• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim 9 aylik geceleri inliyor

canim ben almanyadayim... burda dr lar hicbirsey vermiyor... fitil yada surup.. ben gelirken türkiyeden calpol ve dolven almistim.. calpol yok hastalandiginda falan verdim.. dolvende neye yarar bilmiyorum... al demislerdi agri keser falan ama dolveni okumadim neden veriyorlar... inliyor bebegim kac kez uyaniyorum ne yapacagim onuda bilmiyorum su ver yatsin hep ayni...

canim ben almanyadayim... burda dr lar hicbirsey vermiyor... fitil yada surup.. ben gelirken türkiyeden calpol ve dolven almistim.. calpol yok hastalandiginda falan verdim.. dolvende neye yarar bilmiyorum... al demislerdi agri keser falan ama dolveni okumadim neden veriyorlar... inliyor bebegim kac kez uyaniyorum ne yapacagim onuda bilmiyorum su ver yatsin hep ayni...

bebeğime aşı yaptıkları zaman calpol verdi dr.lar ayda bir aşı oluyordu,sabah akşam yarım çay kaşığı veriyordum,1gün kullandıktan sonra şişeyi atıyordum,cünkü yaklaşık 20-25 gün içinde şişedeki ilaç etkisini kaybediyor,gelecek ay yeni şişe alıyordum,acaba sende ki ilaç 1 ayı geçti mi??? yeni şişe alsan?

dolven diye mi yazılıyor şimdi netten baktım

içeriği:İbuprofen aşağıdaki durumlar ile ilgili bir ilaçtır:

baş ağrısı;
diş ağrısı;
sırt ağrısı;
eklem iltihaplanmaları;
adet sancıları veya hafif yaralanmaların yol açtığı ağrı ya da iltihabi durumlar;
ateş.

buda işe yarıyor demek ki,sen şişeyi değiştirmeyi dene,canım acil şifalar diliyorum

evet ben buzdolabinda bekletmistim sonra tekrar kullandim 1 ayi gecti tabiki.. demek öylee.... dolveni halen acmadim... acinda 20 gün icerisinde tüketebiliriz o zaman taki bu dis sorunumuz kalksin.. geceleri rahat yatsin,... istanbuldan yine getirecegim... burda ne yazikki dr vermiyor... ilaca hayir diyor... fitil veriliyor yeni doganla 1 yasinda bile olsa aynilari hep..

Cnm yazini yeni gordum kusura bakma.ben kizima alt disleri ciktiginda verdim biskuviyi.normal bebe biskuviside petitbourde ne varsa yedi benimki :) ama ben yanindaydim hep.bu aralar cubuk krakeri uce bolup veriyorum.ust disleri yok ama yemeye calisiyo yinede.arada veriyorum zaten.taz geldi ya,fazla yemek yemiyolar zaten ogunleri fazla wermiyorum daha cok yogur ve meyve turu seyler yiyo.algercekten aciktigini hissettigimde yemek veriyorum ozamanda istahla yiyo.

Cnm sana paranox gondercektim esime sordum kargoya sormus alman hukumeti ilac kabul etmiyomus.ancak bavul icinde girebiliyomus.gondercektim valla.ne biliim boyle bisi oldugunu,neyse kismet degilmis demekki.adresini falan istiycektim.bu arada bebegin erkekmi kizmi hic sormadim?

canim yaaa ne kadar düsüncelisin sen ... cok tsk ederim inan cok mutlu oldum düsünmen bile yeterli... kaynanam tr den geliyor... ona diyeyimde getirsin... bebegim erkek... sabah 8 de kahvalti yapti simdi saat 3 vede meyve püresi versem cani istemiyor yok böyle birsey ya... acikmiyor eline bisküvü versem midesi bulaniyor.. ben anlamiyorum ne olacak bu böyle... hic istah olmazmii bir bebekte diye düsünüyorum sen türkiyenin neresindesin????

evet ben buzdolabinda bekletmistim sonra tekrar kullandim 1 ayi gecti tabiki.. demek öylee.... dolveni halen acmadim... acinda 20 gün icerisinde tüketebiliriz o zaman taki bu dis sorunumuz kalksin.. geceleri rahat yatsin,... istanbuldan yine getirecegim... burda ne yazikki dr vermiyor... ilaca hayir diyor... fitil veriliyor yeni doganla 1 yasinda bile olsa aynilari hep..

evet canım aklında bulunsun banada dr. um söylemişti,1şişeden 1çay kaşığı kullanınca atıyordum,aşı için alıyordum ayda bir kez lazım oluyordu her ay tazeliyordum dr.umda 20-25 gün kapağı açılınca demişti,inşallah daha iyi olmuştur bebişin,zeytin yağınıda denedin mi?

zeytinyaginida denedim bakalim hergün biraz sürücem insallah kolay patlar disimiz.... istahsiz huzursuz oglum iste ne yapayim :(

Dis cikarma zamanlarinda istahsizliklarda daha bi artarmis. Ben istanbulda oturuyorum cnm. İlk bebegim bebegim benim.seninde oyle galiba:)

evet canim benimde ilk bebegim.. bende istanbuldan evlenip almanyaya geldim.. 3 yildir burdayimm .. tabi oraya dr lara alismisim burda dr lar cok farkli... birsey yok diyor yolluyorlar cokcukta sonradan cikiyor birseylerr.. ne yazikki herseye hemen ulasamiyorum... masallah kizin cok tatli.....

Tesekkur ederim cnm.dedigin gibi yurt disinda turkiyedeki gibi olmuyordur eminim. Ama bende pek ilac yanlisi degilim bizim doktorumuzda oyle degil. Ama zorunlu anlarda kullandigim belli basli ilaclar ve kendime ait tekniklerim vardir :)

ne yapalim öyle yada böyle büyüyecek bir sekilde.... bende öksürük falan olunca pekmez iyi geliyor surup verecegime onlari veriyorum ama dis agrisina istahsizliga birsey bulamiyorum ne yazikki....

İstahsiz cocuk zordur eminim. Hamileyken hep dua etmistim Allahim ne olur ama istahsiz cocuk verme diye.hatta esim hep dalga gecerdi "dort gozle bekliyorum cocukla yemek kavgalarinizi" diye ama cok sukur oyle cok fazla bi sorun yasamadik.istahlu ciktibizim kiz. Arada bi kizdiriyo ama olacak o kadar.

Back