Kızlar bebeğim 4,5 aylık.1 ay önce çalışmaya başladım.1 aydan beri bebeğimi yanındayken emziriyorum işyerinde de sağıp ertesi güne biriktiriyorum.bu zamana kadar kilo alımı da iyiydi.2-3 günden beri göğüslerim acayip yumuşadı önceden süt biriktiğinde şiş olurdu.şimdi öyle değiller.bebeğim de önceki gibi emmiyor sağıyorum önceki kadar süt çıkmıyor.sağlık ocağındaki hemşireye sordum bebek emdikçe sütü bulur sütün vardır dedi.sağmayla gelmeyebilir dedi.ama sağarak biriktirmek zorundayım.neden böyle olmuş olabilir siizce?beslenmeme ve sıvı alımıma da dikkat ettiğimi düşünüyorum.cuma günü bebeğimi tarttık 15 günde 200 gr almış.normalde ayda 1 kiloya yakın alırdı.bu aydan sonra azalır mı kilo alımları?hemen mamaya sarılmak da istemiyorum iyice sütüm azalıcak korkusuyla.bebeğim de 2 gündür çok durgun.aç olsa ağlar diyorum ağlamıyor gayet sakin.bu hali normak mi sizce?bir de sütüm iyice azalırsa mama mı vermeliym yoksa devam sütü falan mı?hangi markayı önerirsiniz peki?tecrübeli anneler ne yapmalıyım?