• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim alttan çok gaz çıkartıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

fatmis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
4
1
86
İstanbul
kızlar 4.5 aylık kızım sürekli alttan gaz çıkartıyor sadece mama yiyor kakasını yaptığı halde gazı hiç bitmiyor azalıcağına artıyor gazları sizce neden olabilir

:)canım benim oğlumda 4.5 aylık benimkide alttan gazı çok fena kaçırıyo ne güsel işte gazını rahat rahat çıkarıyo hatta ben doktora söylediğimde gülüşmüştük normal bu durum

ayy canim benim kızım 14 aylık hala bitmiyor sen bitecegini saniyıorsan inan bana yanılıyorsun..hele ek gidalara başladiginda her yedigi gaz yapacak emin olabilirsin..birazk yavrucak ne güzel gazini çıkarıyor rahatlasin

biz o gazlar çıksın diye neler yapıyoruz güzelim bin takla atıyoruz..negüzel işte rahar rahat yapsın rahatlasın yoksa sonucu feryat figan:))

sanırım arkadaş bunun daha çok sıkıntı yaptığını anlatmaya çalışmış emin olun çok çıkartması hiç güzel değil çünkü çok gazı olduğunu gösteren bişeymiş benim oğlumunda 4. aydan sonra müthiş arttı ne kadar çıkartsa yetmiyodu hala bitmiş değil ama çok az azaldı yani çıkartıyo diye sevinilcek bi durum olmuyo malesef her gören benim bu kadar gazım olsa patlardım çocuk nasıl dayanıyo diyodu

kızlar 4.5 aylık kızım sürekli alttan gaz çıkartıyor sadece mama yiyor kakasını yaptığı halde gazı hiç bitmiyor azalıcağına artıyor gazları sizce neden olabilir
benim bebeğimde sürekli böyle sürekli gaz çokarıyor büyüyünce geçtimi kızınınzın dırumu naısö umarım görürsünüz ?

Back