Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum da gerilok olayı 20.haffada başlamıştı o dönem suyumuzda az di zehirlnme durumuda vardı ters akim başlamıştı yani bebege kan gitmio bana geri geliyodu başka doktordan görüş al dedi perinetologum gittik o doktorda plesanta kötü demişti ama herşey bitmiş değil bekleyelim.benek napicak dedi heyete soktu bizi heyette de 24 olacakken 21 uyumlu çıktı 367 gramdi plesantadan parça alalim dediler cvs işlemi yapıldı array bide 1 ay bekledik temiz geldi sonuçları dediler yetmez başka test daha var o çıkana kadar bebek büyüdü hareketleri başladı ama o teste de bisi çıkarsa sonlandirioz dediler testte 1 2 ayda çıkarmış yatıramadık yasicak doğacak ama nasıl yaşar dediler muamma korktum kendi ilk perinetologuma geri döndüm oda baktı bu bebek nasıl büyüdü o dönem sende kan gitmiodu dedi 32 deyiz smdi karnı bacaklar 4 5 hafta geriden geliyor 1150 gram 35 cm olmuş gayet iyi dedi güzel bir yenidogan servisinde bakarlar toparlar bi aksilik çıkmaz ise dedi şaşırdı büyümesine kan akımı duzlemis suyu da güzel dedi 36 ya kadar takip edecekler nst gircem