• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegim 40 günlük ve 1.5 kilo aldı, sizce normal midir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
önemli olan bebeğinn kilo almiş olması bence,doktorunuz normal dediyse normaldir,kilosuna çok takılma,bende ilk ayda çok takılmıştım kilosuna,yiğenim ilk aylarda 2 kilo almıştı,benm kızımda ilk 1 ayda 1 kilo 400 gr almıştı ,az alıyo sanıyodum başka bebek bilmediğim için:)))) meğer bizimki normalin üstündeymiş doktor çok iyi gidiyosunuz dedi,kimsenin bebeğiyle kıyaslama bence bebeğini,her çocugun bir yapısı oluyo,anne baba minyonsa çocukta çok boylu olmuyo tabiki,o yüzden çocugunun kilosunu araştırma başkalarıyla kıyaslama derim,ben kızım 3 kilo doğdu,2800 e düştü sarılık oldu,sonra 25 günde 1400 gr aldı,2.ay 1200 gr aldı,3.ay 1300 gr aldı,10 gün sonra kontrolümüz var ama tahminlerime göre bu ayda 1-1.5 kilo arası almıştır,aman önemli olan sağlıkları,rabbim onların acılarını göstermesin bizee,evlat kokusu çokkk başkaa,koklamaya doyamıyorum yavrumu,allah isteyen herkese nasip etsin inşşlh

tatlım normlade aylık 900-1000 gram almaları gerekıo bebeklerın
senınkı de gayet normal kilo alıyor. takılma baskalarına.
bebegın sana hıc buyumuomus gıbı gelıodur hergun gordugun ıcın. (banada oyle gelıodu :34:)

Benimkide ilk aylar hep 1,5 kilo aldı.Şİimdide o kadar olmasada iyi alıyor.Doktorumuz çok güzel aldığını gelişimi iyi olduğunu söyledi.Sorun edilicek bişey değil canım sevinmelisin ne güzel sütün yarıyor demekki.

Benimkide ilk aylar hep 1,5 kilo aldı.Şİimdide o kadar olmasada iyi alıyor.Doktorumuz çok güzel aldığını gelişimi iyi olduğunu söyledi.Sorun edilicek bişey değil canım sevinmelisin ne güzel sütün yarıyor demekki.

Back