herkese ilgisnden dolyaı teşekkür ediyorum bu paylaşımları yapalım ki bizden sonra birilerine yol gösterebilelim neler yapması gerekiyor vs diye çünkü bu yol okadar zorki düşünsenize bebeğiniz görmüyor ağlamıyor emme refleksi yok yutma çok az ALLAH korkun olmasın 2 gün yemek verme bişi olmaz :S gece bazen uyanıyosun yaşıyor mu acaba diye çok zor çokkk ama inanın herşeyi duyduk görmeyeni duymayanı sakat olanı ama bi bebebk neden ağlamaz o kadar iğneler serumlar vs ama yok ağlamıyor. hee bu arada boyu uzuyor kilo alıyor (azdaolsa akranlarına göre)biraz kasılmalar var onun için fizik tedavi alıyoruz özel cocuk noroloji doktoru takibindeyiz sizden ricam herkese bu olayı duyurmanız kımın başına böyle bir şey gelmiş cevrenizde lütfen birinci ağızdan duyunn birbirimize yardımcı olalaım bize ve bizden sonrakilere.bebeğim ilk doğduğunda ağlamadı vs yaa hani hemen oturdum googleye bebeğim ağlamıyor yazdığımda herkes bebeğim ağlıyor şikaytleri çıktı karşıma birimi yazmaz bebeğim ağlamıyor diye yok yok yok hiç bir forumda yok ama şşimdi googleyi açın bebeğim ağlamıyor ağlamıyor ağlamıyor yazın direk kadınlşar kulubü çıkıyor hee birde bu başlığı sadece bebeğim ağlamıyor olarak değişme şasnımız varmı ??? herkese teşekkürler
evet olabilir belki ama şuan otizm demek çok zor 2 yaşından önce anlaşılamaz o onu da araştırdım hele 1 yaşını bi dolsursun bakalım devamlı doktorların takibindeyiz çocuk noroloji göz kulak çocuk dokt.vs
herkese ilgisnden dolyaı teşekkür ediyorum bu paylaşımları yapalım ki bizden sonra birilerine yol gösterebilelim neler yapması gerekiyor vs diye çünkü bu yol okadar zorki düşünsenize bebeğiniz görmüyor ağlamıyor emme refleksi yok yutma çok az ALLAH korkun olmasın 2 gün yemek verme bişi olmaz :S gece bazen uyanıyosun yaşıyor mu acaba diye çok zor çokkk ama inanın herşeyi duyduk görmeyeni duymayanı sakat olanı ama bi bebebk neden ağlamaz o kadar iğneler serumlar vs ama yok ağlamıyor. hee bu arada boyu uzuyor kilo alıyor (azdaolsa akranlarına göre)biraz kasılmalar var onun için fizik tedavi alıyoruz özel cocuk noroloji doktoru takibindeyiz sizden ricam herkese bu olayı duyurmanız kımın başına böyle bir şey gelmiş cevrenizde lütfen birinci ağızdan duyunn birbirimize yardımcı olalaım bize ve bizden sonrakilere.bebeğim ilk doğduğunda ağlamadı vs yaa hani hemen oturdum googleye bebeğim ağlamıyor yazdığımda herkes bebeğim ağlıyor şikaytleri çıktı karşıma birimi yazmaz bebeğim ağlamıyor diye yok yok yok hiç bir forumda yok ama şşimdi googleyi açın bebeğim ağlamıyor ağlamıyor ağlamıyor yazın direk kadınlşar kulubü çıkıyor hee birde bu başlığı sadece bebeğim ağlamıyor olarak değişme şasnımız varmı ??? herkese teşekkürler
arkadaşşlar bebeğimiz 8 aylık oldu az da olsa bir bedensel gelişme var fizik tedavi sayesinde ama genel alamda hiç bir doktor bişey soyluyemıyor 2 yaşını beklememız lazım devamlı takıpte olmamız lazım dedi bebeğimizin kilo su6. 50 boy68cm bilginize
sizden ricam butun forumdakıler heryere bu olayı yazmanız olacak bebeğim 8 aylık ve hala hiç ağlamadı ses yok hiç
arkadaşşlar bebeğimiz 8 aylık oldu az da olsa bir bedensel gelişme var fizik tedavi sayesinde ama genel alamda hiç bir doktor bişey soyluyemıyor 2 yaşını beklememız lazım devamlı takıpte olmamız lazım dedi bebeğimizin kilo su6. 50 boy68cm bilginize
sizden ricam butun forumdakıler heryere bu olayı yazmanız olacak bebeğim 8 aylık ve hala hiç ağlamadı ses yok hiç
arkadaşşlar uzun bir aradan sonra yne burdayım herkese ıyı forumlar bizim 31 mayıs 2012 de doğan bebeğimiz hala ağlaması duyması ve görmesı yok 15 ay oldu doktor doktor gezdık ancak hiç bir doktor bişiy soyleyemdı hem devlet hem özel ama nafile şimdi okutmya karar verdık birde o taraftan bakalım tıpta çözüm yok
Allhim acil sifalr versin cnm kolaylik ihsan etsin okurun bide insAllaharkadaşşlar uzun bir aradan sonra yne burdayım herkese ıyı forumlar bizim 31 mayıs 2012 de doğan bebeğimiz hala ağlaması duyması ve görmesı yok 15 ay oldu doktor doktor gezdık ancak hiç bir doktor bişiy soyleyemdı hem devlet hem özel ama nafile şimdi okutmya karar verdık birde o taraftan bakalım tıpta çözüm yok
Canım allah yardımcın olsun diliyorum sana .
Benim yiğenim var şuanda 1 yaşında, doğmadan önce down sendromlu dediler annesi aldırmadı ve doğurdu o da gün içinde hiç ağlamaz sadece onunla ilgilenilmediği, acıktığı anda yada uykusu geldiği anda ya hafif çığlıklar atar ses çıkartır anneside öyle anlarr .. Seninkide öyle mi acaba ?
Ayrıca işitme ve görme testide yapıldı bebğimize yarı işitmiyor ,, yani bizi duymadğı içinde ağlamıyor yada konuşmuyor oabilir. Sizde de böyle mi problem(
Allhim acil sifalr versin cnm kolaylik ihsan etsin okurun bide insAllah
esmer hnm bebegim gormuyor aglamyior duymuyor diyor
Ben ağlıyor mu dedim tövbee ..
Bizim bebeğimizde böyle diyorum sadece .. illa limon sıkacaksınız böyle konulara .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?