Bebeğim 9 aylık ve hep kucak istiyor

Tuba sener

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
7
5
29
Kızlar merhaba kızım 9 aylık ve hep beni ve kucak istiyor. Oyun oynaması için yere bırakıyorum belki 5 dakika belki 10 dakika oynuyor ve sonrasında hemen kucak istiyor. Ve kesinlikle bensiz durmuyor yanından kalkar kalkmaz aynı odada olsak dahi ağlıyor. Mama sandalyesinde oturmuyor hiç orada oyalanmıyor. Varmı benim durumumu yaşayıpta çözüm bulan. Acil yardıma ihtiyacım var çünkü hiç birşey yapamıyorum.

7 aylık, birlikte koltukta oturmamızı istiyor, o şekilde kendi kendine oyalanıyor ama kalktığım an ağlamaya başlıyor. Babası dışında kimseylede durmuyor.

7 aylık, birlikte koltukta oturmamızı istiyor, o şekilde kendi kendine oyalanıyor ama kalktığım an ağlamaya başlıyor. Babası dışında kimseylede durmuyor.
Sosyal değilseniz , eve giden gelen yoksa, sizden başkasında durmaz ve ağlar zannımca

Oğlum da öyleydi çok meraklıydı, sürekli kucakta ordan oraya gitmek isterdi. Emeklemeye başlayınca rahatladım, her yere kendi gitmeye başladı.

Sosyal değilseniz , eve giden gelen yoksa, sizden başkasında durmaz ve ağlar zannımca
Aksine, doğduğu günden beri komşular, arkadaşlarım, ailele buluşmaları, şuanda da neredeyse hergün annemlerleyiz ama ben yanından kalktığım an dudaklar büzülüyor :)

8. Ve 9. Aylar bebeklerde annelerinden ayrılma kaygısının başladığı aylar. Geçecektir elbet, benimde kızım 8 aylık ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Haftaya işe geri dönmem lazım, tüm izinlerim bitti. Bu süreç biraz zorlayacak ama geçecek

Süreyi uzatmak için siz de onunla birlikte oturun kucak istediğinde hayır bu oyun bitsin sonra diyin ama muhakkak tekrar alın. Babası geldiğinde mümkün mertebe siz değil babasıyla ilgilensin ki sizden başka biri olduğunu da anlasın. Bu surecte yanında olun yavaş yavaş kademeli olarak mesafeyi açın.

Benm kızımda kucak delisi sürekli mizmizlanir kucak ister her istediği olsun hep i pişpişlansin ama oğlumda var ikizi maalesef bütün gün kucağımda tasiyamam ikisini zaten 15 aylıklar ne belim ne kolumda güç var artık.oglum da ara ara çok yaşadım diş donemleri vs daha da artıyor ama büyüdükçe oynamaya başladıkca oyalanir ara ara ama gene sizi istiyorlar süreç uzun babayla paslaşmaniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…