Bebeğim 7 haftalık sorun var bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum

elatugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
806
0
46
Konya
Arkadaşlar benim bebeğim 7 haftalık olduğunda doktora gittim son adet tarihim 31 aralık yani bugün 7+5 olduk doktor kesenin yeni oluştuğunu ve 7 haftalık için çok geri olduğunu söyledi kan testinde değerim 6613,9 çıktı ya geç döllenme yada sağlıksız gebelik dedi sizce nasıldır? benim gibi olan varmı?
lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

merhaba,üzülmeyin lütfen banada aynı şeyler söylendi.adet tarihiyle tutmuyo dedi,kese şekilsiz sağlıksız dedi vs . fakat sonra geç döllenme olduğu anlaşıldı.doktorumu değiştirdim çünkü.evime yakın diye bir polikliniğe gidiyordum,baktım olacak gibi değil,çok olumsuz şeyler konuşuyor,uzak olsada oğluma hamile iken gittiğim doktora gitmeye başladım.herşey yolunda dedi,şu anda 6,5 aylık oldu Allahın izniyle.inşallah kucağımıza almakta nasip olur hepimize.

merhaba,üzülmeyin lütfen banada aynı şeyler söylendi.adet tarihiyle tutmuyo dedi,kese şekilsiz sağlıksız dedi vs . fakat sonra geç döllenme olduğu anlaşıldı.doktorumu değiştirdim çünkü.evime yakın diye bir polikliniğe gidiyordum,baktım olacak gibi değil,çok olumsuz şeyler konuşuyor,uzak olsada oğluma hamile iken gittiğim doktora gitmeye başladım.herşey yolunda dedi,şu anda 6,5 aylık oldu Allahın izniyle.inşallah kucağımıza almakta nasip olur hepimize.

Allah razı olsun beni ferahlattınız bende evime yakın diye gitmiştim cumartesi tekrar gitcem ama başka doktora aldım inşallah sizinki gibi olur allahım evladınıza uzun ömür versin

arkadaslar uzulmeyın banada bos gebelık dedıler sonra baska dr gıttım kalibsini gördüm bebişimin
allah herkese nasıp etsın

arkadaslar uzulmeyın banada bos gebelık dedıler sonra baska dr gıttım kalibsini gördüm bebişimin
allah herkese nasıp etsın

ya niye böyle bu doktorlar inan doktora gitmeye korkuyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim seğlıklıysada şimdiye sağlıksızlaşmıştır bu kadar sitresimden:59:

arkadaşlar bebeğim sağlıklıymış gördüm tabi görmeye çalıştım :60: geç döllenmeymiş çooooooooook sevindim allahım benim gibi olanların yardımcısı olsun

bazen ben demiştim demeyi çok seviyorum :) bu işin şakası elbet,yaradan nasıl uygun görüyor ise öyle oluyor,şükürler olsun ve gözünüz aydın.yürekten sevindim inanın.

bazen ben demiştim demeyi çok seviyorum :) bu işin şakası elbet,yaradan nasıl uygun görüyor ise öyle oluyor,şükürler olsun ve gözünüz aydın.yürekten sevindim inanın.

sagol allah razı olsun çok şükür sıpam geliyo ama beni mahvediyo şiidide bi bulantılar var anlatam kus kus acayip halsizim bi gelsin gününü göstercem ona:1:

sagol allah razı olsun çok şükür sıpam geliyo ama beni mahvediyo şiidide bi bulantılar var anlatam kus kus acayip halsizim bi gelsin gününü göstercem ona:1:

bulantılar kaçıncı haftada başladı?
benimde sat 18 ocak bugün dr ultrasonda kesemizi gördü 36-37 günlük olduğunu söyledi benimkide ger,iden gidiyo galiba sizin sat kaçtı ve en son beta hcg kaçtı???

canımmmm seni nasıl anladıgımı anlatam çünkü aynı şeyler banada oldu hatta daha fazlası 8 kasım satımdı 17 aralıkta 10 geçmişti satımdan kanda sadece58 çıktı 3katı 4 katı çıkması gerekirken neyseee dra gittiğimde kese bile yoktu dr inanmadı 8 kasım sat olduguna neyse bi snraki hafta gittim sadece kese gözüktü bi sonraki hafta bebek yok ben perişan tabiii bi sonraki hafta bebeği gördük çok şükür geç yumurtlama yada geç döllenme olmuş ama düşün 7aralıkta olmuş o iş anladınmı halbıki ben 7aralıkta adetimi bekliyodum neyse 23 kasıma ertelendi sat ım şimdi 14 haftalık hamişim cinsiyetini çok merak ediyorum kızı olur derler geç döllenmenin ama bilemiyorum umarım doğrudur:)))sağlıkla kal bebişlerrimizi sağlıkla kucaklayalım

bulantılar kaçıncı haftada başladı?
benimde sat 18 ocak bugün dr ultrasonda kesemizi gördü 36-37 günlük olduğunu söyledi benimkide ger,iden gidiyo galiba sizin sat kaçtı ve en son beta hcg kaçtı???

benim sat 31 aralık ve şuan 6+5 oluyo 2 hafta geriden geliyo bulantım 1 hafta önce başladı beta hcg 6613,9 çıktı tabi bu 5 haftalıkken başkada kan testi yaptırmadım

canımmmm seni nasıl anladıgımı anlatam çünkü aynı şeyler banada oldu hatta daha fazlası 8 kasım satımdı 17 aralıkta 10 geçmişti satımdan kanda sadece58 çıktı 3katı 4 katı çıkması gerekirken neyseee dra gittiğimde kese bile yoktu dr inanmadı 8 kasım sat olduguna neyse bi snraki hafta gittim sadece kese gözüktü bi sonraki hafta bebek yok ben perişan tabiii bi sonraki hafta bebeği gördük çok şükür geç yumurtlama yada geç döllenme olmuş ama düşün 7aralıkta olmuş o iş anladınmı halbıki ben 7aralıkta adetimi bekliyodum neyse 23 kasıma ertelendi sat ım şimdi 14 haftalık hamişim cinsiyetini çok merak ediyorum kızı olur derler geç döllenmenin ama bilemiyorum umarım doğrudur:)))sağlıkla kal bebişlerrimizi sağlıkla kucaklayalım

inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın canım ben hala çekiyorum bu hafta canlanmış kıpırdıyo dedi yine haftaya kontrole gitcem çünkü hala dr tedirdin bu haftada gittiğimde eğer gelişirse kalp sesini duyarsam rahatlıycam ama inanıyorum o var ve gelişiyo ya çok zor allahım kimseye yaşatmasın:50:

inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın canım ben hala çekiyorum bu hafta canlanmış kıpırdıyo dedi yine haftaya kontrole gitcem çünkü hala dr tedirdin bu haftada gittiğimde eğer gelişirse kalp sesini duyarsam rahatlıycam ama inanıyorum o var ve gelişiyo ya çok zor allahım kimseye yaşatmasın:50:

bence sen başka bi dr a da git cnm bide içini ferah tut

6+4 te kalp atışlarını dinlemek için doktora gittik doktor şak diye "bu gebelik devam etmez üç gün sonra kürtaja gel aç gel" dedi neye uğradığımı şaşrıdım şoka girdim kalkamadım. ağlamaktan telef oldum.bugün başka doktora göründüm o biraz daha ümitlendirici konuştu. açıklama olarakta "rahim duvarının kalınlaştığını ama bebeğin o kalınlığa göre daha az geliştiğini" söyledi. "bekleyelim bi kaç gün bebekte gelişme olmazsa vakumla alırız" dedi. benimle bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim tecrübeli arkadaşlar. içim acıyor :(

-idoğan- sizinkide geç döllenme olabilir.banada benzer şeyler söylendi sonra kendi doktoruma gittim,geç döllenme olduğu ve herşein yolunda olduğu ortaya çıktı Allaha bin şükür.hangi semttesiniz,sizi doktoruma yönlendirebilirim isterseniz.biraz sabırlı olun , herşey yolundadır inşallah

Back
X