Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım eşini ara eczaneyi ara bi şekilde mama temin et sürün gelmiyorsa acıkmış demekki kuzuKızlar sabah sütüm gayet iyiydi ama birden kesildi gibi o kadar az geliyor ki kuzum sinirlenip emmiyor bir türlü daha 2 aylık normalde şuan gece uykusunu uyuması lazım ama açlıktan uyuyamıyor.
Mama almayı düşündüm ama eşim de evde yok çıkamıyorum da ne olur yardım edin.
Öncelikle sakin olun. Bebeği giydirip biraz dışarida dolaştırın. Açık havada yorulup uyur. O uyurken de dinlenin bol su için.Eczaneyi aramak çok mantıklı hiç aklıma gelmedi. Yok oruç tutmuyorum. Bugün normalden fazla emdi gündüz sanırım ondan bende anlayamadım elim ayağıma dolaştı. Görev icabı köyde yaşıyorum öyle yardım edecek kimseyi tanımıyorum açıkçası ailemde yanımda değil tekim eşim de il merkezinde gece görevinde maalesef herşey üstüste geldi
Bakin 2. Ayda gaz sancilari baslar genelde bebekte. Siz sut gelmiyorda agliyor sanirsiniz cocuk gazdan aglar. En azindan bende oyle oldu. Ac bu cocuk mama ver dedilerm halbuki gazdan agliyordu. Mama verdikce gazi artti. Sindirimedi. Hep yeten sut birden kesilemez.Evet eczane uzak maalesef baya hemde araba şart. Sinirlenmesi açlıktan değil emmek istiyo ama bişi gelmeyince kafa koparıyo yaygarayı diğer göğüse veryorum ondada aynısını yapıyo