- Konu Sahibi Yenidenhamis
merabalar.pirinç unu ile muhallebi yapıp yedirirseniz bebekleriniz kilo alabiliyor. pirinç unununkilo yapma özelliği var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu konuyu açalı çok olmuş ama danışmak istiyorum umarım görürsünüz. Benim bebeğim 4 aylık 2 aydır kilo alımı durdu İdrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik tedavisi ne başladık 3 gün oldu hiçbir gelişme yok saatlerce aç kalıyor beni etmiyor mama yemiyor kahroluyorum üzüntüden sütüm azaldı. Siz neler yaşadınız ne tavsiye edersinizbence 2 aydır kilo almaması hiç normal değil...başka bi dr göster belki başka bi sebebi vardır...kızımda 4 ayında çok az kilo aldı hiçbişey yemiyo du saatlerce aç kalıyodu...3 dr gezdik en sonuncu dr buldu..kızım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuş ilaç tedavisine başladık ve kızım 1 haftaya kalmadı düzeldi ve tekrar normal kilo almaya başladı...
bence başka bi dr daha göster...
Merhaba sizin bebek büyümüştür benim bebeğim de 5 aylık olacak beni zaten emmiyor sağdığım sütü de içmiyor güç bela veya uykuda iciriyorum hatta onu bile reddediyor çok çaresiz hissediyorummeraba kızlar şuaralar çok zor günler yaşıyoruz kızımla..6 aylık ve hala 6 kilo 4.aydan beri hiç kilo almadı diyebilirim..beni kesinlikle emmiyor devam sütü içmiyor.ek gıdalarla geçiştiriyoruz günde 5 öğün kalorili şeyler yedirmeye çalışıyorum okadar zor yiyorki hiç yaramıyor zaten tam bir kaseyide bitiremiyor malesef gecede 100 cc süt içiyor okadar...2 aydır kilo almadı ve 3 aylık bir bebek gibi duruyor çok üzülüyorum..kızıma neyapalirim doktorumuz bu konuda yardımcı olmuyor malesef kilo aldıracak bişeyler lazım bana lütfen yardımcı olun banaaaa