• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim aç çok acill:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

-BaSkaN-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
113
162
53
Adana
Kızlar sabah sütüm gayet iyiydi ama birden kesildi gibi o kadar az geliyor ki kuzum sinirlenip emmiyor bir türlü daha 2 aylık normalde şuan gece uykusunu uyuması lazım ama açlıktan uyuyamıyor.
Mama almayı düşündüm ama eşim de evde yok çıkamıyorum da ne olur yardım edin.

Kızlar sabah sütüm gayet iyiydi ama birden kesildi gibi o kadar az geliyor ki kuzum sinirlenip emmiyor bir türlü daha 2 aylık normalde şuan gece uykusunu uyuması lazım ama açlıktan uyuyamıyor.
Mama almayı düşündüm ama eşim de evde yok çıkamıyorum da ne olur yardım edin.
Canım eşini ara eczaneyi ara bi şekilde mama temin et sürün gelmiyorsa acıkmış demekki kuzu

Birden kesilmez benim bildiğim ama. tek önerebilecegim bol bol su iç. sakin bebege bisküvi falan verme ya da inek sütü.

Bir komşunuzdan mama almasını rica etseniz? Madem çıkamıyorsunuz yakınlarınızı arayın yardımcı olurlar.

Oruç mu tutuyorsunuz? Birden niye kesilsin.? Sakin olun panik yapınca bebek daha çok huysuzlanir. Durmuyorsa belki gazdandir. Ya da gerçekten açsa çıkın alın eczaneden iki aylık zaten.

Eczaneyi aramak çok mantıklı hiç aklıma gelmedi. Yok oruç tutmuyorum. Bugün normalden fazla emdi gündüz sanırım ondan bende anlayamadım elim ayağıma dolaştı. Görev icabı köyde yaşıyorum öyle yardım edecek kimseyi tanımıyorum açıkçası ailemde yanımda değil tekim eşim de il merkezinde gece görevinde maalesef herşey üstüste geldi :(

Uzak mı ? Uzak değilse bebeginle beraber git en kötü. Aç kalmasından iyidir. 2 aylik bebek nolcak çıkart onu da

Eczaneyi aramak çok mantıklı hiç aklıma gelmedi. Yok oruç tutmuyorum. Bugün normalden fazla emdi gündüz sanırım ondan bende anlayamadım elim ayağıma dolaştı. Görev icabı köyde yaşıyorum öyle yardım edecek kimseyi tanımıyorum açıkçası ailemde yanımda değil tekim eşim de il merkezinde gece görevinde maalesef herşey üstüste geldi :KK43:
Öncelikle sakin olun. Bebeği giydirip biraz dışarida dolaştırın. Açık havada yorulup uyur. O uyurken de dinlenin bol su için.

Bebeginle beraber git mama almaya ozaman. Ayy bilemedim sut oyle birden gidermi emzirmeye dene sutunu sag bakalim cikacak mi birseyler

Bebisle beraber dusa girin, hafif sicak olsun sirtiniza dogru gelsin su. Buhar olunca etraf bebis rahatlar emmeye baslar sizi

Gunduz cok emdi diye sutunuz gun icerisinde bitmez. Aksine bebeginiz ne kadsr cok emerse o kadar cok sutunuz olur. En ufak bir sorunda lutfen mamaya basvurmayin. Sinirinin acliktan oldugunu nerden anladiniz?

Evet eczane uzak maalesef baya hemde araba şart. Sinirlenmesi açlıktan değil emmek istiyo ama bişi gelmeyince kafa koparıyo yaygarayı diğer göğüse veryorum ondada aynısını yapıyo

Evet eczane uzak maalesef baya hemde araba şart. Sinirlenmesi açlıktan değil emmek istiyo ama bişi gelmeyince kafa koparıyo yaygarayı diğer göğüse veryorum ondada aynısını yapıyo
Bakin 2. Ayda gaz sancilari baslar genelde bebekte. Siz sut gelmiyorda agliyor sanirsiniz cocuk gazdan aglar. En azindan bende oyle oldu. Ac bu cocuk mama ver dedilerm halbuki gazdan agliyordu. Mama verdikce gazi artti. Sindirimedi. Hep yeten sut birden kesilemez.

Back