayı malum hep evdeyiz..ancak doktordan doktora...geçen gün bir alışveriş merkezine gidelim dedik bebişimize de değişiklik olur diye..sabahın köründe gittik kalabalık olmadan...evde pusetine koyar koymaz başladı mızmızlanmaya(pusetini hiç sevmiyor)arabada ağlama başladı....nerdeyse geri dönecektik yarı yoldan...hiç susmadı yahu karnı tok,altı temiz ve uykudan da yeni uyanmıştı...dönüşte de aynı sahne...sadece emerken artık yorgun düştü okadar biraz kestirdi..ne yapıcammm..memlekete arabayla gidicez ..ee bu çocuk hep ağlarsa ne yapıcaz yollarda bilmiyorum..yahu benim bildiğim bebekler arabada sakinleşir sesten dolayı ama bizimkisinde işlemiyor bu durum...:)off offf....bu durumda olanlar varsa tavsiyelerini bekliyorum...

benim bebeğim de aynısıydı, herkes derdi ki "arabada uyur bebek dediğin, seninki ne anormal" demek ki seninki de benimkindenmiş :) hiçbir sorunu olmadığı halde ağlardı ben de hemen emzirmeye başlardım. ancak o şekilde uyku moduna girerdi. yani hem arabanın sesi, sallantısı olacak ama bir taraftan da göğüs olacak. uykuya dalınca ancak koyabilirdik pusete ya da işte kucağımda kalırdı. biz çözümü şöyle bulduk. uykusu varken çıkıyorduk yola, ben emzirirken uyuyakalıyordu. sonra da yol boyu sallandığı için hiç uyanmıyordu. Valla benimki 14 aylık oldu, hala yolda giderken öyle bir bakınayım demiyor, her yeri karıştırmaya çalışıyor, o yüzden biz hep uyku vakitlerine denk getirmeye çalışıyoruz. memlekete giderken de öyle yap artk. uykusu varken yola çık. emzirirken uyuyakalsın, yolda uyandıkça emzirirsin. Başka türlü o yol bitmez.

Ne olur bana yardımcı olun 7 aylık bebeğim var arabadan nefret ediyor ağlıyor katılıyor dışarı çıkmak bir kabus tecrübeli olan neolur oaylaşsın

Back