• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim 7 aylık emmiyor lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mecruh

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
4
0
286
Sivas
kızım 7 aylık. 4. aydan itibaren sadece geceleri bir ya da iki kez emiyordu. son son günlerde artık uyurken de almak istemiyor ağlamaya başlıyor. sağıp vermeye çalışıyorum medelanın küçük elektrikli makinasıyla oda çok az süt çıkarıyor .günlük en fazla (sabah akşam birlikte) 80-100 ml oluyor. ne yapmam gerektiğini şaşırdım. anne sütünden de vazgeçmek istemiyorum. süt de azaldı. biberonu da eskisi gibi almak istemiyor. ne yapsam tavsiyeleriniz varmı (alternatif makine olabilir, biberon olabilir)

kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. herkese sevgiler....

Son düzenleme:
bende aynı durumu yaşıyorum şuan...
ben bazen internetten saç kurutma makinesi sesini açıp emziriyorum bunu deneyebilirsiniz.süt arttırmak içinde ayva armut ve rezene çayı tavsiye ederim

ben biberon olarak nuk kullanıyorum
biberon degiştirmeyi dene
sütünü artırmak için sürekli sag
tahin pekmez karışımı
ve humanın çayını tavsiye ederim

Back