Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
mehabalar.. 3.5 aylık bir kızım var yaklaşık 1 aydır akşamları saat 5 6 dedimmi bir başlıyor ağlamaya susturamıyoruz uyku düzeni sürekli değişti eskiden 4 saat uyanık kalıp 4 saat uyurdu gündüzleri son bir aydır 1.5 saatte bir deli gibi ağlıyor uyut diye sallıyorum ayağımda yarım saat uyuyup kalkıyor saat 6 da da uykusu gelmiş oluyo ve uyumak istemiyo sanırım ama uykusuda olduğu için güç bela karnını doyurup sallıyorum çok ağlıyo mahvediyor KENDİNİ çok üzülüyorum yapabilceğim önerilerinizi bekliyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
mehabalar.. 3.5 aylık bir kızım var yaklaşık 1 aydır akşamları saat 5 6 dedimmi bir başlıyor ağlamaya susturamıyoruz uyku düzeni sürekli değişti eskiden 4 saat uyanık kalıp 4 saat uyurdu gündüzleri son bir aydır 1.5 saatte bir deli gibi ağlıyor uyut diye sallıyorum ayağımda yarım saat uyuyup kalkıyor saat 6 da da uykusu gelmiş oluyo ve uyumak istemiyo sanırım ama uykusuda olduğu için güç bela karnını doyurup sallıyorum çok ağlıyo mahvediyor KENDİNİ çok üzülüyorum yapabilceğim önerilerinizi bekliyorum
Gaz sancisi olmasin cnm. Bnm kizimda 3,5aylik gecen haftalarda biraz fazla gezmemizden ve havalarin ani sogumasindan sebep cok huysuz bi hafta gecirdik. Hatta bi aksam bi basladi aglamaya emzirmeye calistim ole bile susturamadim. Bi yarim saat kadar surdukten sonra sakinlesti. Birde ustune arabayla gezdirince rahatladi. Havalar sogudugu icin usutuyor olmasin. Sana tavsiyem aksamlari karanlik ortamda konusmadan emzir. Cok aglarkende sakinlestirmeye calisip ole devam et emzirmene. Bizimkide bugun uyumadan once pek bi huysuzlandi ama sonunda uuudu insallah.
Peki benimde sana sorum olacak. Uyku duzeniniz nasil? Bnm kiz gunduzleri hic uymuyor. Gecede 11i 12yi buluyor uyumasi. Gece 2-3kere emiyor uyku arasinda. Sabahta guc bela 12saati buldurmaya calisiyorum. Gunduzleri neden uyumuyodur. Mama vermiyorum sadece emziriyorum 1-2 haftadir. Oncesinde mama veriyodum 1 yada 2 kez 40ml. Ozamnda uyumuyodu ama.
Gaz sancisi olmasin cnm. Bnm kizimda 3,5aylik gecen haftalarda biraz fazla gezmemizden ve havalarin ani sogumasindan sebep cok huysuz bi hafta gecirdik. Hatta bi aksam bi basladi aglamaya emzirmeye calistim ole bile susturamadim. Bi yarim saat kadar surdukten sonra sakinlesti. Birde ustune arabayla gezdirince rahatladi. Havalar sogudugu icin usutuyor olmasin. Sana tavsiyem aksamlari karanlik ortamda konusmadan emzir. Cok aglarkende sakinlestirmeye calisip ole devam et emzirmene. Bizimkide bugun uyumadan once pek bi huysuzlandi ama sonunda uuudu insallah.
Peki benimde sana sorum olacak. Uyku duzeniniz nasil? Bnm kiz gunduzleri hic uymuyor. Gecede 11i 12yi buluyor uyumasi. Gece 2-3kere emiyor uyku arasinda. Sabahta guc bela 12saati buldurmaya calisiyorum. Gunduzleri neden uyumuyodur. Mama vermiyorum sadece emziriyorum 1-2 haftadir. Oncesinde mama veriyodum 1 yada 2 kez 40ml. Ozamnda uyumuyodu ama.
Canım ben bebeğimi biberona alıştırdım maalesef sütüm geç geldiği için şimdilerde emmek istemiyor artık genel olarak mama alıyor uyku düzeni çok değişti 2 aylıkken falan 4 5 saat uyanık kalırdı bi uyurdu 4 saat uyanmazdı hiç her işimi yapar yemeğimim yer süslenir otururdum:) sonra birden bu düzene geldi gündüz hiç uyumamaya geceleri çok geç saatte yatmaya başladı senin bebeğin gibi. şimdilerde ise 20 25 gündür gündüz 1.5 saat oldumu huysuzlanıyor oyalıyacak bir şey yoksa sallıyorum tamyarım saat uyuyor ayağımda sonra kalkıyor 1.5 2 saat sonra yine aynı hiç yanınadan ayrılamıyorum anlıcağın arada yatağındada azıcık uyuyor o ara naptımsa kar:) ama saat 5 6 dedimmi parçalıyo kendini ağlıyo ağlıyo 6 buçuk gibi falan piş piş diye diye sallıyarak bi saat faalan sallamayla yatırıyorum gece 3 gibi bi kalkıyor sonrada 6 7 gibi uyanıyo bi kere besliyorum uykuda mızırdanıncada emzik veriyorum uyumaya devam ediyo. çook uzun yazdım ama :) canım o gündüz hiç uyumadığı nerdeyse 12 saat uyanık kaldığı 10 günde krizlerdeydim çok bitkindim annemlerin ısrarıyla yüzünü örterek uyumaya alıştırdım ve çook işe yaradı kesinlikle dene . benim kız sevmezdi öyle örterdim ağlardı bi iki ağladı sustu. gözüne yüzüne bişi değince bişi göremeyince mecburen gözünü kapatıyor ve bi bakmışşsın uyuyor bi yemeni ile burnunu örtmeden öyle salla bakalım uyyuncada alma gözünden yüzünü çok örtmeden kontrol et çok işine yarıcaktır inşallah düzelir bebişlerimiz ne diyim annelik çoook zor:)
şu dönem zaten bebegin düzeni degişme dönemi
aglamasına bişey diyemem belki gaz koliktir ama artık bu dönemde uyku saati ve süresi degişecek
mama kullanıyorsunuz belki mama kaynaklıdır
mamanızı degiştirin
biberon kullanıyorsunuz belki kulagında bişey vardır bi dr götürün