Bebeğim 7 haftalık sorun var bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

canım inşallah dediğin gibidir. o kadar farklı şeyler duyuyoruz ki kafamız allak bullak. fatihte oturuyoruz.

umarım herşey yoluna girer,ben güngörende özel kolan hastanesinde murat beye gidiyorum.oldukça memnunum.deneyimli ve ılımlı.gitmek isteyen varsa tavsiye ederim.bu tip durumlarda biraz zamana ihtiyaç var.kesenin tam görünmesi,bebeğin ve kalp atışlarının görünmesi için.sabırlı olmak kolay olmasada bu tip durumlarda yapacak başka bişey yok.Allah gönlünüze göre versin,sevinciniz kursağınızda kalmaz inşallah.imkanınız olursa gidin.benimki yardımcı olmak için tavsiye sadece,tabiki karar size ve eşinize ait.

bende katılıyorum korkma banada aynı dediler sen başka doktora git 3 kere daha ama moralini bozma bebeği etkileme

teşekkür ederim Elatuğba ve Nihal. İnşallah dediğiniz gibi olur. bende ne tam ümitliyim ne tam ümitsizim ne yapacığımı bilemiyorum. salı günü bide devletin doğum hastanelerine başvuralım dedik, ordan bi ümit alırsam sizin önerdiğiniz hastaneye gideyim ertesi gün. bugün bi doktorla telefonda konuştum o da bi doktorun göremediğini başka doktor görür mutlaka sonuna kadar araştır kürtaj son çaren olsun dedi. ümitlenip tekrar yıkılmakta kötü olacak ama yavaş yavaş yeşermeye başladı ümitlerim. çevremdekiler sabah akşam dua ediyor Allah'a sığındık bekliyoruz.

Allah korktuğun yere uğratmasın,ne diyim. dualarım sizinle.hayır dileyelim hayır olsun,hayırlı olsun.Allahtan ümidini kesme,biraz sabır herşeyi çözecektir.olumlu düşünün ve bizide haberdar edin lütfen.bahsettiğim doktora bi kere giderseniz bi dahada başka doktora gitmek istemezsiniz zaten.inşallah güzel haberlerini okuyacağız,hadi bakalım örelim patikleri :)

banada ilk dr. um bu tarz bişiler sölemişti.
progesteron hormonumun az olmasından kaynaklı erken dönemde duşuk bile olabilecegini söylemişti.
testte sorun çıkmadı. anlaşılan herkese benzer şeyler olmuş.
dr. lar bazen biraz karamsar konuşabiliyor. onlar gunde 50 tane hamile göruolar.
ama bizim için özel bişi bu. belkide bunu anlamıolar...
o nedenle biraz dandun konuşuolar. ve bizi kaygılandırıolar.

ben şimdi 7, ayımın içindeyim herşeyde çok iyi gidio nazar degmesin...

meraklanma seninde öle olur...
kusursuz bi hamilelik dönemiminden sona bebegini saglıkla dunyaya getirirsin işallah...

ben bu haftasonu gidecem doktora bakalım ne dicek bu sefer farklı doktora gitcem bence bi sıkıntı yok ama bu doktorlar o kadar rahat konuşuyorlarki bakalım ne dicekler bu hafta allahım inşallah herşey yolundadır onu görmek kalp sesini duymak istiyorum:61:

en erken haber benden duyulacak galiba.yarın sabah 9 da randevum var acayip stres yaptım şu anda. beklemek çok zor ama gerçekle yüzleşmektende korkuyorum.inşallah rabbim korktuğumuzu yaşatmaz hiçbirimize. hayırlı bir haber olursa öğlene kadar mutlaka paylaşırım ama olumsuz olursa ne zaman kendimi toparlar haber yazarım bilmiyorum. dua edin kızlar lütfen :(

maalesef bebeğimde hiç bir gelişme olmamış artık ümit kalmadı aldıracağız :14::14: meleğim cennette kalmayı tercih etti demekki. çöktüm...

maalesef bebeğimde hiç bir gelişme olmamış artık ümit kalmadı aldıracağız :14::14: meleğim cennette kalmayı tercih etti demekki. çöktüm...

canım benim hayırlısını iste vardır bundada bir hayır ya seni anlayabiliyorum şimdi bende korkuyorum ama eğer benimkide gelişmemişse yapılack bişey yok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın benimde 3 günüm kaldı rabbim hayırlısı ve güzelinden versin

ne diyeceğimi bilemiyorum,son derece üzgünüm.fakat bu seni yıkmasın.bende ilk 2 bebeğimi uğurladım,üçüncüde yavrumu kucaklamak nasip oldu.şimdi dördüncüye hamileyim üstelik tamamen süpriz oldu.Allahtan umut kesilmiyor arkadaşım.herşey bizim için.bende iki defa kürtaj olmak zorunda kaldım,korkma sakın.Rabbim büyük,3 ay korunduktan sonra yola devam :) ben inanıyorum burada çok güzel haberler paylaşacağına,moral olsun diye değil yürekten söylüyorum çünkü seni benim kadar anlayan olduğunu sanmıyorum.rabbim aldığı gibi veriyorda,bi kapı kapanınca diğer açılıyor sende çok yi bilirsin.bu zor günleri çabucak atlatman dileğiyle,yalnız kalma.paylaş bizlerle lütfen

çok teşekkür ederim zaten sıkıntımı sizinle paylaştığım için hemen haber verme sorumluluğu hissettim.inşallah elatugba senin hayırlı haberini duyarız. ben yine ağlayarak eve geldim ama annemle konuşunca 20 yaşında kardeşimin sınıf arkadaşı bir gencin şak diye vefaat ettiğini cenazede olduklarını duyunca o kadar üzüldüm ki; düşündüm Allah insanlara çok daha zor imtihanlar veriyor ben hep uzaktan bakan taraf olacak değilimya, ben sıramı bu kadarıyla savmış olayım Allah bana da aileme de daha büyük acılar yaşatmasın dedim.

hayırlısı bencede bak bu haber sana vesile olmuş daha kötü durumlarda var inşallah hayırlısı budur yine olur bak nihale iyiki varsınız

arkadaşlar ben dün kürtaj oldum aldılar bebeğimi. çok şükür operasyon çok rahat ve sorunsuz geçti hiçbirşey olmamış gibi döndüm evime.hastaneden ve doktordan çok memnun kaldım inşallah doğum için gitmekte nasip olur...

ben bu haftasonu gidecem doktora bakalım ne dicek bu sefer farklı doktora gitcem bence bi sıkıntı yok ama bu doktorlar o kadar rahat konuşuyorlarki bakalım ne dicekler bu hafta allahım inşallah herşey yolundadır onu görmek kalp sesini duymak istiyorum:61:

canımseni merak ettim ne yaptın gittin mi??? bebek nasıl hayırlı haberlerini duyarız inşallah

canımseni merak ettim ne yaptın gittin mi??? bebek nasıl hayırlı haberlerini duyarız inşallah

geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın doktor ne dedi tekrar ne zaman bebek yapabilirmişsiniz ?
çok şükür dün gittim bebeğimi gördüm turp gibi :1: gözünüz aydın dedi doktorum geç yumurtluyomuşum ben geç döllenme olmuş doktorumu değiştirmiştim şimdiki doktorum mükemmel güler yüzlü

5+5haftalık hmileyim.dr keseyi gördü bebeğimi göremedi.dün tekrar gittim kese büyümüş ama bebegi daha göremedik.carsamba tekrar gidicem.dua edin kızlar korkuyorum.bide iki kistim var inşallah onlarla alakalı deildir.napim bilemiorum.akıl verir misiniz.daha 19yaşındayım ilk deneyimim.tecrubesizim:43:

5+5haftalık hmileyim.dr keseyi gördü bebeğimi göremedi.dün tekrar gittim kese büyümüş ama bebegi daha göremedik.carsamba tekrar gidicem.dua edin kızlar korkuyorum.bide iki kistim var inşallah onlarla alakalı deildir.napim bilemiorum.akıl verir misiniz.daha 19yaşındayım ilk deneyimim.tecrubesizim:43:

korkma canım inşallah görürsünüz bak bana bende anca 7 haftada gördük sende görürsün bence göremezsen bile başka bir doktora daha gitmenide tavsiye ederim :40:

elatugba senin adına çok sevindim inan,korkunun ve endişenin sevince dönmesi ne kadar güzel değil mi ?idogan sanada sabır diliyorum.3 ay kadar korunman yeterli,tabi en doğrusunu sana doktorun söyleyecektir.acı tecrübeler edinerek deneyim kazanıyoruz bazen malesef.bunada şükür diyelim.Rabbim tekrarından esirgesin.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Allah korktuğunu başına vermesin hiç bi hamilenin.
hepimiz birbirimiz için dua edelim olur mu ?

Back
X