• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim 7 aylık ama hala süt emmek istiyor sadece

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
7buçuk ayımıza bikaç gün var, mama yediriken çok zorlanıyorum kasıyor istemiyor ağlıyor. evde yaptıklarımı ise hiç yemiyor. kaşık maması alırsa alıyor arasıra, birde kavanoz maması. diğer türlü bekle babam bekle. acıkınca ağlıyor huysuzlanıyor, meme istiyor. hadi bunu geçtim hazır mamaları yiyor çok acıkınca ama evde yaptıklarımı hiç istemiyor. ne yapayım ben ya.

bende aynı durumdayım canım 7 aylık kızım sadece beni emiyor başka bişey yemek istemiyor.zorla yedirmekte istemiyorum ama nasıl alıştıracağımıda bilmiyorum.

geç mi kaldınız yoksa bebek ilk denemeden bu yana besinleri red mi etti

Canım ilk 6 ay anne sütü diyolar. bizde şahsen 6. aydan sonra başladık. sanırım bu anlamda geç kaldık anne sütü için geç kalmaya değer aslında ama, böyle de zor oluyor. bi gün yiyorsa diğer gün yemiyor.

4. ayda başlamak lazım aslında ek gıdalara. benimki 16 aylık emme krizleri hala devam.ve ynenn sadece emmek istiyo.bakalım kim kazancak

7 aylık kızım meme piskopatı delikafadulden ek gıdaya geçtik ama iki yudum yese meme diye çıldırıyor önemli değil veririm ama 1 ay sonra çalışmaya başlayacağım kuzum ne yapacak senağlama bilmiyorum biberonda almıyo meleğim işi bırakmayı bile düşündüm ama mantıklı değil ne yapıcam bilmiyorum senağlama

Back