Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebegim 38. Haftada pozisyon değiştirdi
- Konu Sahibi niloya27
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Aralık 2021
- 3.003
- 4.197
- 83
Çok yüksek ihtimalle dönmez daha kuzum. 38.haftaya da girmişsin. Cok beklemeye de gelmez sezaryen için. Ama sahsen kendim de sezaryen oldum. Cok çok rahattı. Bu mu bu kadar abartılmış dedim. Bu kadar mıydı yani dedim. O kadar rahattı ki… hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Hemen sütüm de geldi. Emzirmeye başlayabildim. Sonrasında ağrım sancım pek olmadı. Ertesi gün aldım kızımı çıktım hastaneden… cıkmadan hemen önce ağrı kesici iğne vurdurmuştum tek. Ki düşün onda da kalkınıp yenidoğan çekimi falan yaptırdım. Çok rahat geziniyordum. Eve geçtikten sonra da 2 gun tek parol içtim. 3.gun parola bile ihtiyaç duymadım. Hiç korkma sezaryenden de. İnan korkulacak hiçbir tarafı yok. Vardır bunda da bir hayır de. Hiç gözünde büyütme. Rabbim hakkında hangisi hayırlıysa onu, kolaylıkla nasip etsin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bir günde dönmüş belki bir gunde tekrar döner diye düşündüm ama bu kezde kendimi sezeryana hazirlamaya basladim tekrar dönerse yine ne yapacagimi sasiricam galiba tam anlayamiyorumda cok hareketli tekrar dönmüş bile olabilir diye doktor pazartesi gel bakalim sonra gun verelim dedi zaten 39 hafta oluyor o zamanda hic sancimda olmadi makat geliste dogum sancisi gelip beni yoklar mi?Çok yüksek ihtimalle dönmez daha kuzum. 38.haftaya da girmişsin. Cok beklemeye de gelmez sezaryen için. Ama sahsen kendim de sezaryen oldum. Cok çok rahattı. Bu mu bu kadar abartılmış dedim. Bu kadar mıydı yani dedim. O kadar rahattı ki… hiçbir sıkıntı da yaşamadım. Hemen sütüm de geldi. Emzirmeye başlayabildim. Sonrasında ağrım sancım pek olmadı. Ertesi gün aldım kızımı çıktım hastaneden… cıkmadan hemen önce ağrı kesici iğne vurdurmuştum tek. Ki düşün onda da kalkınıp yenidoğan çekimi falan yaptırdım. Çok rahat geziniyordum. Eve geçtikten sonra da 2 gun tek parol içtim. 3.gun parola bile ihtiyaç duymadım. Hiç korkma sezaryenden de. İnan korkulacak hiçbir tarafı yok. Vardır bunda da bir hayır de. Hiç gözünde büyütme. Rabbim hakkında hangisi hayırlıysa onu, kolaylıkla nasip etsin inşallah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 25 Aralık 2021
- 3.003
- 4.197
- 83
Bebek iyice kanala girip doğumu başlatmadıktan sonra yoklasa da acil sezaryene alınırsın gene. Etrafında da duymuşsundur yani sancısı başlıyor, hemen gider gitmez sezaryene alınıyor falan… önemli olan sancın olduğunda vakit kaybetmeden hastaneye gitmek. Zaten gittiğinde bebeğin oozisyonuna, kalp atışına falan bakılıyor. Eğer dönmüş olursa, denemek istersen normal doğum yaparsın. Dönmemişse de acil sezaryene alınırsın. Gene makat gelişle normal doğum olmaz yani. Yeter ki vakit kaybetme… doğum cantan falan hazır olsun artıkBir günde dönmüş belki bir gunde tekrar döner diye düşündüm ama bu kezde kendimi sezeryana hazirlamaya basladim tekrar dönerse yine ne yapacagimi sasiricam galiba tam anlayamiyorumda cok hareketli tekrar dönmüş bile olabilir diye doktor pazartesi gel bakalim sonra gun verelim dedi zaten 39 hafta oluyor o zamanda hic sancimda olmadi makat geliste dogum sancisi gelip beni yoklar mi?
Evet hepsini hazirladim pazartesi eğer dönmemiş derse sali gunune hemen sezeryan isteyecegim yarinda sancim olmazsa icim rahat olur simdi tedirgin oldum haftam yaklasiyor birde sancim olursa diye. Aslında heyecanlandim da gününü bilmek daha iyi hissettiriyor ama iki gun icinde geri doezse tabiBebek iyice kanala girip doğumu başlatmadıktan sonra yoklasa da acil sezaryene alınırsın gene. Etrafında da duymuşsundur yani sancısı başlıyor, hemen gider gitmez sezaryene alınıyor falan… önemli olan sancın olduğunda vakit kaybetmeden hastaneye gitmek. Zaten gittiğinde bebeğin oozisyonuna, kalp atışına falan bakılıyor. Eğer dönmüş olursa, denemek istersen normal doğum yaparsın. Dönmemişse de acil sezaryene alınırsın. Gene makat gelişle normal doğum olmaz yani. Yeter ki vakit kaybetme… doğum cantan falan hazır olsun artık
- 25 Aralık 2021
- 3.003
- 4.197
- 83
Yok yok korkun olmasın. İçin rahat olsun. İlk doğumsa hele, yavaş ilerliyor zaten. Vaktin olur merak etme kuzumEvet hepsini hazirladim pazartesi eğer dönmemiş derse sali gunune hemen sezeryan isteyecegim yarinda sancim olmazsa icim rahat olur simdi tedirgin oldum haftam yaklasiyor birde sancim olursa diye. Aslında heyecanlandim da gününü bilmek daha iyi hissettiriyor ama iki gun icinde geri doezse tabi
Insallah cok tesekkur ederim hakkimda hayirlisi olsunYok yok korkun olmasın. İçin rahat olsun. İlk doğumsa hele, yavaş ilerliyor zaten. Vaktin olur merak etme kuzum
- 25 Aralık 2021
- 3.003
- 4.197
- 83
Rica ederim canım. AminInsallah cok tesekkur ederim hakkimda hayirlisi olsun