Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once hangisinden basladiniz..bayagi erken baslamissiniz siz..mecburiyetten..pirinc ununu suyla mi pisirdinizMrb benm kizmda 6bck aylik..ben ek gidaya 3bck aylikken basladim meyve yogurt pirinc unu fln veriyodum hepsnden az az..suan herseyi veriyorum...
canım çoookk teşekkür ederim yorumların için..bende en kısa zamanda başlayacağım inşallah..Bide sebze corbasi verebilirsin..patates kapak havucla baslayip sonra sonra sebzeler ekleyebilirsin hepsinden..kemik kaynatip suyundan yapmaya baslarsin sonrada...biyerden baslayinca devami geliyo yanii☺
Rica ederm nedemek canim....iyi gunlerde buyut bebisini yer inslh..canım çoookk teşekkür ederim yorumların için..bende en kısa zamanda başlayacağım inşallah..
meraba güzel annişler bebeğim haftaya 5 aylık oluyor ve ek gıda dönemi yavaş yavaş geliyor..tecrübeli anneler bebek ek gıdaya nasıl başlar yardımlarınızı bekliyorum..
Size naçizane tavsiyrem ek gıdaya başlarken mutlaka doktorunuza danışın. Her bebek farklıdır. O yüzden doktorunuzun tavsiyeleri doğrultusunda hareket etmeniz bebeğinizin sağlığı ve beslenme alışkanlığı kazanması açısından önemli.meraba güzel annişler bebeğim haftaya 5 aylık oluyor ve ek gıda dönemi yavaş yavaş geliyor..tecrübeli anneler bebek ek gıdaya nasıl başlar yardımlarınızı bekliyorum..