Bebeğim 5 dk emiyor uyuyor, sütüm de tazyikli

babaddyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
217
89
13
26
Bugün emdi kustu emdi kustu
Kısa emiyor sadece önsüt mü alıyor acaba
Kilosu iyi dedi hemşire, henüz 2 haftalık
Sütüm tazyikli geliyor
Kafam allak bullak

Merhaba, öncelikle gözünüz aydın, sağlıcakla büyütün bebeğinizi.
Eğer tazyikli ise 1-2 emişten sonra çekin memenizi ön sütü akıtın. Benim de çok tazyikli olurdu zor yutkunurdu.
Tazyiği geçince emzirmeye devam edin.
Ayrıca bebeğiniz henüz çok minik. Gak meme guk meme emecek sizi :) Emmek sadece karın doyurmakla alakalı değil. Sizi emerek güvende hissediyor, sizinle olan temasını sürdürüyor.

Bugün her emmesinden sonra kustu ya

Kızım ( şuan 8 yaşında ) aynı şekildeydi. Bu sebeple doktora götürdüğümde emme sonrası gazını çıkarmak için kucağına alma demişti. Birde siz bir süre yediklerinize dikkat edin. Alerjisi olabilir. Kakasında mukus var mı gözlemleyin.

Tamam çok teşekkür ederim

Benimkide her emme sonrası kusardi. 7 aylık oldu eskisi kadar olmasada hala bazen kusuyor. Sonuç alerjisi varmış ve alerjiye bağlı reflusu çıktı. 6 aydan sonra rahatladık. O zamana kadar ne önlük dayanıyordu ne ağız mendili ne kıyafet diğer alerji belirtilerini de gözlemleyip doktoruna bir danışın olmazsa. Sebepsiz yere fazlasını kusuyor da olabilir,alerji sebebiyle olmayan reflü de olabilir. Yatarken hafif eğimli yatırmaya özen gösterin.

Üşütüyor mu diye düşündüm ben de
Çok terliyor üstünü değişiyorum ama o sırada acaba teri mi kuruyor üstünde diye

Havalar da çok sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…