• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim acı çekiyoooo ühühühü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım kafan karışmasın,arkadaşlar doğru söylüyor popoya müdahale hem makatta çatlamalara neden oluyor hem de tembelliğe itiyor,o yüzden çok sık yapmamak gerekiyor. Zeytin yağı ve haşlanmış kuru kayısı suyu çok işe yarıyor yalnız önce bebeğin bağırsaklarının boşaltmış olması yani katı kakanın çıkmış olması lazım yoksa verdiğin bağırsak yumuşatıcı gıdalar bir işe yaramaz,çünkü katı kaka arkadan gelen yumuşak kakanında çıkmasını engeller. Önce popoyu uyar katı kakanın çıkmasını sağla sonra 1 çay kaşığı zeytin yağı ve 1 çay kaşığı haşlanmış kuru kayısı suyunu ver,her gün 1 er kaşık vermeye devam et,kakasını tek başına kolaylıkla yapacaktır .

Ek gıdalara başladığınız zaman kabız yapıcı şeyler vermemeye dikkat etsenizde bir süre sonra mecbur pirinçli ürünler vermeniz gerekecektir,o zaman da kabızlığı engellemek için prebiyotikli gıdalar en ideali. Şu an kızım 9 aylık 2 günde bir sütaş'ın babymix yoğurdundan yediriyorum (sinbiyotik yoğurt) bağırsaklarını çok güzel düzenliyor.Ek gıdaya başlamış olan arkadaşlara da tavsiye ederim.

yaa baby mix bende veriyodum ama bulunmuyo bu aralar burda, market market gezioruz yaa, ben genelde mamadan mayalıyorum ama ara sıra ondan da alsın istiorum, elmalısını bulduk ama benim sıpa da elmalısını yemiyo :delphin:

yaa baby mix bende veriyodum ama bulunmuyo bu aralar burda, market market gezioruz yaa, ben genelde mamadan mayalıyorum ama ara sıra ondan da alsın istiorum, elmalısını bulduk ama benim sıpa da elmalısını yemiyo :delphin:

canım bizim kızda elmalı yemiyor sade yiyor.sütaş'ın müşteri hizmetleri ile görüş,hangi marketlere verdiklerini öğrenebilirsin,gerçi sütaş'ı hiç aramadım ben genellikle herobaby'nin iyi geceler mamalarında sıkıntı yaşıyordum sitelerinden form doldurdum hemen aradılar hangi marketten almak istediğimi sorup o markete gönderdiler hemen,heralde sütaş'ın da böyle bir hizmeti vardır.

canım bizim kızda elmalı yemiyor sade yiyor.sütaş'ın müşteri hizmetleri ile görüş,hangi marketlere verdiklerini öğrenebilirsin,gerçi sütaş'ı hiç aramadım ben genellikle herobaby'nin iyi geceler mamalarında sıkıntı yaşıyordum sitelerinden form doldurdum hemen aradılar hangi marketten almak istediğimi sorup o markete gönderdiler hemen,heralde sütaş'ın da böyle bir hizmeti vardır.

evet doğru söylüyosun bi görüşmek lazım, koskoca carrefourda bile bulamadık, pes dedim yani, dolaş dolaş saatlerce dolaşıyoruz markette ve heryerini de gezmioruz, bu kadar büyük bi markette bile bulamayınca sinir oluyodum, teşekkürler canım, bi arayayım Şeniz

bebeğim kakasını 3 günde bir yapıyo 2 gün sancı çekio uykusunda bile ıkınıo :çok üzgünüm:aranızda bebeğinin böyle sorunu olan varmı?
neden böyle ne zmn düzene girer ne yapmalıyım?:bbo:

canim bebeginin daha karin kaslari tam gelismedigi icin biraz zorlanacaktir.benim kizim da cok zorlanirdi ama ben dr umdan babylax diye bir ilac aldim 5 gun yapmazsa poposundan verirdim rahatlardi.ama seninki 3 gunde bir yapiyorsa normal 10 gün yapmayan bebekler var.sonra sonra geciyor iste ama bebegi zorluyor.emziriyorsan kayisi ye.bebegine zeytinyagi icir ya da kulak cöpünü yaga batir haififce poposuna degidr o zaman yapar.gecmis olsun.

Back