Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb,bazen yanlış ölçüm olabilyr.Doktor bana 2700 demişti kızım 3600 dogdu.Hem son haftalar daha cok kilo alır.Cevz,muz cok kilo aldryrmuş dye biliyrmmerhaba kızlar bebeğim 37 haftalık 2.5 kilo son üç haftam kaldı acaba nasıl kilo aldırabilirim kesin kilo aldırır dediğiniz şeyler var mı çok üzülüyorum![]()
Doktor küçük dediği için endişelendim ilk bebeğim henüz telaşlanıyorum amacım çok çok kilolu olması değil kiAlacagı varsa alır zaten neden zrla aldırıysun premature muamelesı yapıysun 2 bucuk kılo gayet ıyı bence belkı mınyon bı cocuk olacak kılo saglık demek degıldır annıskolar pamuk seker gıbı sısırmeyın ccukları ya
35+4 de ilk oglum 2.530 gr. La dogdu...merhaba kızlar bebeğim 37 haftalık 2.5 kilo son üç haftam kaldı acaba nasıl kilo aldırabilirim kesin kilo aldırır dediğiniz şeyler var mı çok üzülüyorum![]()
Doktor küçük dediği için endişelendim ilk bebeğim henüz telaşlanıyorum amacım çok çok kilolu olması değil ki
Amiin inşallah canım saolAllah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım endıselenme
Inşallah benimde öyle olurMrb,bazen yanlış ölçüm olabilyr.Doktor bana 2700 demişti kızım 3600 dogdu.Hem son haftalar daha cok kilo alır.Cevz,muz cok kilo aldryrmuş dye biliyrm
Teşekkür ederim motive oldum35+4 de ilk oglum 2.530 gr. La dogdu...
37+5 de ikinci oglum 2.560 gr.dogdu...
Doktorumun dedigine gore benim bunyem kilolu cocugu tasiyamazmis...
Rahmimin kapasitesi bu kadarmis daha buyuk olmazmis bebeklerim...
Bebisler dogduktan sonra ayda 2 kilo 1 kilo alarak acigi kapatmistik :)
Bu arada komsumuz 39 kusurde 2.500 civari dogurdu bebegini....
Dogduktan sonra sen guzelce beslersin yavrunu añnesi uzulme![]()
Deneyeceğim teşekkür ederimCeviz badem fındık bol ye. Bi de meyve ye çok kilo aldırdığıni biliyorum
zayıf değil ki tatlım bebeğin üstelik son haftalar bebeğin en çok kilo aldığı dönemdir öyle olmasa bile kilosu gayet yerinde zaten tutmuyor ultrasonda ölçülenle canım çok takma kafana hem 3 hafta var daha ohooomerhaba kızlar bebeğim 37 haftalık 2.5 kilo son üç haftam kaldı acaba nasıl kilo aldırabilirim kesin kilo aldırır dediğiniz şeyler var mı çok üzülüyorum![]()