• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim 7aylık balık yemiyooo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yaxgxmur sxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
117
1
96
42
İzmir
bebeğim 7aylık balık yemiyo hamsiyle bşladım suda haşladım sizler nasıl yediriyosun hangi balıktan vereyim değişik fikri olan varmı cvplarınızı bekliyorum normalde iştahlıdır oğlum...:nazar::nazar:

Canım,biz ilk kırlangıç balığının çorbasıyla başladık yiğite..şimdi ızgarada ya da fırında pişirip yediriyoruz.

7 aylık erken değil mi balık için.
Beslenme şekliniz nasıl bilmiyorum ama ben kızımı 6 ay sadece anne sütüyle besledim. Ek gıdaya geçtiktan sonra çorba meyve yoğurt ve kahvaltıya sırasıyla tam olarak alışınca et ve tavukla devam ettik. Balık sonra verdim tahmini 10 aylık falandı.
ılk önce balık çorbası deneyebilirsiniz.
Hamsi biraz ağır gelebilir. somon deneyin derim.

7 ay bence de erken
biz de aynı irem özge gibi yaptık
balığı da 8 aylıkken tattırmaya başladık
tam öğün haline 10. aydan sonra getirdik

bende ayda vereyim o zaman ben ek gıdalara ayda başladım oyusden erken gidiyorum balık çorbasını nasıl yapıyosunuz bilgi alabilirmiyim

dip balığı vermeyin arkadaşlar,civa oranı yüksek oluyor.dondurulmuş balık verecekseniz(ithal somon gibi örneğin) satış nktasına gelinceye kadar soğuk zincirinin bozulmadığına emin olun.donmuş,tekrar çözünüp tekrar dondurulmuş besinler herkes için yarardan çok zarar verir.

tuğçe23 balık çorbasının dışında balığı pişirip tarhana,şehriye gibi çorbalarına da koyabilirsin.farkına bile varmadan içer :))

ahhhhhhhh ahhhhhhhhh beni alim etti bu bebek.....tarif çok da yiyen yooooooooooooooook!!!!!!!!!!

Yemiyorsa zorlamayın bebeklerinizi arkadaşlar, mesela benim küçük kızıma balık dokundu ilk verdiğimde acillik olduk, serum verdiler yavruma o kadar kustuki, bide zehirlendi sandık kan tahlilleri, o hastaneye gidişimiz, aman Allahım kabus gibiydi, büyük kızımda bnde onu yemezse , bunu, bunu yemezse, şunu sizin gibi uğraştım sonuç.....hüsran, ne kadar üstüne giderseniz arkadaşlar, bebekler o kadar yemiyor, şu an küçük kızım diş çıkardığı için sanırım çok kötü sadece emiyor günde 2 kez 4-5 lokma ya yiyor yada yemiyor ama telaşa kapılmayın, açlıktan ölse benim büyük kızım ölürdü 3-4 gün bişey yemediği günleri bilirim.

Back