- 28 Nisan 2023
- 5
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi dolunaykya
Meraba Sevgili anneler Bebegim 8aylık saglıkocagına gittim kilosunun normalinden biraz al oldugunu belirti hemşirem 1kilo eksikmis bunun icin ne önerirsiniz bu durum beni endişelendirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7kilo bucuk kiloKaç kilo
Hani karbonhidrat ?Sabahları yumurta sarısı üzerine rendelenmiş yada ezilmiş 1 ceviz 1 kaşık pekmez karıştır yedir öğlen çorba veya yoğurt meyve püreleri meyve suları yemek suları herşeyden tattır bol bol yoğurt yedir yoğurt yemezse çorbasını yap beslenmesine dikkat et sütün varsa emzir
Biz 9 ay kontrolünde 8 kusür kiloydu.8 ay için çokta az değil bence. Hayır bu neye göre kime göre zayıf veya kilolu.. bence çok kafaya takmayın. Biraz bebenin bünyesi ile alakalı bir durum.7kilo bucuk kilo
8 aylık bebeğin beslenmesinde pirinç veya makarnanın bir yeri yok. Bulgur belki çorbalara vs konulabilir ama zaten tadım dönemi yeni bitmiş oluyorHani karbonhidrat ?
Bu çocuğun pilav makarna bulgur yemesi gerekiyor bir öğün
Detaylı bi şekilde yazmadım ama yemek suları herşeyden tattır yazmışım 8 aylık bebek pilav bulgur yiyebilir mi? Boğazında kalır çocuğunHani karbonhidrat ?
Bu çocuğun pilav makarna bulgur yemesi gerekiyor bir öğün
Bende sabahları bu rutinle gidiyorum ogunlerini cogalttim bu aralar bebe biskuvisyle karistirio cogu seyi veriyorum aklima ne gelirse anne sütü dogdundan beri ek gida haric dediginiz gibi emziriyorumSabahları yumurta sarısı üzerine rendelenmiş yada ezilmiş 1 ceviz 1 kaşık pekmez karıştır yedir öğlen çorba veya yoğurt meyve püreleri meyve suları yemek suları herşeyden tattır bol bol yoğurt yedir yoğurt yemezse çorbasını yap beslenmesine dikkat et sütün varsa emzir
Saglıkocagından öyle söyleyince otamatikmen annelik ic gudusude one gecinde insanın modu yerle bir oluyor mama vermeyi dusundum sonradan neden sagliksiz birseyi cocuguma verim dusuncesiyle dogal yollardan alabildigi kadar almayı deniyorumBiz 9 ay kontrolünde 8 kusür kiloydu.8 ay için çokta az değil bence. Hayır bu neye göre kime göre zayıf veya kilolu.. bence çok kafaya takmayın. Biraz bebenin bünyesi ile alakalı bir durum.
Saçmalamayın tabi ki yiyebilirDetaylı bi şekilde yazmadım ama yemek suları herşeyden tattır yazmışım 8 aylık bebek pilav bulgur yiyebilir mi? Boğazında kalır çocuğun
Var8 aylık bebeğin beslenmesinde pirinç veya makarnanın bir yeri yok. Bulgur belki çorbalara vs konulabilir ama zaten tadım dönemi yeni bitmiş oluyor
Yayla çorbası bulgurlu ıspanak çorbası tavuk suyuna şehriye çorbası dövme çorbası çocuklarım bunları çok severdi özellikle şuan daha küçük zaten çok fazla yiyemez ama elinden geldiğince herşeyi tattır sağlıklı olsun boyu uzasın kilosunu çok kafaya takmaBende sabahları bu rutinle gidiyorum ogunlerini cogalttim bu aralar bebe biskuvisyle karistirio cogu seyi veriyorum aklima ne gelirse anne sütü dogdundan beri ek gida haric dediginiz gibi emziriyorum